tikzot Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Nekde se driv stavalo na pomerance ale nekde uz tehdy na gůčiho, halt ale jen na západu;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumi Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 a nebo jen prijel nekdo dostatecne znamy ... davat odkaz na zdroj se porad moc nenosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 a nebo jen prijel nekdo dostatecne znamy ... davat odkaz na zdroj se porad moc nenosizdrojovat vtip ? vazne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Chlapi, asi mam smolu na lety, lebo som ?vdaka? dvojhodinovej zapche na A13-ke zmeskal let z Innsbrucku do Viedne. A tak som skocil na autobus a vybral sa do centra. Nadherne mesto, mozem len doporucit vybrat sa na vianocne trhy. Popritom som navstivil miestny butik. Tentokrat velmi prijemny pokec s velmi milou obsluhou. Sortiment bol trochu sirsi - mali dost siroky sortiment drahych Datejustov - vsetko ponad 10 000 eur. Sports steel models nikde - pani sa velmi ospravedlnovala, ze su nedostupne. Vraj k nik chodi kopa turistov - Japonci, Americania, cela Europa a vsetci sa pytaju len na Suby. Co uz, divna doba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Nevíte, jestli se čeká i na Explorer I? Spíš asi jo, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Nevíte, jestli se čeká i na Explorer I? Spíš asi jo, co?Čeká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 V nemecku u Wempe v berline byly min tyden skladem kuprikladu, psal mi to kamarad, co tam zije..mam pocit, ze tahle ?zakladni? produkce bude brzo standartne skladem, minimalne v tom nemecku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Podla mojich skusenosti (Rakusko a CH) su OP39 a Air King pomerne casto skladom aj ked mozno nie vystavene vo vylohe. Exp 1 a Milgauss sa da pri troche stastia tiez najst na predajni a ked nie tak do 1-2 mesiacov by sa mal clovek dockat. Treba sa ist opytat do AD... zalezi od predajcu a tu definitivnu odpoved asi nedostanes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Jj. Az budu mít cestu do Prahy, stavim se optat. Vlastne asi rovnou objednat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 ja som u bechynu cakal na 214270 3 mesiace a nic, tak som sa nato vybodol. bolo to v lete, teraz je mozno ina situacia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Hm. To nic moc. Jsem byl asi prilisny optimista, kdyz jsem myslel, ze bych si mohl nadelit darek pod stromek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Skus zdvihnut telefon, zavolat a spytat sa? nie su to Daytony a realna sanca urcite je. Ja som mal stastie a mal som ich na pockanie bez objednavania a cakania. Napriklad na Polarky mi povedali 6 mesiacov a mal som ich za 3 tyzdne. Alebo sa vyser na doprosovanie sa nejakemu klenotnikovi a zober napriklad pekne Omegy Railmaster s 20% zlavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Vsak ja vim Dlouho jsem byl proti R, ale v posledni dobe se mi zacly expy nejak libit. Navic mi chybi k Omegam a GS do sbirky. Pak uz jenom Tudor BB58 a koncim. Pristi tyden zkusim v Praze stesti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 ..... a končím .... A teď tu o Karkulce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Tak ruku do ohně za to asi fakt nedam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Vsak ja vim Dlouho jsem byl proti R, ale v posledni dobe se mi zacly expy nejak libit. Navic mi chybi k Omegam a GS do sbirky. Pak uz jenom Tudor BB58 a koncim. Pristi tyden zkusim v Praze stesti. ????;> koncim... potom ma volaj do klubu please Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ygys Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Mne na Pařížskej povedalii že waitlist na GMT alebo LVčka už bol tak dlhý že už ho uzavreli a už naň nikoho nepripisujú... Tiež mi tvrdili že to nie je waitlist v tom pravom zmysle slova skôr taký list of interest a určite klienti čo u nich utratia prachy za nepopulárne modely majú potom navrch. V bechyne mi tvrdili že k LV-čkam by som sa mohol dostať do 2 rokov ale kto vie... s DJ by nemal byť problém - u niektorých špeciálnych kobinácii sa čaká tak 2 mesiace. Predvčerom som navštívl butik v Livignu a bola to hrozná bieda. Športové modely tam nevideli asi riadne dlho. DJ jedine v rozmere 36... Na otázku čo teda chlapovi môžu ponúknuť bola odpoveď že Tudor .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Na otázku čo teda chlapovi môžu ponúknuť bola odpoveď že Tudor .... Tak tohle uz je vrchol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 spravnej Chlap nosi zadadne 36! vo co de? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Přesně, Tudor je pro chlapy, ženský škemraj o Rolexky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se