galos Posted April 9, 2022 Report Share Posted April 9, 2022 V 6. 4. 2022 v 18:15, dwg napsal: nedockal jste se nekdo uz novych 36mm exp I? Jsem zapsany od srpna a zatim samozrejme nic. Ahoj. Dockal Bechyne. Zapisal som sa ihned ked RLX prezentoval novy downsize 36 mm model. Zavolali ma zaciatkom tohto roka. Sice som ich mal uz s novorocnou 10% prirazkou , ale cca po roku som sa dockal. Na predajni mi vraveli, ze som mal asi celkom kliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwg Posted April 9, 2022 Report Share Posted April 9, 2022 před 8 hodinami, galos napsal: Ahoj. Dockal Bechyne. Zapisal som sa ihned ked RLX prezentoval novy downsize 36 mm model. Zavolali ma zaciatkom tohto roka. Sice som ich mal uz s novorocnou 10% prirazkou , ale cca po roku som sa dockal. Na predajni mi vraveli, ze som mal asi celkom kliku. to je pozitivni.. taky kdo by chtel tak maly hodinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomnovak Posted April 10, 2022 Report Share Posted April 10, 2022 to je pozitivni.. taky kdo by chtel tak maly hodinky My s malou rukou já bych snad i něco 34 unosil..Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
galos Posted April 11, 2022 Report Share Posted April 11, 2022 to je pozitivni.. taky kdo by chtel tak maly hodinky Nemám tušenie ..Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomnovak Posted April 11, 2022 Report Share Posted April 11, 2022 Nemám tušenie ..Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkTo je prostě nejlepší velikost. Pěkně Ti sedí. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomina666 Posted April 11, 2022 Report Share Posted April 11, 2022 V 10. 4. 2022 v 10:42, tomnovak napsal: My s malou rukou já bych snad i něco 34 unosil.. Sent from my iPhone using Tapatalk to jsou ale 39, ne?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomnovak Posted April 11, 2022 Report Share Posted April 11, 2022 jsou, ale šlo by i níž. Eman byl hodnej, že mi je nechal na mazlení bez dozoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted April 13, 2022 Report Share Posted April 13, 2022 Suby bez datumu, čekání v ofiko pořadníku bez 4 dnů rok. Včera vyzvednuto u AD .) Docela to čekání uteklo. A stálo to ale za to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LovecK Posted April 13, 2022 Report Share Posted April 13, 2022 V 11. 4. 2022 v 19:25, tomnovak napsal: jsou, ale šlo by i níž. Eman byl hodnej, že mi je nechal na mazlení bez dozoru @Eman2208 tvl, ty žiješ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matejcaha Posted April 13, 2022 Report Share Posted April 13, 2022 Před hodinou, Koren napsal: Suby bez datumu, čekání v ofiko pořadníku bez 4 dnů rok. Včera vyzvednuto u AD .) Docela to čekání uteklo. A stálo to ale za to. Gratulace! Jeden rok cekani je uplne v pohode. Bechyne nebo Parizska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rado74 Posted April 13, 2022 Report Share Posted April 13, 2022 (edited) Predpokladám, že rok čakačka na Suby bola platná pred rokom, teraz asi nie. Overoval som Datejusty, čo pred rokom som čakal tri mesiace tak aktuálne sú to 2 roky !!! ani embargo pre boľševikov nepomohlo .... Edited April 13, 2022 by rado74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matejcaha Posted April 13, 2022 Report Share Posted April 13, 2022 před 41 minutami, rado74 napsal: Predpokladám, že rok čakačka na Suby bola platná pred rokom, teraz asi nie. Ja jsem tvor trpelivy. Pockam si hezky rok na recesi a pak se bude zase prekupnicku ubyde a cekacky budou snesitelnejsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomina666 Posted April 13, 2022 Report Share Posted April 13, 2022 před 10 hodinami, LovecK napsal: @Eman2208 tvl, ty žiješ??? Žije! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted April 13, 2022 Report Share Posted April 13, 2022 před 13 hodinami, matejcaha napsal: Gratulace! Jeden rok cekani je uplne v pohode. Bechyne nebo Parizska? Stepanska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 před 11 hodinami, Koren napsal: Stepanska Taky jsem tam objednával Suby Date. Za měsíc je to přesně rok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popelec Hadimrška Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 U Bechyne jsem si objednal GMT Master pred 4 rokama a dodnes ani tuk. Suby cerny pred rokem a pul a taky nic. Znam par lidi co tam objednali to samy dlouho po me a uz je maj. Zadny waitlisty nefungujou. Bud jim musite strcit neco do kapsy nebo bejt extra sympatickej, jinak si to neumim vysvetlit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 Jo, taky čekám na Suby od nějakýho 4.1.21, u Bechyněho.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomcatCZ Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 ja cekam teprve pul roku, jak u Bechyne tak u Carolina Link to comment Share on other sites More sharing options...
slnz Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 (edited) On 4/13/2022 at 8:26 AM, Koren said: Suby bez datumu, čekání v ofiko pořadníku bez 4 dnů rok. Včera vyzvednuto u AD .) Docela to čekání uteklo. A stálo to ale za to. Tak, u me to bude zejtra presne rok)) Kde to je.... Edited April 14, 2022 by slnz Link to comment Share on other sites More sharing options...
huhu4d Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 před 2 hodinami, Popelec Hadimrška napsal: U Bechyne jsem si objednal GMT Master pred 4 rokama a dodnes ani tuk. Suby cerny pred rokem a pul a taky nic. Znam par lidi co tam objednali to samy dlouho po me a uz je maj. Zadny waitlisty nefungujou. Bud jim musite strcit neco do kapsy nebo bejt extra sympatickej, jinak si to neumim vysvetlit. tiez mam ten pocit ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts