Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

  • po 3 týdnech...
před 45 minutami, geometr napsal:

Je to prostě zmetek, no. Už jaks to před časem postnul, jsem se divil, že si tohle koupíš. Jestli si pamatuju, tak o tom praskání bylo i v recenzích přímo na těch stránkách, jestli si to teda nepletu s něčím jiným. Vyhozený prachy.

V recenzich bylo praskani uz v dorucene zasilce. 
 

Ale jinak souhlas. Jake jsou kvalitni znacky? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 9. 6. 2024 v 12:23, safi napsal:

Je to praskle v cele tloustce. Do konce sezony to vydrzi a na pristi koupim neco vetsiho a kvalitnejsiho. 
 

Mezitim zkusim reklamovat

Dneska jsem ho objednal i kdyz jsem si tu cetl jak ti praskl. Bude tez na zkousku a pokud praskne doufam,ze Lidl se k tomu nejak postavi. 

Jen dotaz jestli si resil nejaky deflektor. Ten mi dost chybi a pomalu vymejslim jak vyrobit.

Upraveno uživatelem hator
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Klucka, do ted sem se bez grillu v pohode obesel, ale predevcirem sem na tom jednorazovym grillu za 100 vypraskl takovej bok na bun cha, ze o nem slysim uz asi po 10x..

Tak bych asi koupil neco lepsejsiho, ale nevim, co vybrat.. Lidlackou keramiku asi teda ne po tom, co pise Safi. Alternativa je teda BBQ Kamado z Kauflandu, ale to asi bude stejna vyroba, ale jiny logo.. Nebo Weber go anywhere? Absolutne se v tom nevyznam a netusim, jak dalekej prinos maj tyhle pseudo green eggy keramicky..

Nic vetsiho nechci, nemam pro to nikde na zahrade/terase pevny misto a nevim, jestli me to bude bavit.. cenove max tak do bura, at mi neni lito, ze na to prsi v koute..

Poprosil bych teda o nejakou strucnou radu..

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje doporučení: Lidl keramika je pro dva ok, pro větší osazenstvo musíš grilovat na vícekrát, takže si společnosti moc neužiješ. Ale dá se. Jako nouzovka. Nebo do prostředí, kdy ti nebude vadit, že ti ho někdo případně ukradne. 

Osobně bych ale šel do grilu s minimálně 2-3x větší plochou. Chceš grilovat nejen maso, ale i nějakou zeleninu jako cuketky, kukuřice, atd.  Syn bude chtít kuře, dcera burger, manželka krevety, tchýně bude chtít hovězí steak, o kterém předtím prohlásila, že je škoda jej dávat na gril, tchán řekne, že mu to je jedno, ale že nic z toho všeho nechce. 

Takže potřebuješ velký gril. Navíc větší gril bude mít lepší teplotní setrvačnost. 

Moje osobní doporučení: Ideální bude nějaké to Kamado za 12-15 tisíc. Jeden tu časem může být na prodej... 

Určitě budeš potřebovat nějaký ten tepelný deflektor a kámen na pizzu. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky! No uplne to nevylucuju, ale nepredpokladam, ze bych takhle vyvaroval pro vic lidi.. a kdyz, tak at si holt stoupnou do fronty.. ale aby si jeste kazdej vybiral extra surovinu, tak to by me prestalo bavit asi rychle.. zatim urcite postaci ten pro dva, oproti jednorazovymu grillu v papirovy krabici to bude urcite i tak posun.. spis mi slo o to, jestli zkusit tu keramiku s kterou mam nulovou zkusenost nebo se drzet takovy ty levny weber klasiky.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...