Jarett Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 před 6 hodinami, moco napsal: @Jarett Jarku, tak mi tam, prosím tě, vezmi ocelový suby a magnetku na ledinici Big Ben. Jestli nebude magnetka, tak nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 Trvalo to dva roky a dva dny, ale dočkal jsem se . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 před 6 minutami, baza napsal: Trvalo to dva roky a dva dny, ale dočkal jsem se gratulka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 před 12 minutami, baza napsal: Trvalo to dva roky a dva dny, ale dočkal jsem se . Velká gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 před 7 minutami, African napsal: Velká gratulace Parada a zavidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 Trvalo to dva roky a dva dny, ale dočkal jsem se . Super, uzivej chlape!Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 před 41 minutami, baza napsal: Trvalo to dva roky a dva dny, ale dočkal jsem se . Výborně, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Na chvíli se rozjela diskuse k Rlx v rodinném vlákně, čehož jsem si všiml až teď a tam můj dotaz není úplně aktuální, tak se zeptám ještě raději tady. Beru, pokud se někdo dočká řekněme za 1-2 roky max. Ale třeba za 5 a víc let, aniž byste se extra připomínali, jste se někdo dočkali? O takový době celkem pochybuju, že někdo ten waiting list vůbec je schopný udržovat. Fakt by mě to zajímalo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 No na GMT se k tem 5 letum blizim, obcas se pripomenu, potvrdi, ze eviduji a je to. Pak tu obcas vidim jak se nekdo docka a rikam si o kolik let me asi tak predbehl jeste ze je to vlastne takova blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Takisto vyše 4 roky na GMT, raz za pol roka sa pripomeniem, potvrdia. Úprimne? Ja si myslím, že kto tie hodinky nedostane do 2 rokov, toho len vodia za nos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 před 5 minutami, Davis napsal: Takisto vyše 4 roky na GMT, raz za pol roka sa pripomeniem, potvrdia. Úprimne? Ja si myslím, že kto tie hodinky nedostane do 2 rokov, toho len vodia za nos Jasne. Proc vodi za nos zrovna me netusim, ale jak rikam, jsou to jen hodinky a ne ksefty s byty v Brne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Ja som sa pred 1a1/2 rokom dal u Bechyne zapisat na 3 rozne kusy a ked som tam vlani pred vianocami volal bolo mi povedane ze predavac u ktoreho som sa zapisal uz 3 mesiace nerobia cez telefon ma uz nezapisu na niceste ze som sa paralelne zapisal u SK AD a od vtedy mi uz prisli dvoje, takze dodavatela mam vyrieseneho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Cakam od prveho dna vydania na pepsi 2018, eviduju, neprislo nic.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 před 4 hodinami, MichalSVK napsal: Cakam od prveho dna vydania na pepsi 2018, eviduju, neprislo nic.... Zkrátka už se na Rolex čeká déle, než na Pateky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 před 8 hodinami, Davis napsal: Takisto vyše 4 roky na GMT, raz za pol roka sa pripomeniem, potvrdia. Úprimne? Ja si myslím, že kto tie hodinky nedostane do 2 rokov, toho len vodia za nos Mám na to podobný názor, že pokud se nedočkáš za 1-3 roky řekněmě, tak už asi vůbec . Teď čekám 1,5 roku na klasický Suby Date, tak uvidíme . Tahle politika Rolexu nebo AD je fakt blbá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 Na základě tohodle vlákna sem včera zkusil cvičně zavolat k Bechyňům, jestli jsem po těch 21 měsících čekání na ND furt někde napsanej, páč ten pán, co to se mnou sepisoval, tam už dávno neni. A kupodivu mě našli, potvrdili email a vyzvali k trpělivosti:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 (upraveno) Ja som to tiez skusil a u Bucherera ma stale eviduju na LVcka aj 35 mesiacov po zapise... Pani povedala ze sa urcite raz dockam Upraveno 20. října 2022 uživatelem Vortex-Tempus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 před 7 hodinami, Micey napsal: Na základě tohodle vlákna sem včera zkusil cvičně zavolat k Bechyňům, jestli jsem po těch 21 měsících čekání na ND furt někde napsanej, páč ten pán, co to se mnou sepisoval, tam už dávno neni. A kupodivu mě našli, potvrdili email a vyzvali k trpělivosti:) Mě potkal stejný problém, že pán, co se mnou sepisoval již nepracuje a kdybych se sám neozval, jak to asi tak vypadá, tak je moje žádost neoficiální a čeká na zpracování, jelikož to pán špatně založil. Takže jsem tam musel v létě znovu osobně potvrdit, že mám stále zájem. Naštěstí to brali jako chybu z jejich strany a platí původní termín zapsání . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 Díky, početl jsem si. A všem co se zapsali držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mandrinka Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Hele a vy tu hru s Bechyněm a spol. jako fakt hrajete? A ti Rusáci a Činani, co si sem donedávna lítali na dovolenou a kupovali rolády domů si jako tu dovolenou plánovli 10 let dopředu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se