Tenglis Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Líbí se mi ta celocerna verze na gume. Škoda jen te 50 m vodeodolnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 V 26. 1. 2022 v 17:14, shewcza napsal: Nebudeš, to Ti řeknu rovnou Ještě jsem je nevybalil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 @semi001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 Tak už je mám taky, klasika pepsi verze. Koupil jsem je od zdejšího člena. Začalo to tak, že jsem začal víc studovat značku Timex, bo @Jerryl koupil ty kovové digi Adidas, ktereé vyrábí pro ně právě Timex. U toho jsem narazil na Q se Snoopy. Cena nic moc. Snoopyho mám rád, ale prostě toto by mě asi omrzelo, tak jsem si říkal, že bych časem bral obyč pepsi. No a za pár dnů zde inzerát a už to šlo rychle. Moc pozitivně hodnotím tah, sedí mi skvěle a chlupy nerve. Pouzdro samotné je nádherné a i korunka mi přijde tak nějak že má něco navíc. Trošku hůř bych hodnotil cifr, ručičky a lunetu. Působí to tak nějak lacinějším dojmem (ono to ale taky laciné bylo:)). A modou barvu na lunetě bych udělal stejně jak je cifr. Jo a vteřinovce se po indexech moc nechce, ale čekal jsem to. Závěrem bych řekl, že moc fajn letní hodinky. Určitě si je nechám delší dobu a možná i na pořád. Ještě jsem zvědavyý na to vypouklé plastové sklo. Doufá, že moc nedoje....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 V 28. 4. 2022 v 19:41, Dez123 napsal: Budou i s GMT, to bude velká paráda, budu chtít zkusit + orámované indexy vypadají mnohem lépe. Introducing The New Q Timex GMT. (hodinkee.com) Wow..ty až budou na prodej tak mě asi neminou Tudory pro velmi chudé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 Ty jsou tučné. A cena kdyby byla kolem těch 5 tis. Na tahu, tak fajne. A v zahraničí už to jde koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan83bz Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února V 28. 4. 2022 v 19:41, Dez123 napsal: Budou i s GMT, to bude velká paráda, budu chtít zkusit + orámované indexy vypadají mnohem lépe. Introducing The New Q Timex GMT. (hodinkee.com) Nevíte, jestli je v Praze nějaká kamenná prodejna, která to má skladem (GMT)? Chtěl bych jeden vidět osobně a jak sedí na zápěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května ještě otázka, zda budou trhat chlupy jako ty původní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se