Bert Odesláno 20. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2024 Jsem líný. Používám Looftlighter. Stojí síce ranec, ale je pohodlnější, než pistole. No a na podzim se dá sehnat za 800,- namísto dnešních cca 1400,-. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 Dopr… zatim nevim, co prasklo. Zdali jen venkovni glazura nebo i hmota pod ni. Stalo se to uprostred grilovani.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 Tak urcite to prasklo v plne tloustce, glazura je slinuta se strepem, nemuze prasknout jenom povrch. Nemusi to ale nic udelat, i kdyz Te to urcite bude hlodat, tak to proste je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 Pokud to bude drzet, tak me to za tu cenu 2 000 CZK netrapi. Kdybych mel ale velky kousek za 20 000CZK, tak by me jeblo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 Je to prostě zmetek, no. Už jaks to před časem postnul, jsem se divil, že si tohle koupíš. Jestli si pamatuju, tak o tom praskání bylo i v recenzích přímo na těch stránkách, jestli si to teda nepletu s něčím jiným. Vyhozený prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 před 45 minutami, geometr napsal: Je to prostě zmetek, no. Už jaks to před časem postnul, jsem se divil, že si tohle koupíš. Jestli si pamatuju, tak o tom praskání bylo i v recenzích přímo na těch stránkách, jestli si to teda nepletu s něčím jiným. Vyhozený prachy. V recenzich bylo praskani uz v dorucene zasilce. Ale jinak souhlas. Jake jsou kvalitni znacky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 Pokud to "myslíš vážně", kup si tohle: https://www.avenberg.cz/z1574-keramicky-gril-buschbeck-kamado-xl?_gl=1*1xtm2y7*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjwgpCzBhBhEiwAOSQWQcn54NiLk-IBxLiW1njwEne7pPpHOOTOKrwYnYwf_qkAmpvOhDKSYRoCPmIQAvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 Myslím, že není potřeba být v panice. Vařím už několik let v prasklé keramické Tajine a pořád to drží pohromadě, protože je prasklá jenom lazura. Je to prostě keramika. Vizuálně asi pro Evropana průšvih (prasklina), ale funguje to už staletí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 9. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2024 před 11 hodinami, safi napsal: V recenzich bylo praskani uz v dorucene zasilce. Ale jinak souhlas. Jake jsou kvalitni znacky? Alebo vážnejšie... Kamado Joe a Big Green Egg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2024 Je to praskle v cele tloustce. Do konce sezony to vydrzi a na pristi koupim neco vetsiho a kvalitnejsiho. Mezitim zkusim reklamovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 (upraveno) V 9. 6. 2024 v 12:23, safi napsal: Je to praskle v cele tloustce. Do konce sezony to vydrzi a na pristi koupim neco vetsiho a kvalitnejsiho. Mezitim zkusim reklamovat Dneska jsem ho objednal i kdyz jsem si tu cetl jak ti praskl. Bude tez na zkousku a pokud praskne doufam,ze Lidl se k tomu nejak postavi. Jen dotaz jestli si resil nejaky deflektor. Ten mi dost chybi a pomalu vymejslim jak vyrobit. Upraveno 10. června 2024 uživatelem hator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2024 Vzhledem k příspěvkům napsaným výše oficielně prohlašuji: @safi nosí smůlu. Do háje, po 4 letech služby jsem našel začínající prasklinu na keramickém deflektoru!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMCorsair Odesláno 17. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2024 Nepomůže Rudomal - kamnarska malta na samoty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2024 Není jak aplikovat, je to vlásečnice. Ale skrz. Už si kreslím železný výpalek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2024 Strašná dřina, tohle .... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2024 (upraveno) ... " holt, "každá sranda něco stojí" (přestěhovat,postavit,atd.) Navíc v tomhle úmorném vedru Upraveno 30. června 2024 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huty92 Odesláno 30. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2024 Kuurna, hosi, jak to tak ctu, nechal bych si neco od vas ugrilovat teda. mate to paradni ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 19. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2024 Klucka, do ted sem se bez grillu v pohode obesel, ale predevcirem sem na tom jednorazovym grillu za 100 vypraskl takovej bok na bun cha, ze o nem slysim uz asi po 10x.. Tak bych asi koupil neco lepsejsiho, ale nevim, co vybrat.. Lidlackou keramiku asi teda ne po tom, co pise Safi. Alternativa je teda BBQ Kamado z Kauflandu, ale to asi bude stejna vyroba, ale jiny logo.. Nebo Weber go anywhere? Absolutne se v tom nevyznam a netusim, jak dalekej prinos maj tyhle pseudo green eggy keramicky.. Nic vetsiho nechci, nemam pro to nikde na zahrade/terase pevny misto a nevim, jestli me to bude bavit.. cenove max tak do bura, at mi neni lito, ze na to prsi v koute.. Poprosil bych teda o nejakou strucnou radu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2024 Moje doporučení: Lidl keramika je pro dva ok, pro větší osazenstvo musíš grilovat na vícekrát, takže si společnosti moc neužiješ. Ale dá se. Jako nouzovka. Nebo do prostředí, kdy ti nebude vadit, že ti ho někdo případně ukradne. Osobně bych ale šel do grilu s minimálně 2-3x větší plochou. Chceš grilovat nejen maso, ale i nějakou zeleninu jako cuketky, kukuřice, atd. Syn bude chtít kuře, dcera burger, manželka krevety, tchýně bude chtít hovězí steak, o kterém předtím prohlásila, že je škoda jej dávat na gril, tchán řekne, že mu to je jedno, ale že nic z toho všeho nechce. Takže potřebuješ velký gril. Navíc větší gril bude mít lepší teplotní setrvačnost. Moje osobní doporučení: Ideální bude nějaké to Kamado za 12-15 tisíc. Jeden tu časem může být na prodej... Určitě budeš potřebovat nějaký ten tepelný deflektor a kámen na pizzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 19. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2024 Diky! No uplne to nevylucuju, ale nepredpokladam, ze bych takhle vyvaroval pro vic lidi.. a kdyz, tak at si holt stoupnou do fronty.. ale aby si jeste kazdej vybiral extra surovinu, tak to by me prestalo bavit asi rychle.. zatim urcite postaci ten pro dva, oproti jednorazovymu grillu v papirovy krabici to bude urcite i tak posun.. spis mi slo o to, jestli zkusit tu keramiku s kterou mam nulovou zkusenost nebo se drzet takovy ty levny weber klasiky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se