actionman1 Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Pre info, kedze uz mam palm dial jubi / fluted chcel som tie nove zelene fume s hladkou lunetou a na oystri (v tejto konfig som mal prve RLX priamo od AD a chcel som si z nostalgie kupit tento zaklad). Vedeli mi garantovat dodanie do 25.5.2028 kedze vtedy mam 40 rokov a mal to byt darcek pre mna taze tak. Nakupna historia pomerne extenzivna. Cca 10 hodiniek RLX + Omega
ivan_989 Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. před 8 hodinami, vwtyp11 napsal: kazdej priblblej insta realitak ma pazoure suby. 1 1
Powerslave Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Jsem se těšil že po roce čekání na 124060 by se to mohlo už blížit a jak to tu čtu tak ještě si tak další 2 roky počkám.
Sovaa Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května V 26. 5. 2026 v 5:57, vwtyp11 napsal: Čekačka:) takový zaklínadlo. Normálně s ná a vyjebávaj. Vždyť hokejky prinposledním MS měli všichni v týmu novy rlx na památku, myslím od pasty(teď úplně nejsem si jistej) aniž by rlx byl sponzor turnaje. a psk ty šmŕckaři tipu pražské hodinářství apod maj cokoli do měsíce, a ještě vytvořili kategorii “bez cekacky a za vic” myslim, ze to všem vyhovuje překupníky shopy rostou jak rakovina a my jim to všem zerem a kazdej priblblej insta realitak ma pazoure suby. Tak to je jednoduchý, stačí se dostat do reprezentace a nemusíš čekat
Josef01 Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Nebo když v Carollinu utratiíš 2 mil., tak si objednáváš mimo čekačku, když 10 mil., máš hodinky do 2 měsíců a když 100 mil., tykáš si s Tamarou a její děti ti říkají strejdo a hodinky máš do 3 dnů 3
Monkey Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května před 1 hodinou, Josef01 napsal: Nebo když v Carollinu utratiíš 2 mil., tak si objednáváš mimo čekačku, když 10 mil., máš hodinky do 2 měsíců a když 100 mil., tykáš si s Tamarou a její děti ti říkají strejdo a hodinky máš do 3 dnů Aha, tak už chápu, že se tam se mnou nechtěli bavit a řekli, že ty nejžádanější modely si paní majitelka schovává pro své známé, akorát jsem do teď nevěděl co obnáší získání toho statusu
Micey Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května před 7 minutami, Monkey napsal: Aha, tak už chápu, že se tam se mnou nechtěli bavit a řekli, že ty nejžádanější modely si paní majitelka schovává pro své známé Tyvoe zamestnanci snu:) 2
Frantik Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Jako dřív byla ta Tamara relativně sjízdná, ale teď už to "na strejdu" nevidím, ani kvůli Pepsi 3
Marty223 Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Já bych měl dotaz. Jak to děláte s tím připomínáním u AD? Pokaždé když přijdu do Carollina jinak než v LV a Baleně tak jsou na mě jen nepříjemný a nenabídnou ani vodu natož aby mi ukázali hodinky. Když tam přijdu v LV a s řetězem kolem krku tak mi zas nabízej jen zlatý modely. existuje nějaký balanc? Nebo se to dá balancovat jen tim, že budu chodit do HBechyně?
bandicoot Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května před 49 minutami, Marty223 napsal: …Pokaždé když přijdu do Carollina jinak než v LV a Baleně tak jsou na mě jen nepříjemný a nenabídnou ani vodu natož aby mi ukázali hodinky… Sorry za OT, ale tohle povrchní kastování je k zblití. V podstatě furt komoušsky stejně přízemní ála dlouhý vlasy… Člověka poznáš po pár větách a ne, jestli přijde v camo kraťasech z armyshopu a triku Pilsner Urquell. 1 1
Marty223 Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května před 13 minutami, bandicoot napsal: Sorry za OT, ale tohle povrchní kastování je k zblití. V podstatě furt komoušsky stejně přízemní ála dlouhý vlasy… Člověka poznáš po pár větách a ne, jestli přijde v camo kraťasech z armyshopu a triku Pilsner Urquell. Bohužel, je to jak píšeš…ono tím není zasaženo jen to Carrolinum, ale celá Pařížská. Já osobně hodinky nevnímám tolik jako luxus, nýbrž jako koníček a tohle mě na tom pak mrzí.
vwtyp11 Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května V 28. 5. 2026 v 12:13, Sovaa napsal: Tak to je jednoduchý, stačí se dostat do reprezentace a nemusíš čekat Ja nikdy nečekal dyl nez 3mesice … a půlku mozku jsem obětovat nemusel:D
Radek5466 Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května (upraveno) No jsem na to sám zvědavý, včera jsem objednal wimbledony v kombinaci steel/zlato, odpověď vyhýbavá “no asi dva roky” tak to vydržím, ale pak mi to nedalo a přidal jsem GMT a tam mě polilo, jedny z nejlevnějších a čekačka 7 let, no to je nadělím asi dětem , jinak jednání v Rolex na "1*” bych jim to tam všechno málem vypil Upraveno 31. května uživatelem Radek5466
xbraj19 Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května V 30. 5. 2026 v 4:37, vwtyp11 napsal: Ja nikdy nečekal dyl nez 3mesice … a půlku mozku jsem obětovat nemusel:D A už ti říkají strejdo, nebo ještě ne? 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se