shewcza Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 Se obávám, že to půjde jedině v panoramatickém módu :-D hezké svátky chlapci!
AdaMoss Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2019 Jo za to se primlouvam...uz se v tom neorientuju, chtelo by to nejaky refresh stavu .
Dokusan Odesláno 26. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2019 (upraveno) Fotky hodím později, ale aktuálně před novoročním výprodejemNon-CW :Suby NDTudor GMTSinn 1736GS SBGV245 Yema Navygraf Prim Sport I CW:C65 Trident Bronze SH21 LE C60 Trident MkII CWE LEC60 Trident MkIII Steel Ombré LEC60 Trident AbyssC65 Sundhurst Military W10 C60 Trident Bronze 38mm C9 Harrison Small Second C8 FLE 2011C6 Kingfisher Quartz Určitě sem na něco zapomněl Upraveno 26. prosince 2019 uživatelem Dokusan
Diablo1st Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2019 Biele C7 Rapid si zabudol, teda pokiaľ ich ešte máš
Dokusan Odesláno 28. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2019 Tak v lednu bude další CW přírůstek. Konečně jsem se k nim dostal a jsem opravdu zvědavý
LovecK Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 Pěkná hodinka. Jo! Líbí, za ty prachy škoda nekoupit...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2020 Tak nějak procházím hodinkovnici a přemýšlím, co prodat. Potřebuji uvolnit tři místa. Těžká volba
Dzos Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2020 Dvoje, ktere si chces nejvic nechat, odloz bokem. Ostatni ocisluj od jedne do sesti, pak hazej kostkou, nez tri z nich vyradis. A mas to ).
Dokusan Odesláno 7. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2020 (upraveno) Dobrej nápad. Díky za inspiraci.Nechám si tyto bo SH21 a zbytek půjde do osudi. Zítra v práci hodím kostkou. Upraveno 7. ledna 2020 uživatelem Dokusan
Dokusan Odesláno 13. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2020 Dorazila Bestie. Poctivé kus oceli. Pěkně zpracovaný, tloušťka 17,1mm, pouzdro 43 mm.
Diablo1st Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2020 Tak to sú tie, čo si hovoril, že nosiť pravdepodobne nebudeš?
Dokusan Odesláno 13. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2020 Jj, to jsou přesně ony. Jsou opravdu masivní. Ale než uvedou nový chrona v pouzdře MkIII, tak jsem je prostě za 50 % musel vzít.
Dokusan Odesláno 17. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Intenzivně sleduji vlákno "Čakacia doba submariner u AD", napjate čekám na telefon od Bechyněho, závidím a děsím se inzerátů na prodej Batmanu.A postupně jsem dozral k rozhodnutí, že na tohle nemám koule. Nebaví mě to. Zůstává že všechno pachuť. Proto jsem se rozhodl prodat Tudory (snad prodej příští týden dopadne) a následně prodám i Suby ND. V podstatě si chci nechat pár Wardů a na Chronobundus kašlu. Paradoxně mě vyléčil Rolex. Nechci tady brečet, ale asi to tak bude nejlepší. Občas si udělám radost nějakými Wardy, nějakým nozikem a to mi bude stačit. Bohužel na oltář padnou i Sinny 1736 a všechny Primky
dr.sphinx Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Aniž by mi cokoli bylo do rozhodovacích procesů kolegů - taky mě některé věci neba, ale to přece není chyba těch nodatů (navíc už je máš ). Pokud to ale zabralo jako celková léčba, tak ti to budiž přáno. Očista je očista, kdyby se nešlo trochu na krev, tak to není očista. Taky mě napadlo, že bych možná kvůli jiným akvizicím daty pustil, ale na to jsou moc dobrý (a pokud nenosit, tak radši schovat, než prodat). A aniž bych chtěl sýčkovat - fáze "mám, co potřebuju, a občas si udělám radost nějakou drobností" (v mém případě tu a tam nějaká zajímavá Seika za pár šlupek) u mě byla bohužel jenom fáze, ale zaplať pámbů nejsme všichni stejní. Rozhodně good luck! P.S.: O ty 1736 bych možná stál
MíraMíra Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Docela tě chápu a často to mám hodně podobně a určitě ne jen já, ale ono to člověka někdy už fakt sere, že by se na všechno vykašlal, jenže pak ho to zas po čase chytne a litá v tom znova a někdy ještě víc a tak furt dokola.Je to prostě nemoc.
Dokusan Odesláno 17. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Nejhorší na tom je, že už mě nebaví ani ty Wardy. Mám asi tři starší modely, který bych chtěl koupit a pak už nevím.Asi by mě uklidnil Nautily, jedny hodinky a srat na to. Ale chápu, že je to jen fáze. Vyspím se z toho, časem. Paradoxně ty 1736 mě budou mrzet nejvíc, ale udělám to.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se