Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mně přijde zvláštní čekat na něco, co vlastně na trhu je, jenom tak "nějak jinak" a "někde jinde". Sám jsem na některé své sběratelské kousky, ne zmršenou masovku Rolex, vydržel čekat i několik let. Konec konců, pár příběhů tady na fóru je. A znova na adresu Rolexu za jejich politiku říkám: nasrat.

• Like 1
  • Dát hlas 1
  • Odpovědi 2,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ponaučení tedy zní, “když chcete Rolex, kupte si Oris”. Mossad vyřešil jednou větou celosvětový problém s čekackou na OP, Daytony, DJ, GMT a Suby.. to je skoro na Nobelovku.

Já si stejně myslím, že Mossad je někdo místní, který čeká na Rolády x let a těžce to tady trollí 😂

Odesláno

Podle toho, co Mossad naposledy napsal si myslím, že je to Jirka Babica. Ono to jeho: “když chcete Rolex, kupte si Oris”, je totiž jen převlečené: „Když nemáte kečup, přidejte tam hořčici!“

Z hlediska fóra je to ale tak nějak jedno, protože, byvše uražen, se s námi rozloučil. Zkrátka jsme nedosahovali hloubky, šířky a délky jeho myšlení.

Odesláno
před 10 hodinami, Campino napsal:

Tak ono to nie je úplne určené na impulzívny nákup u AD, prípadne pre tých čo chcú hodinky hneď😄keď mám toho viac čo môžem nosiť a viem že sú to hodinky čo budem mať aj o 2 alebo aj 10 rokov, tak ma tá čakačka s nejasným termínom konca moc nevyrušuje. Ak sa mi to páči a mám momentálne pocit že mi to nadšenie vydrží, objednám. Keď prídu a medzičasom nadšenie opadne, pripadne mi to v danej chvíli finančne nevychádza, tak ich nezoberiem. Hlavne to už po tých rokoch a množstve hodiniek čo som otočil nikdy neberiem ako dream watch, takže sa vlastne neposeriem keď to nepríde😄

Tým nehovorim že ten prístup Rolexu je extra dôstojný, ale to ani nehľadám, ani neočakávam😄 stačí mi že môj AD je ku mne čo sa týka termínov aspon úprimný a zatiaľ vždy dodržal čo slúbil🙂

Tohle je fajn a umím to pochopit.

Ale v YPO světě to funguje jinak. Pokud mě něco velmi zaujme, tak to chci ideálně hned jako malé dítě. Pokud mě něco zaujme méně, jsem ochotný se na ten nákup vyspat a rozhodnutí udělat později.

Nákup mých prvních a posledních hodinek Rolex proběhl tak, že jsem vzal peníze, došel k Bechyněmu, řekl jsem jim co chci, že chci slevu a bylo hotovo. Navíc sem dostal nějakou zlatou nebo stříbrnou slevovou kartu, kterou tu ještě někde mám. :D Žádný čekání, bylo to jak v zelenině, když deš pro ředkvičky.

Ty hodinky jsem si nekoupil protože to byl Rolex, ale protože to byla novinka která mě vzhledově a "technicky" vzala za srdce a musel sem.

Prostě impulzivní nákup. Ráno vymyslíš a odpoledne máš. To už dnes nefunguje.

Hodinky jsem záhy prodal, protože jsem v nákupním záchvatu nedomyslel, že jsou to mrdky malý a stejně je nosit nebudu.

To je můj Rolex příběh a jinej už nikdy nebude.

*psal sem o tomhle

Milgauss-5-845x538.jpg

• Like 1
  • Haha 1
Odesláno
před 13 hodinami, kopl2005 napsal:

Tam jsem dostal během Covidu GMT a pak už od té doby nic…

Ja jsem dostal behem covidu akorat covid. 

• Like 1
  • Haha 9
  • Dát hlas 2
Odesláno

Ja to mel trochu podobně. 
Vzdy byl muj sen Rolex Submariner a šetřil jsem na ne neuvěřitelně hodně dlouho, pak jsem si vzal peníze a šel k Bechyne pro vysněné Suby. Ale padla na mě studená sprcha, ze si musim domluvit schůzku, zapsat se do nějaké čekací listiny a čekat nebo se vubec nedočkat coz bylo velké zklamání. 
Nakonec za měsíc kolega zadal inzerát na vytažené z trezoru akorat a 50t. dražší, tak jsem nevahal a jeste došetřil. 
Nezvládnul byh cekat/nedočkat se po takový době šetření.

• Dát hlas 1
Odesláno

Já teď čekal na DJ 16 měsíců. Žádný tlak na cokoli jiného, žádné nákupy třeba. Dokonce jsem na konci minulého roku dostal lehký odhad a ten se vyplnil. 

Odesláno (upraveno)

@honza12 tak gratulujem, len by si mohol upresniť, konfiguráciu. 

Upraveno uživatelem Davis
  • Like 1
Odesláno
před 3 hodinami, Davis napsal:

@honza12 tak gratulujem, len by si mohol upresniť, konfiguráciu. 

Kombinace s fluted lunetou, jubilee, modrý / zelený dial to asi nebude..

Odesláno (upraveno)
před 4 hodinami, PetrSefl napsal:

fluted jubilee, modrá

Mimochodem pohledově se výlohy v Pařížské plní od začátku roku, nejspíš opadla vlna překupníků a je to dostupnější.

Upraveno uživatelem honza12
Odesláno

Víte jak poznáte, že uhodily opravdu špatné časy? Butiky Rolex budou mít plné výlohy a budou dávat slevy :D

Odesláno
před 5 minutami, Josef01 napsal:

Víte jak poznáte, že uhodily opravdu špatné časy? Butiky Rolex budou mít plné výlohy a budou dávat slevy :D

Povedal by som ze Coronove roky dokazali pravy opak… 

Odesláno

Tyhle léta byly nejlepší business, jaký kdy byl, tomu opravdu neříkám špatné časy. Lidi nevěděli co s penězi. 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 6 hodinami, PetrSefl napsal:

Tak zas 16 mesiacov málo nie je na DJ. Veľkosť 36 či 41?

Odesláno
před 3 hodinami, honza12 napsal:

fluted jubilee, modrá

Mimochodem pohledově se výlohy v Pařížské plní od začátku roku, nejspíš opadla vlna překupníků a je to dostupnější.

Kamarád to tak měl podobně někdy 2024 myslím, ale byla tam velká tlačenka..

Je to vidět i tady v inzerci, že hodinkový trh mírně ochlad..

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Nemáte někdo zkušenost se "zápisem na čekačku" v Carollinu přes mail nebo telefon?

Jestli to má cenu vůbec zkoušet nebo jestli se tam po těch 3 letech co se tam chystám mám stavit. :D

Upraveno uživatelem Powerslave
Odesláno

Dřív to normálně šlo, dokonce mi i volali že ty Epxy pro mě maj. Akorát asi tak rok po hodinářství Bechyně, tak jsem je tam nechal.

• Like 1
Odesláno

myslím že v Carollinu ťa na nič "populárne" aktalne ani nezapíšu :D možno s nejakou už nákupnou históriou to zvážia ale tvária sa nedostupne akoby si ich otravoval :D 

• Like 1
Odesláno

Ty nejobyčejnější Submarinery bych chtěl ani datum na nich nechci. 😀

Zkusím oba a uvidíme jestli mi aspoň někdo odpoví. 

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...