galos Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 V 6. 4. 2022 v 18:15, dwg napsal: nedockal jste se nekdo uz novych 36mm exp I? Jsem zapsany od srpna a zatim samozrejme nic. Ahoj. Dockal Bechyne. Zapisal som sa ihned ked RLX prezentoval novy downsize 36 mm model. Zavolali ma zaciatkom tohto roka. Sice som ich mal uz s novorocnou 10% prirazkou , ale cca po roku som sa dockal. Na predajni mi vraveli, ze som mal asi celkom kliku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 před 8 hodinami, galos napsal: Ahoj. Dockal Bechyne. Zapisal som sa ihned ked RLX prezentoval novy downsize 36 mm model. Zavolali ma zaciatkom tohto roka. Sice som ich mal uz s novorocnou 10% prirazkou , ale cca po roku som sa dockal. Na predajni mi vraveli, ze som mal asi celkom kliku. to je pozitivni.. taky kdo by chtel tak maly hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomnovak Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2022 to je pozitivni.. taky kdo by chtel tak maly hodinky My s malou rukou já bych snad i něco 34 unosil..Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galos Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 to je pozitivni.. taky kdo by chtel tak maly hodinky Nemám tušenie ..Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomnovak Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Nemám tušenie ..Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkTo je prostě nejlepší velikost. Pěkně Ti sedí. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 V 10. 4. 2022 v 10:42, tomnovak napsal: My s malou rukou já bych snad i něco 34 unosil.. Sent from my iPhone using Tapatalk to jsou ale 39, ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomnovak Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 jsou, ale šlo by i níž. Eman byl hodnej, že mi je nechal na mazlení bez dozoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koren Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Suby bez datumu, čekání v ofiko pořadníku bez 4 dnů rok. Včera vyzvednuto u AD .) Docela to čekání uteklo. A stálo to ale za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 V 11. 4. 2022 v 19:25, tomnovak napsal: jsou, ale šlo by i níž. Eman byl hodnej, že mi je nechal na mazlení bez dozoru @Eman2208 tvl, ty žiješ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Před hodinou, Koren napsal: Suby bez datumu, čekání v ofiko pořadníku bez 4 dnů rok. Včera vyzvednuto u AD .) Docela to čekání uteklo. A stálo to ale za to. Gratulace! Jeden rok cekani je uplne v pohode. Bechyne nebo Parizska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 (upraveno) Predpokladám, že rok čakačka na Suby bola platná pred rokom, teraz asi nie. Overoval som Datejusty, čo pred rokom som čakal tri mesiace tak aktuálne sú to 2 roky !!! ani embargo pre boľševikov nepomohlo .... Upraveno 13. dubna 2022 uživatelem rado74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 před 41 minutami, rado74 napsal: Predpokladám, že rok čakačka na Suby bola platná pred rokom, teraz asi nie. Ja jsem tvor trpelivy. Pockam si hezky rok na recesi a pak se bude zase prekupnicku ubyde a cekacky budou snesitelnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 před 10 hodinami, LovecK napsal: @Eman2208 tvl, ty žiješ??? Žije! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koren Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 před 13 hodinami, matejcaha napsal: Gratulace! Jeden rok cekani je uplne v pohode. Bechyne nebo Parizska? Stepanska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 před 11 hodinami, Koren napsal: Stepanska Taky jsem tam objednával Suby Date. Za měsíc je to přesně rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelec Hadimrška Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 U Bechyne jsem si objednal GMT Master pred 4 rokama a dodnes ani tuk. Suby cerny pred rokem a pul a taky nic. Znam par lidi co tam objednali to samy dlouho po me a uz je maj. Zadny waitlisty nefungujou. Bud jim musite strcit neco do kapsy nebo bejt extra sympatickej, jinak si to neumim vysvetlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 Jo, taky čekám na Suby od nějakýho 4.1.21, u Bechyněho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 ja cekam teprve pul roku, jak u Bechyne tak u Carolina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slnz Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 (upraveno) On 4/13/2022 at 8:26 AM, Koren said: Suby bez datumu, čekání v ofiko pořadníku bez 4 dnů rok. Včera vyzvednuto u AD .) Docela to čekání uteklo. A stálo to ale za to. Tak, u me to bude zejtra presne rok)) Kde to je.... Upraveno 14. dubna 2022 uživatelem slnz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 před 2 hodinami, Popelec Hadimrška napsal: U Bechyne jsem si objednal GMT Master pred 4 rokama a dodnes ani tuk. Suby cerny pred rokem a pul a taky nic. Znam par lidi co tam objednali to samy dlouho po me a uz je maj. Zadny waitlisty nefungujou. Bud jim musite strcit neco do kapsy nebo bejt extra sympatickej, jinak si to neumim vysvetlit. tiez mam ten pocit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se