Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Vit napsal:
Jo, to taky ujde :smile_anim:

me zase strasne zajimaji ty tvoje nove precisty sam bych si je hrozne rad koupil ale nerad kupuju neco co si nemuzu prohlidnout na vlastni bulvy znas to :-). Jak s tim srazem??

• Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Messiah napsal:
me zase strasne zajimaji ty tvoje nove precisty sam bych si je hrozne rad koupil ale nerad kupuju neco co si nemuzu prohlidnout na vlastni bulvy znas to :-). Jak s tim srazem??

Co teda říkáte na to, kdybychom ten náš II. Uherskohradišťsko - Zlínský sraz uspořádali ve středu 4.2.2009?

Pokud si dobře pamatuju debatu ohledně I. srazu, tak většině lidí vyhovoval spíše všední den než víkend.

Připisujte se, kdo je pro tento termín:

Vít

Případně navrhněte jiný.

Ať už sa kurňa něco děje!

Odesláno

Co se týče mě, bral bych raději pátek, sobotu. Ale pokud bude většině vyhovovat všední den, tak se přizpůsobím.

to Vit: Precisty taky rád uvidím. Pořád se totiž bojím, že na moji ručku budou veliké.

Odesláno
  ELDA76 napsal:
Tak já dám protinávrh, ať se to pohne. Pátek 6.2.2009. Samozřejmě Zlín.

Pokud by to byl tento datum, tak je určitá šance, že bych se utrh z práce a v tom případě bych samozřejmě velmi rád přijel. Ale je to tak 50 na 50...

Odesláno

Tak se připisujte, kdo souhlasí s termínem pátek 6.2.2008:

Vit

Elda76

Kalifx (50%)

Martin1

Skipi (neboj se mám ruku 17,5)

Odesláno

No já se na to nevyprdnul, v klidu. Jen z povzdálí sleduju jak se to tu plní a pak slíznu smetanu a objednám knajpu. Já jen mám trochu problém s tím pátkem, vhledem k "výročním aktivitám okolních hasičských sborů", kterých je teď každý víkend plno.. Ale snad to vyjde..

Odesláno
  Radimk napsal:
No já se na to nevyprdnul, v klidu. Jen z povzdálí sleduju jak se to tu plní a pak slíznu smetanu a objednám knajpu. Já jen mám trochu problém s tím pátkem, vhledem k "výročním aktivitám okolních hasičských sborů", kterých je teď každý víkend plno.. Ale snad to vyjde..

tak se připiš

Odesláno (upraveno)

Tak se připisujte, kdo souhlasí s termínem pátek 6.2.2008:

Vit

Elda76

Kalifx (50%)

Martin1

Radimk

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno

...radši bych dal přednost původně uváděné středě, ale snad ten pátek zvládnu.

Vit

Elda76

Kalifx (50%)

Martin1

Radimk

Xpak (75%)

... nevím jestli nebudu v menšině, ale jako nekuřák bych volil spíše nekuřáckou restauraci ... co třeba Kovárna?

Odesláno

zdarec. Delší dobu sem tu nebyl a moc to tady nesledoval. Určitě se zůčastním a klidně i do Hradiště. Datum a čas se podřídím... :-) jinak tu Myslivnu mám přes cestu...

Odesláno
:gora: he he... a já se těšíl do Hradáku.. jinak v obchodě toho moc zajímavého nemám a dílnu trochu předěláváme. Psal sem to někomu SZ někdy na podzim že se na to chystáme..... a těch pár kusů vemu sebou. :-)
Odesláno

Vit

Elda76

Kalifx (50%)

Martin1

Radimk

Xpak (75%)

DavidC3

Radime, jak moc je ta Myslivna zahulená? (taky nekouřím)

Odesláno
  Vit napsal:
Vit

Elda76

Kalifx (50%)

Martin1

Radimk

Xpak (75%)

DavidC3

Radime, jak moc je ta Myslivna zahulená? (taky nekouřím)

....já bych řekl, že je vyuzená docela slušně. Ale já jsem militantní nekuřák, takže mám přísná měřítka.

:gun_bandana:

Odesláno (upraveno)

No oni sice inzerují nekuřácký salonek...

to Xpak: navrhni něco- co třeba ta kovárna, já to tam teda nebyl okouknout, ale reference jsou slušné.

já volil myslivnu právě Kvůli Davidovi, ale návštěva se odkládá, takže máme volné pole...

http://www.ukovarny.cz/

Upraveno uživatelem Radimk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...