Dokusan Odesláno 19. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 (upraveno) To 40mm pouzdro C60tek je neuvěřitelně pohodlné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. března 2021 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Tyhle považuji za jeden ze svých nejlepších nákupů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 A já s tebou souhlasím, i když máš (nebo jsi měl) řadu zajímavých a pěkných kousků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Ty jsou fakt skvělý o tom ani potom, ale já jsem v tomto ohledu zaujatý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 31. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Tak dva nové přírůstky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Si to sem uložím než vyberu. Užší výběr Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Hm, no ja ti teda neviem... u mna nula bodov celý tribus. Zlaty wardi.Ale proti gustu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Hele, a podle čeho vlastně vybereš favorita? Přijde mi to úplně stejný jen mají jinde flákance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 No toto už je výběr flakanců. No a zvítězí ten, který na mě udělá nejlepší umělecký dojem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Můj favorit je MDS18 pak MDS49, 23 a poslední 04. Neptej se mě proč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 A já si říkal proč jsi sem postl x stejných fotek že asi omyl... u mě tedy též nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Hoši, nebuďte tak přísní, jedná se o kolekci 50 ks ručně malovaných ciferníků a je to docela unikát. Dodáváno v boxu rovněž ručně umělecky vyvedeném. https://creativefolk.co.uk/my-dog-sighs-teams-up-with-luxury-watch-maker-tribus/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Tak jsem si nakonec objednal Tudor BB chrona. No a ještě jedny Wardy,který mají alespoň trochu vazbu k novému služebáku. C63 Titanofky https://www.christopherward.com/sport-new/c63-sealander-elite/C63-40ADA3-T00K0-B0.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Ta vazba je ta reklama? Hodináři jsou fakt lehkej cíl pro prodejní oddělení. Ale to auto je cool, o tom žádná, to bych si doma uměl představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 před 4 minutami, Hasňa napsal: Ta vazba je ta reklama? Hodináři jsou fakt lehkej cíl pro prodejní oddělení. Ale to auto je cool, o tom žádná, to bych si doma uměl představit. Tak já si toho Defa koupil kvůli těm Wardům Jinak já ty Wardy objednal,aniž bych tu reklamu viděl To je jen přidaná hodnota pro mě, protože nikdo jiný si toho asi nevšimne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Na na kolik takový Defík vyjde, tak na dvojku? Fakt krásnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Další z vod GS. Celkem náhodný, ale milý přírůstek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 To je ale sympatická náhodička, tož ať dělaj radost. Sedí ti dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 před 17 minutami, MíraMíra napsal: To je ale sympatická náhodička, tož ať dělaj radost. Sedí ti dobře. Díky. Potřeboval jsem něco normálního ke košili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 před 33 minutami, Dokusan napsal: Díky. Potřeboval jsem něco normálního ke košili Myslim, ze budes spokojenej. Tada ja aspon jsem. Tak jsem zvedav jak dlouho ti vydrzi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se