Josef01 Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září Nedělal jsem si nějakou statistiku, ale kolem mě lidi, co si dávali na ruku moje hodinky, tak jim byl tah nastavený na 21 cm celkem dobře, někomu o něco větší, ale i menší. Pravda, co jsem zhubnul před lety o 14 kg, tak se obvod zápěstí zmenšil o 1 cm. Je ale pravda, že si hlídám při nákupu hodinek délku pásku a tahu, protože to asi všichni vyrábí na ruku 19 cm
Jarett Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září (upraveno) před 10 hodinami, Dez123 napsal: Taky to není kousek pro každýho, už to chce docela slušnou pazouru. To určitě ne, já mám ruku 17cm a DEEPSEA jsou naprosto v pohodě. Jsou to moj dovolenkový hodinky a vždy si j užiju Je to první reference 116660 s tahem 20/16mm a ta mi přijde úplně nejnositelnější. Upraveno 7. září uživatelem Jarett 2 1
African Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září 3 hours ago, Jarett said: To určitě ne, já mám ruku 17cm a DEEPSEA jsou naprosto v pohodě. Jsou to moj dovolenkový hodinky a vždy si j užiju Je to první reference 116660 s tahem 20/16mm a ta mi přijde úplně nejnositelnější. Seknou ti Velikosti se nebojím, na 19 cm několik let Béčka konzervy 45mm a pohoda. Můj vlhký sen jsou Camerony, teď jsou jedny za super price v inzerci, ale já nechal všechny prachy letos na cestách
spineshank Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září před 2 hodinami, African napsal: Seknou ti Velikosti se nebojím, na 19 cm několik let Béčka konzervy 45mm a pohoda. Můj vlhký sen jsou Camerony, teď jsou jedny za super price v inzerci, ale já nechal všechny prachy letos na cestách Ten cifr na sluníčku je prostě dokonalý jak vlhký kalhotky krásný kóc
Muffik Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září před 4 hodinami, Murphy97 napsal: 21 cm pro porovnani parádní fotka 1
African Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září 1 hour ago, spineshank said: Ten cifr na sluníčku je prostě dokonalý jak vlhký kalhotky krásný kóc Co mi to děláš Jdu ještě hodit očko do slamníku Jsou úplně nadpozemský.... 1
Kid_A Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září V 7. 9. 2025 v 11:09, Murphy97 napsal: 21 cm pro porovnani Nechces ji dat do kalendare? Akorat by se upravil format na 4:3. :))) 1
Murphy97 Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září (upraveno) @Kid_A Hodinky na ruce se nedavaj, nebo? Upraveno 10. září uživatelem Murphy97
Kid_A Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září před 7 minutami, Murphy97 napsal: @Kid_A Hodinky na ruce se nedavaj, nebo? Muzou:) mrkni do galerie:) 1
M@ker Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září zaujimavý článok tu https://www.everestbands.com/blogs/bezel-barrel/rolex-waitlists-in-2025-what-s-really-going-on máte zvýšený počet hovorov od AD ? 1 2
krutor Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Před hodinou, M@ker napsal: zaujimavý článok tu https://www.everestbands.com/blogs/bezel-barrel/rolex-waitlists-in-2025-what-s-really-going-on máte zvýšený počet hovorov od AD ? Na suby čekačka 3 týdny, kéž by to tak bylo.
Komplikace_Dejv Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září (upraveno) @krutor Nejdéle v 29, až dostaví továrnu, tak to tak bude. Upraveno 30. září uživatelem Komplikace_Dejv
African Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září 6 hours ago, M@ker said: zaujimavý článok tu https://www.everestbands.com/blogs/bezel-barrel/rolex-waitlists-in-2025-what-s-really-going-on máte zvýšený počet hovorov od AD ? Nějak mě ty dny dodání v předchozích letech neštýmujou, nebo dělám něco blbě? 1 1
STRKKT Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října Podle toho článku mi poprvé zavolají na výročí VŘSR. Tak jsem zvědavý, ale taky se mi ty čekací doby moc nezdají a jak se tam píše, oficiální pořadník není a nejvíc asi záleží na postavení hvězd.
ragu Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října Mi přijde že tohle čteme už poslední dekádu - Rolexky dostupný všude a pro všechny, šedej trh skončí. A zatím hovno. 1
African Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října A na Sardínii nás kluci na suby taky nezapíšou, je to marný, je to marný, je to marný....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se