ivan_989 Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2013 Postrádám jednu důležitou informaci. Pro kolik lidí se bude grilovat?2-3 najcastejsie, 6-10 vynimocne. Dakujem za doterajsie rady. Znacka je teda jasna. Prislusenstva je tiez tona a to je este horsie vyberat. Je mi jasne ze kopa z toho su iba marketingove namotavky pre neznalych. Ale asi existuju aj nejake fakt sikovne vecicky. Viete mi prosim este poradit nejaky basic set doplnkov k tomu kotlu? Potom sa uz z toho dako vysomarim. Dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2013 K Weberovi mám kufřík chujovin už pár let a použil jsem jen takové ty kleštičky na uchopení a obracení masa. S příslušenstvím si hlavu nelámej, většinu funkcí zastane to, co už doma stejně máš. Snad jen něco na ryby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2013 (upraveno) Velmi pekne vam vsetkym dakujem. Aj za ilustrovane aj za verbalne rady. Grilovat uz budem sam Edit: mate niekto tu kucharku od webera? Je tam nieco pouzitelne co stoji za to? Upraveno 8. května 2013 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2013 (upraveno) Velmi pekne vam vsetkym dakujem. Aj za ilustrovane aj za verbalne rady. Grilovat uz budem sam Edit: mate niekto tu kucharku od webera? Je tam nieco pouzitelne co stoji za to?Kucharku od Webera ne, ale doporucim tu od Pohlreicha, myslím Šéf na grilu se to jmenuje- používám často a většina receptu je hodne dobrých :-) Upraveno 8. května 2013 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 2-3 najcastejsie, 6-10 vynimocne. Dakujem za doterajsie rady. Znacka je teda jasna. Prislusenstva je tiez tona a to je este horsie vyberat. Je mi jasne ze kopa z toho su iba marketingove namotavky pre neznalych. Ale asi existuju aj nejake fakt sikovne vecicky. Viete mi prosim este poradit nejaky basic set doplnkov k tomu kotlu? Potom sa uz z toho dako vysomarim. Dakujem. Při tomto množství Ti bude s přehledem stačit něco z výše uvedených. Já jsem si nechal poslední gril vyrobit podle mého návrhu na zakázku. Takový, který by stíhal pro 80 lidí a splňoval další mé požadavky totiž v běžné produkci neexistuje. Ty s Weberem neuděláš chybu. Co se týká té grilovací "bižuterie" tak mi prošlo rukama tuším už asi všechno. Základ jsou dobré kleště. Musí Ti sedět v ruce a nesmí klást moc velký odpor při svírání. Vybírej pouze z kombinace dřevo + kov. Nad čímkoliv co má na sobě i jen kousek plastu ani nepřemýšlej. Druhá nejdůležitější věc je kvalitní rukavice. V prodeji je sice hromada věcí které si "grilovací rukavice" říkají ale realita je taková, že buď nemají potřebnou tepelnou odolnost nebo se v nich nedá nic dělat. Já to po mnoha chybách a omylech vyřešil zakoupením svářečských rukavic s dlouhou manžetou a nemají chybu. To, že stojí pár korun už je jen bonus. Další potřebná věc jsou jehlice na špízy. Nejlepší jsou celokovové bez rukojetí v antikoru. Vyplatí se trochu pátrat protože se dají koupit za 30,- ale taky za 300,-/ks. Nekupuj s kulatým průřezem. Vždy jen čtverec nebo obdélník. Délku doporučuji cca. 30cm. S delšíma se už špatně manipuluje. Pokud plánuješ grilovat i "na kameni" tak si pořiď kvalitní nerezovou špachtli s dřevěnou rukojetí o šířce cca. 80-100 mm. Je ideální na čištění kamenné desky během i po grilování. Na práci s uhlím v žárovišti se mi nejvíce osvědčil klasický pohrabáč. Výše zmiňovaný roztápěcí komínek ušetří při rozpalování grilu hodně času. Otázka je jestli o to někdo stojí ... Doufám, že jsem na nic důležitého nezapomněl. Když tak mě někdo určitě doplní. Přeji hodně krásných chvil u grilu který Tě bude jen těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 Já co se týče příslušensví jsem zakoupil set o weberu nerez klestě (jsou perfektní) , vidlička a taková ta placka ( na otáčení masa) a ocel kartáč na čištění roštu. Rukavici mám taky, ale použil jsem jí tak jednou/ dvakrát. Ale možná to je tím, že mám plyn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 Dnes som sa cez obed vybral do baumaxu kupit nieco a uz som aj zabudol co. Namiesto toho sa na mna siroko usmievali asi 4 webery vo vypredaji :-O. Takze som nekupil to co som chcel (uz som si spomenul teraz co to bolo) ale Weber One-Touch Premium Gourmet 57. Za 188eur som neodolal. Cez vikend ma sice u nas prsat snad ho teda aspon poskladam. Este raz vdaka vsetkym za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 grilovací plocha - odzkoušej si položit X steaků vedle sebe a podle toho vybírejmožnost posunout takový rošt se žlábky pro zachycování odkapávajícího tukumožnost regulovat přívod vzduchu pod uhlísnadnost čištěníUrcite chcem drevene uhlie. A problem je prave ten velky vyber. Fakt neviem ako pri vybere postupovat ake vlastnosti su podstatne atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 Super! Parada! Zmontovane:) naco asi tak moze byt ta plastova miska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 Davkovac uhlia. Precital som manual Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 Tak po mnoha experimentech jsem zjistil, že je důležité:- regulovatelné přisávání vzduchu ze strany- regulovatelný odvod na poklopu z vrchu- plynule regulovatelná výška roštu- dole kolečka pro přesun- sklápěcí pracovní plocha po stranách grilu- zásobník na popel ze spodu - jednoduchý úklid- úložný prostor pod grilemVe finále vyšel jako vítěz http://www.mall.cz/grily-drevene-uhli/happygreen-partyale protože je z blbýho materiálu, tak jednou za tři roky koupím novej...Z hlediska funkčnosti je ale super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Premierova grilovacka passed. Na obed losos a zelenina na spizoch, na veceru klobasky a zelenina v alobale. Preeesne poodla moojej chuuutti. S kominovym rozpalovacom sa to neda nezapalit. S integrovanym teplomerom neda pripalit. Na velkom roste to ide pekne naraz aj s prilohou. Mnamnamnam. Mnam. Dobre ste veru poradili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Kluci, poraďte prosím nějáký plynový gril, asi tak do 5 tisícovek, jen tak pro pár lidí ke snidáni nabo na svačinu, na nějákej ten stejček, ať moc nezhubneme Velkej na uhlí mám" Napadl mě Campingas Expert 2, ale copak já vím, jaký jsou ty lávový kameny? Potřebuji, abych ho zapálil, ssssssss, ssssss a steak byl na stole, prostě rychlovku" http://www.grilguru.cz/lavove-grily/campingaz-expert-2-super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Máme doma starší model a je to super. Za pět minut zahřáté a jen tam nasázet maso a jede se. Lávové kameny mají tu výhodu, že když vypneš gril, tak sálají teplo. Je to dobrý třeba na špízy, které se udělají líp než na plynu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Já jsem pořídil na "snídani, svačinu a ssssss ssssss steak" tento elektrický http://www.mall.cz/elektricke-grily/catler-gr-8012 a zatím jsem velice spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Děkuji za postřehy kluci, ještě přeměřím grilovací plochu s mým starým (50x30cm zdá se mi malá) a asi ho objednám, tedy ten plyňák, elektriku nechci, i když ten tvůj Skalamander vypadá tedy dost luxusně a bude dobrej" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Já jsem pořídil na "snídani, svačinu a ssssss ssssss steak" tento elektrický http://www.mall.cz/elektricke-grily/catler-gr-8012 a zatím jsem velice spokojený. Jo, na tohoto Catlera mám taky zálusk. Recenze super, značka prvotřídní a znám i pár lidí co s ním má osobní zkušenost a všichni chválí. Mám od Catlera i odšťavňovač a taky si ho nemůžu vynachválit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Souhlas, Catlera máme už více jak rok, a za tu dobu úplně v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 ten camping gaz s lávovými kameny a hořáky na bocích máme taky, na rychlovku na chalupě je to fajn, ale stejně mnohem raději griluju na uhlí na weberu, přestože to zabere více času. A pro větší grilovačku používám uhlí od weberu je rozpálené klidně 4h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se