Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Oproti LV, ale Rolex udělal majstrštyk v tom, že na sebe nechá čekat. Jako baba na Birkinku.

Přítom ten Rolex je statusový symbol vyšší střední.

Upraveno uživatelem bandicoot
  • Odpovědi 2,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 3 hodinami, Josef01 napsal:

Úspěšný muž si nekupuje Rolex, to je jen pro nás plebs :)

Úspěšný muž si především nekupuje hodinky, protože nikam nespěchá a nezajímá ho čas… a už vůbec ne nějaké tuctové, ocelové braky s korunkou a chronografem, na které by se nedej bože mělo čekat… pokud je tedy duševně zdravý..

Něco na tom asi je, začnu nad tím přemýšlet, jaká by mohla být má další meta…

Odesláno

Úspešný muz v prvom rade nepotrebuje argumentovať a zapájať sa do diskusie o tom ci a aké hodinky majú úspešní muži. 😎

Odesláno

Citis sa uspesny? Vyvolava to v tebe pocit nepokoja? Zbehni si do Parizske… tam ti vysvetlia kde si na potravinovom rebricku. Najprv Rolex, a ak ti nestaci tak cez ulicu je AP. Tam vedia zrazit sebavedomie velmi rychlo a efektivne. A ak by si mal stale malo doporucujem skusit kupit kabelku pre zenu v Hermes. Po tejto ture budes vazne spochybnovat co si v zivote dosiahol a domov pojdes ako znovuzrodeny “pouhy pobijec much”. 

Holt niekedy mat na to peniaze nestaci. It is what it is…

Nikdy som nechapal ako moze niekoho urazit ze mu nejaky panacik v tesilakoch nepreda hodinky…

• Like 3
  • Haha 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 2 hodinami, ivan_989 napsal:

Úspešný muz v prvom rade nepotrebuje argumentovať a zapájať sa do diskusie o tom ci a aké hodinky majú úspešní muži. 😎

Já byl v životě maximálně tak úspěšný v dosahování různých věkových hranic a tak mi můj tata v třiceti řekl, jsem rád že jsi se synu dožil tak vysokého věku , vyber si k narozeninám hodinky. Poslal jsem mu odkaz na vysněné Breitlingy a on mě vzápětí do prdele 😆 s dodatkem cenového stropu 10.000,- Kč. Tak mi koupil Tissot, které mi věrně slouží 21 let a jsou to samozřejmě od taty mé hodinky nejcennější 🥰

• Like 3
  • Dát hlas 3
Odesláno
před 22 minutami, African napsal:

mé hodinky nejcennější 

Úspešný je u mňa každý kto je spokojný so svojím zivotom, čo žije. Aj keď niekomu to môže vŕtať v hlave, jak niekto môže byť spokojný bez rolexiek 😁

Návštěvník MOSSAD2016
Odesláno

Kydyž jsem byl kluk hodinky  pro nás byla naprostá nezbytnost. Naučili jsme se, že seřizování hodinek podle rádia je naprostá blbost, platil čas který byl na školních hodinách. Když jsme po obědě šli v parku za školou do rvačky , tak první co jsme dělali bylo tože jsme sundávali hodinky, no protože furt vyměňovat stěžejky byl opruz. Rozbitý čumáky, hele vole  kolik je? kurva za chvíli zvoní na odpo. To byla naše generace povětšinou Prim Sport.Potom přišla éra digitálek a dokonce digitálek s kalkulačkou, .

Návštěvník MOSSAD2016
Odesláno

Pak jednou brácha hele vole můžu si pujčit ty  toje primky co máš v šupleti? jasně vole.A dneska  hele brácha máš ještě ty moje Primky? Brácha to už je promlčený.

Odesláno
před 27 minutami, MOSSAD2016 napsal:

Kydyž jsem byl kluk hodinky  pro nás byla naprostá nezbytnost. Naučili jsme se, že seřizování hodinek podle rádia je naprostá blbost, platil čas který byl na školních hodinách. Když jsme po obědě šli v parku za školou do rvačky , tak první co jsme dělali bylo tože jsme sundávali hodinky, no protože furt vyměňovat stěžejky byl opruz. Rozbitý čumáky, hele vole  kolik je? kurva za chvíli zvoní na odpo. To byla naše generace povětšinou Prim Sport.Potom přišla éra digitálek a dokonce digitálek s kalkulačkou, .

před 9 minutami, MOSSAD2016 napsal:

Pak jednou brácha hele vole můžu si pujčit ty  toje primky co máš v šupleti? jasně vole.A dneska  hele brácha máš ještě ty moje Primky? Brácha to už je promlčený.

Krásné, dojemné. Plné vzpomínek na léta dospívání a bratrskou lásku. Jak to ale souvisí s tématem: Čakacia doba submariner u AD?

• Hlasovat proti 1
Návštěvník MOSSAD2016
Odesláno

Jsem čeklal, že mi někdo z vás co jste ve fontě na Rolex bude Oris vyvracet např. nějaké technikálie. Nicméně ani jsem to nevěděl ale zjištuji,, že pokud proti mě sedne člověk s Rolex na zápěstí tak je to člověk , který je ochoten se ohnout vydržet ale nic inovativního v něm nebude. Chlapi mějte se čau

Odesláno
před 5 minutami, MOSSAD2016 napsal:

Jsem čeklal, že mi někdo z vás co jste ve fontě na Rolex bude Oris vyvracet např. nějaké technikálie. Nicméně ani jsem to nevěděl ale zjištuji,, že pokud proti mě sedne člověk s Rolex na zápěstí tak je to člověk , který je ochoten se ohnout vydržet ale nic inovativního v něm nebude. Chlapi mějte se čau

Mas pravdu…

IMG_1365.png.f3869c09e4a6d5a0bdec998880b7dde1.png

• Like 3
  • Díky 2
  • Haha 3
  • Dát hlas 2
Odesláno

:D Mosad mi přišel jako generátor slov, ale tohle je teda hluboký:

Nicméně ani jsem to nevěděl ale zjištuji,, že pokud proti mě sedne člověk s Rolex na zápěstí tak je to člověk , který je ochoten se ohnout vydržet ale nic inovativního v něm nebude.

*minimálně je to k zamyšlení

• Haha 2
Odesláno
před 8 hodinami, Vortex-Tempus napsal:

Citis sa uspesny? Vyvolava to v tebe pocit nepokoja? Zbehni si do Parizske… tam ti vysvetlia kde si na potravinovom rebricku. Najprv Rolex, a ak ti nestaci tak cez ulicu je AP. Tam vedia zrazit sebavedomie velmi rychlo a efektivne. A ak by si mal stale malo doporucujem skusit kupit kabelku pre zenu v Hermes. Po tejto ture budes vazne spochybnovat co si v zivote dosiahol a domov pojdes ako znovuzrodeny “pouhy pobijec much”. 

Holt niekedy mat na to peniaze nestaci. It is what it is…

Nikdy som nechapal ako moze niekoho urazit ze mu nejaky panacik v tesilakoch nepreda hodinky…

V AP jsou hodný 🙂 vždy co slíbili, tak do roku, roku a půl jsem dostal 🙂 Rolex to je už jiný příběh 😂 Tam jsem dostal během Covidu GMT a pak už od té doby nic… ale vlastně jsem na tom asi ještě dobře oproti některým … 

Odesláno
před 6 minutami, kopl2005 napsal:

vždy co slíbili, tak do roku, roku a půl jsem dostal 

Mě tohle přijde velice potupný a nedůstojný.

Na webu prezentace v duchu máme, umíme, jsme nejlepší a když si to jdeš koupit, tak krčení ramen.

Za mě nasrat, život je krátkej, abych čekal na nějaký vlastně zbytečný hodinky, který chci hned teď a nebo vůbec....

• Dát hlas 1
Odesláno
před 19 minutami, YPO napsal:

Mě tohle přijde velice potupný a nedůstojný.

Na webu prezentace v duchu máme, umíme, jsme nejlepší a když si to jdeš koupit, tak krčení ramen.

Za mě nasrat, život je krátkej, abych čekal na nějaký vlastně zbytečný hodinky, který chci hned teď a nebo vůbec....

Jasně, ale víš že to fakt dostaneš. Že se opravdu ten rok můžeš těšit na ty hodinky oprávněně. Že to není jen takové "ano, uvidíme co se dá dělat, ale počítejte s tím, že čekací doba bude dlouhá". 

Odesláno
před 1 minutou, kopl2005 napsal:

Jasně, ale víš že to fakt dostaneš. Že se opravdu ten rok můžeš těšit na ty hodinky oprávněně. Že to není jen takové "ano, uvidíme co se dá dělat, ale počítejte s tím, že čekací doba bude dlouhá". 

Jasný, nejsou to jenom kecy prodejce (myslím tu figuru co to tam prezentuje) okolo, aby uspokojil dušičku..

Mě ty kecy okolo momentální nákupní chtíč neuspokojí.

Pro mě jako impulsivního kupce naprosto nezajímavé.

Takže furt nasrat. :D 

Já něco co není nepotřebuju.

Odesláno (upraveno)
před 27 minutami, YPO napsal:

Já něco co není nepotřebuju.

Tak ono to nie je úplne určené na impulzívny nákup u AD, prípadne pre tých čo chcú hodinky hneď😄keď mám toho viac čo môžem nosiť a viem že sú to hodinky čo budem mať aj o 2 alebo aj 10 rokov, tak ma tá čakačka s nejasným termínom konca moc nevyrušuje. Ak sa mi to páči a mám momentálne pocit že mi to nadšenie vydrží, objednám. Keď prídu a medzičasom nadšenie opadne, pripadne mi to v danej chvíli finančne nevychádza, tak ich nezoberiem. Hlavne to už po tých rokoch a množstve hodiniek čo som otočil nikdy neberiem ako dream watch, takže sa vlastne neposeriem keď to nepríde😄

Tým nehovorim že ten prístup Rolexu je extra dôstojný, ale to ani nehľadám, ani neočakávam😄 stačí mi že môj AD je ku mne čo sa týka termínov aspon úprimný a zatiaľ vždy dodržal čo slúbil🙂

Upraveno uživatelem Campino

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...