Přejít na obsah

Q Timex Reissue 38mm Stainless

Dokusan

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 127
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...

Tak už je mám taky, klasika pepsi verze. Koupil jsem je od zdejšího člena. Začalo to tak, že jsem začal víc studovat značku Timex, bo @Jerryl koupil ty kovové digi Adidas, ktereé vyrábí pro ně právě Timex. U toho jsem narazil na Q se Snoopy. Cena nic moc. Snoopyho mám rád, ale prostě toto by mě asi omrzelo, tak jsem si říkal, že bych časem bral obyč pepsi. No a za pár dnů zde inzerát a už to šlo rychle.

Moc pozitivně hodnotím tah, sedí mi skvěle a chlupy nerve. Pouzdro samotné je nádherné a i korunka mi přijde tak nějak že má něco navíc.

Trošku hůř bych hodnotil cifr, ručičky a lunetu. Působí to tak nějak lacinějším dojmem (ono to ale taky laciné bylo:)). A modou barvu na lunetě bych udělal stejně jak je cifr. Jo a vteřinovce se po indexech moc nechce, ale čekal jsem to.

Závěrem bych řekl, že moc fajn letní hodinky. Určitě si je nechám delší dobu a možná i na pořád. Ještě jsem zvědavyý na to vypouklé plastové sklo. Doufá, že moc nedoje.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 28. 4. 2022 v 19:41, Dez123 napsal:

Budou i s GMT, to bude velká paráda, budu chtít zkusit + orámované indexy vypadají mnohem lépe.

Introducing The New Q Timex GMT. (hodinkee.com)

timexgmthero.jpg?ixlib=rails-1.1.0&fm=jpg&q=55&auto=format&usm=12&fit=crop&ch=Width%2CDPR%2CSave-Data&alt=

qtimexcrop.jpg?ixlib=rails-1.1.0&fm=jpg&q=55&auto=format&usm=12&fit=crop&ch=Width%2CDPR%2CSave-Data&alt=

Wow..ty až budou na prodej tak mě asi neminou :) Tudory pro velmi chudé :D

Odkaz ke komentáři

• Po roku...
V 28. 4. 2022 v 19:41, Dez123 napsal:

Budou i s GMT, to bude velká paráda, budu chtít zkusit + orámované indexy vypadají mnohem lépe.

Introducing The New Q Timex GMT. (hodinkee.com)

timexgmthero.jpg?ixlib=rails-1.1.0&fm=jpg&q=55&auto=format&usm=12&fit=crop&ch=Width%2CDPR%2CSave-Data&alt=

qtimexcrop.jpg?ixlib=rails-1.1.0&fm=jpg&q=55&auto=format&usm=12&fit=crop&ch=Width%2CDPR%2CSave-Data&alt=

Nevíte, jestli je v Praze nějaká kamenná prodejna, která to má skladem (GMT)? Chtěl bych jeden vidět osobně a jak sedí na zápěstí.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...