dlubix Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2022 před 11 hodinami, ragu napsal: Záleží na přístupu AD. Byl jsem zapsanej na Exp39 a když ta reference skončila, od Bechyněho se mi ozvali jestli mám zájem o novou a měl jsem je dřív. Hm, tak to já ze skoro roční čekačky na 114060 automaticky "vypadl" a vysr@li se na mě, z čekačky mě vyškrtli. Prej jsem se měl sám přihlásit, že chci přepsat na novou referenci. Svůj názor na to vyjadřovat nebudu a už jim odmítám lézt do prdele... Chápu, že moje peníze Bechyně nepotřebuje, ale já už od nich taky nic nechci.
Campino Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2022 (upraveno) před 9 hodinami, dlubix napsal: Hm, tak to já ze skoro roční čekačky na 114060 automaticky "vypadl" a vysr@li se na mě, z čekačky mě vyškrtli. Prej jsem se měl sám přihlásit, že chci přepsat na novou referenci. Svůj názor na to vyjadřovat nebudu a už jim odmítám lézt do prdele... Chápu, že moje peníze Bechyně nepotřebuje, ale já už od nich taky nic nechci. To je dost smutné. Myslím že ked sa nechám zapísat na nejaky model hodiniek, tak je úplne jedno či medzičasom zmenia referenciu, model ako taky stále zostáva. Od Bechyne je to tak trochu prístup na hulváta Upraveno 6. listopadu 2022 uživatelem Campino
galos Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2022 V 5. 11. 2022 v 14:23, matejcaha napsal: Barevne jsou delsi dobu, pokud ti je vubec zapisou. A pak cim mensi, tim dostupnejsi. Napr 34mm cekam pro zenu a pry by to melo jit nejak rozumne. Ahoj, ja som kupoval pre zenu tento rok tiez OP34(silver) a mal som ich za 5 mesiacov.
MMCorsair Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2022 (upraveno) V 18. 10. 2022 v 8:59, MichalSVK napsal: Cakam od prveho dna vydania na pepsi 2018, eviduju, neprislo nic.... Já čekám (u Bechyně) od 12/2019 na Kermity (původně Hulky, pak v 09/2020 mě převedli na čekací listinu těch Kermitů), a taky ještě nic. Tak už to pomalu vzdávám. Ještě se tam zkusím připomenout. Upraveno 22. prosince 2022 uživatelem MMCorsair
matejcaha Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2022 Ja u HB cekam rok a pul na yachmastery. Pri zapisovani mi rekli at jsem pripravenej, ze to bude rychly Asi usoudili, ze jedny hodinky mi musi od nich stacit...
Socom Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2022 Na jaké Yachtmastery? Na 42 asi ne? Včera jsem je tam bohužel položil, tak jsou možná ještě v nabídce.
matejcaha Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2022 před 13 minutami, Socom napsal: Na jaké Yachtmastery? Na 42 asi ne? 40mm rhodiovy
Socom Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2022 Tak držím pěsti, ať brzy dorazí.
richiecerny Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2023 Mám asi takovou trošku klišé otázku, dnes jsem měl možnost si vyzkoušet červenomodré gmt master 2 a asi jsem se zamiloval, je to vůbec reálné se dočkat, jakožto malá ryba, žádný vip klient, nebo je to už příliš velké sousto? Sent from my iPhone using Tapatalk
Murphy97 Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2023 myslim, ze ti zde budou reagovat jen zoufalci, jako treba ja Ti stastni, ... asi ne 1. brezna to bude 24 mesicu a vlastne ani nejak nedoufam
richiecerny Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2023 Rozumim, je to skoda no a diky za reskci Sent from my iPhone using Tapatalk
Davis Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2023 @richiecerny u mňa to čakanie je 4 roky a viac, ale to neznamená, že to nemáš skúsiť. Zapíš sa na listinu a uvidíš, možno to klapne
richiecerny Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2023 Me se libily vzdy, komu ne ze jo, ale po tom co jsem je videl na zivo tak je asi potrebuji ale rikam si ze to asi bude spise beznadej, ale urcite by to za zkousku stalo no, ne ze ne a je pravda ze uz v carolinu bez ofuku zapisuji? Ze uz nemaj takovy to ze prijdte na podzim a tak?Sent from my iPhone using Tapatalk
African Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2023 před 24 minutami, richiecerny napsal: Me se libily vzdy, komu ne ze jo, ale po tom co jsem je videl na zivo tak je asi potrebuji ale rikam si ze to asi bude spise beznadej, ale urcite by to za zkousku stalo no, ne ze ne a je pravda ze uz v carolinu bez ofuku zapisuji? Ze uz nemaj takovy to ze prijdte na podzim a tak? Sent from my iPhone using Tapatalk S každým jednají individuálně, takže tam zajdi a zeptej se. Jak se říká, kdo se bojí, sere v síni Já se zapsal na jeden kousek telefonicky, na druhý emailem bez keců a nějákého se doprošování....
richiecerny Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2023 Jasny, diky, ja jen slysel neco, tak jsem se zkusil optat jak to je a samotny vim ze me tam odmitli, ale u HB to proslo hladce rekneme, ani jsem na ty expy2 necekal az tak dlouho jak jsem byl smireny Sent from my iPhone using Tapatalk
matejcaha Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2023 @richiecerny za apsani nic nedas. Treba ti nekdy za pet lez az to budes nejmin cekat zazvoni telefon
richiecerny Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2023 No kez by, zkusim, uvidim, potreboval jsem asi trosku nakopnout a uchlacholit ze to neni nemozne Sent from my iPhone using Tapatalk
matejcaha Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2023 Před hodinou, richiecerny napsal: No kez by, zkusim, uvidim, potreboval jsem asi trosku nakopnout a uchlacholit ze to neni nemozne Je to trochu loterie. Ale jsou lidi, kterym se nekdy ozvou. Co bude za 5 let nikdo nevi. Zalohu po tobe nikdo chtit nebude, takze nemas co ztratit.
richiecerny Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2023 Jojo je to tak no nicmene diky za odpovedi Sent from my iPhone using Tapatalk
safi Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2023 A mezitím si třeba stihneš našetřit na grey market ceny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se