Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Fotky hodím později, ale aktuálně před novoročním výprodejem

Non-CW :

Suby ND

Tudor GMT

Sinn 1736

GS SBGV245

Yema Navygraf

Prim Sport I

CW:

C65 Trident Bronze SH21 LE

C60 Trident MkII CWE LE

C60 Trident MkIII Steel Ombré LE

C60 Trident Abyss

C65 Sundhurst Military W10

C60 Trident Bronze 38mm

C9 Harrison Small Second

C8 FLE 2011

C6 Kingfisher Quartz

Určitě sem na něco zapomněl

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Dvoje, ktere si chces nejvic nechat, odloz bokem. Ostatni ocisluj od jedne do sesti, pak hazej kostkou, nez tri z nich vyradis. A mas to :)).

Odesláno (upraveno)

Dobrej nápad. Díky za inspiraci.

Nechám si tyto bo SH21 a zbytek půjde do osudi. Zítra v práci hodím kostkou.

post-44633-0-26203300-1578418231_thumb.jpg

post-44633-0-55346800-1578418236_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Jj, to jsou přesně ony. Jsou opravdu masivní. Ale než uvedou nový chrona v pouzdře MkIII, tak jsem je prostě za 50 % musel vzít.

Odesláno

Intenzivně sleduji vlákno "Čakacia doba submariner u AD", napjate čekám na telefon od Bechyněho, závidím a děsím se inzerátů na prodej Batmanu.

A postupně jsem dozral k rozhodnutí, že na tohle nemám koule. Nebaví mě to. Zůstává že všechno pachuť.

Proto jsem se rozhodl prodat Tudory (snad prodej příští týden dopadne) a následně prodám i Suby ND. V podstatě si chci nechat pár Wardů a na Chronobundus kašlu. Paradoxně mě vyléčil Rolex.

Nechci tady brečet, ale asi to tak bude nejlepší.

Občas si udělám radost nějakými Wardy, nějakým nozikem a to mi bude stačit.

Bohužel na oltář padnou i Sinny 1736 a všechny Primky

Odesláno

Aniž by mi cokoli bylo do rozhodovacích procesů kolegů - taky mě některé věci neba, ale to přece není chyba těch nodatů (navíc už je máš :) ). Pokud to ale zabralo jako celková léčba, tak ti to budiž přáno. Očista je očista, kdyby se nešlo trochu na krev, tak to není očista.

Taky mě napadlo, že bych možná kvůli jiným akvizicím daty pustil, ale na to jsou moc dobrý (a pokud nenosit, tak radši schovat, než prodat).

A aniž bych chtěl sýčkovat - fáze "mám, co potřebuju, a občas si udělám radost nějakou drobností" (v mém případě tu a tam nějaká zajímavá Seika za pár šlupek) u mě byla bohužel jenom fáze, ale zaplať pámbů nejsme všichni stejní.

Rozhodně good luck!

P.S.: O ty 1736 bych možná stál :)

Odesláno

Docela tě chápu a často to mám hodně podobně a určitě ne jen já, ale ono to člověka někdy už fakt sere, že by se na všechno vykašlal, jenže pak ho to zas po čase chytne a litá v tom znova a někdy ještě víc a tak furt dokola.

Je to prostě nemoc.

Odesláno

Nejhorší na tom je, že už mě nebaví ani ty Wardy. Mám asi tři starší modely, který bych chtěl koupit a pak už nevím.

Asi by mě uklidnil Nautily, jedny hodinky a srat na to. Ale chápu, že je to jen fáze. Vyspím se z toho, časem.

Paradoxně ty 1736 mě budou mrzet nejvíc, ale udělám to.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...