mmaass Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Tak uvidíme, co s dostupností udělá aktuální kurzovní situace...juan šel dolů, frank nahoru a dolar ztím drží.Myslim, ze neudela vubec nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansen Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo přehled jak dlouho se u našich AD (Bechyně a Carollinum) čeká na Suby - date?Je možnost je před koupí vyzkoušet nebo opravdu nejsou jak se všude píše? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 do 2-3 měsíců v Bechyněm jsou ready Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 si si isty? vsade inde cakacka 1.5 roka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Ano,taky potvrzuji-Bechyně 3 měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansen Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Díky za info, tak to nakonec nevypadá tak zle, jak se všude píše. :-) Ještě se Vás zeptám na jeden dotaz. Byl jsem se podívat v Carollinu a paní mi říkala, že no date mají za 182.500 a někde jsem tady četl, že u Bechyněho je mají za 179.400, tak jsem si říkal v čem je ten rozdíl, předpokládám, že přepočet kurzu to nebude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Bude:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 3 mesice, kdyz mas velky stesti. Jasne ze je rozdil v kurzu. Bechyne 26/?, Carol 26,5/? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portugieser325 Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 je to cca 5 měsíců co čekám na LV, ale začínám pokukovat po 126710BLNR (a to jsem furt měl řečí, že GMT je mi k ničemu...ale hodinky se mi prostě líbí, nemůžu si pomoct). Zvažuju je jako plán B, pokud by je v mezičase vyškrtli z nabídky. Netušíte někdo, jak je to s dostupností tohohle modelu u českých AD? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Poptaval jsem je v únoru a termín mi sdelen nebyl. Na dotaz, zda je to v řádu měsíců či spíše let mi řekli, že spíš let.Ale nikoho tam neznám a byl by to můj první nákup,což dostupnost jistě ovlivňuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 si si isty? vsade inde cakacka 1.5 rokaMáš pravdu. U Bechyněho si člověk počká cca rok až rok a půl. Info 3 měsících jsou nesmysl. Stačí vzít telefon a zavolat tam ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Opravdu, Bechyně Suby Date cena 204100,- objednáno konec brezna a vyzvednutí v červnu.Prepocet mají jak už tady zaznělo 26 za juro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Na Suby 116610LV tedy Hulky je to samozřejmě přes rok a víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Taky jsem si loni objednal LV v dubnu a počátkem července byly doma. Řeč je o situaci teď a ne v březnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Jansen zjišťuje situaci kolem 116610 LN Suby Date a ta je jak píšeme 3 měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Tak ještě jednou, pomalu a srozumitelně. Pokud si DNES objednáš černé Suby s datem, budeš na ně podle stávajícího zájmu o tento model čekat cca 1 rok až 1,5 roku dle odhadu AD Bechyně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Kura to už je jak na LV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Na LV z ulice bud vubec, nebo za 3+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Tak, vo Viedni ma vyfakovali, ze waitlist is closed... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 To samý mi řekli v Praze, ale kontakt si vzali. On je jakože closed, takže si AD může vybrat, komu je prodá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se