blam Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Zdravím, rád bych poprosil o radu při výběru zahradního grilu. Představy jsou grilování cca dvakrát týdně v letních měsících i častěji. Požadavky jednoduchá obsluha, snadná údržba, praktičnost. Cena cca do 6000 tis. Zatím bych to viděl na nějaký plyňák Campingaz Expert nebo Základní jejich řadu Classic, ale ideální by byl Ardento Super RBS jen ta cena. Všem děkuji za případné rady, zkušenosti a postřehy. Jestli už takové vlákno existuje omlouvám se, bohužel se mi ho nepodařilo najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Spojil jsem to se starsim vlaknem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Zdravím, rád bych poprosil o radu při výběru zahradního grilu. Představy jsou grilování cca dvakrát týdně v letních měsících i častěji. Požadavky jednoduchá obsluha, snadná údržba, praktičnost. Cena cca do 6000 tis. Zatím bych to viděl na nějaký plyňák Campingaz Expert nebo Základní jejich řadu Classic, ale ideální by byl Ardento Super RBS jen ta cena. Všem děkuji za případné rady, zkušenosti a postřehy. Jestli už takové vlákno existuje omlouvám se, bohužel se mi ho nepodařilo najít. Už asi pět let máme tento model: http://www.dobre-naradi.cz/zbozi/gril-lavovy-plynovy-campingaz-rbs-woody-grande/p-2915 Funkčně super, složeno za chvilku v podstatě bez nářadí. Grilování na tom není žádná věda, stačí zapnou a hodit tam maso. Údržba spočívá v tom, že na konci sezóny se vyndají mřížky + vana a vydrbat. Na jaře stačí připojit bombu a griluješ. Takže za mě Campingaz dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Spojil jsem to se starsim vlaknem. Díky moc za sloučení. Už asi pět let máme tento model: http://www.dobre-naradi.cz/zbozi/gril-lavovy-plynovy-campingaz-rbs-woody-grande/p-2915 Funkčně super, složeno za chvilku v podstatě bez nářadí. Grilování na tom není žádná věda, stačí zapnou a hodit tam maso. Údržba spočívá v tom, že na konci sezóny se vyndají mřížky + vana a vydrbat. Na jaře stačí připojit bombu a griluješ. Takže za mě Campingaz dobrý No ten je krásný a stačil by, jen ta cena. Nejspíš bude potřeba přitlačit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 (upraveno) Od kamarádů, řezníků a kuchařů slyším samou chválu na Mountfield.Třeba tento základ je prý už velmi dobrý.http://www.mountfield.cz/gril-manua-2-2grl2014Mně se po letech na prach rozpadl hořák u Campingaz Rancho, takže to taky budu řešit a proto jsem se v okolí už ptal... Upraveno 2. května 2014 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Díky Pavle, už jsi na něj byl koukat osobně? Jde mi i o to aby při grilováni netekla šťáva přímo na hořáky. U některých to mají ošetřené aby to stékalo např do misky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 ...já mám rád dřevo a otevřený oheň v kombinaci s žulovou deskou. přesně ---- bordel se seškrábne špachtlí a je vymalováno --- jediná "nevýhoda" je delší rozehříváni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Ja nedam dopustit na Weber a ich kotlovu klasiku na drevenne uhlie. Mam ho uz druhu sezonu a griloval som aj trojkilovu kacicu. Treba chvilu cakat, kym sa v "komine"rozpali uhlie, ale na dobre sa oplati cakat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 ...já mám rád dřevo a otevřený oheň v kombinaci s žulovou deskou. Zkrátka steak na šutru mám nejraději. Přijde mi nejvíce šťavnatý. Jen Pstruhy děláme v alobalu na roštu. V grilování se však nevyznám, tak mě berte s rezervou.Moje řeč.Může mi někdo vysvětlit,proč kupovat gril za pár tisíc,když mi stačí obyčejný /řekněme do tisícovky/ na klasické dřevěné uhlí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Já mám klasickej malej na dřevěný uhlí do tisícovky, pak obra na dřevěné uhlí, abych zvládnul i deset stejků na jednou, když se sejde parta, no a pak plynovej campinggas expert 2, když venku nevládne krásné počasí, anebo spěchám" Griluji hodně, hlavně ryby, střídám je dle potřeby, no a konečně jsem maximálně spokojený Na žulový desce peče táta, a taky v pohodě, stejky jsou opravdu řekl bych šťavňatější" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 (upraveno) Moje řeč.Může mi někdo vysvětlit,proč kupovat gril za pár tisíc,když mi stačí obyčejný /řekněme do tisícovky/ na klasické dřevěné uhlí? Plyn je rychlejší a není s tím tolik práce jako s ohněm. Navíc není problém si ho vzít s sebou do karavanu a grilovat třeba v kempu u moře, nebo když je hnusně, tak klidně i v garáži.Chápu, že uhlí je klasika a má to atmošku, ale já už bych se k tomu nevracel. Upraveno 3. května 2014 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 My vyznavači kultu ohně máme jasno :-) /I když chápu grilování na balkoně,ale nemá to pro mne tu atmosféru/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 (upraveno) Na firmě máme už druhým rokem tenhle a naprostá spokojenost http://grily.heureka.cz/outdoorchef-classic-charcoal-570/ Upraveno 3. května 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Vážené hodinekmilovné osazenstvo, Je zde téma kulinářské, nápojové a mnoho jiných, ale nevidím nikde o grilech, tedy o těch nehodinkových Protože momentálně připravuji náhradu dosluhujícího rád bych věděl Vaše tipy, doporučení - malý/velký gril, kov/kov+ keramika, litinový rošt, kámen atd....S tím související marinády a atd.Zvažuju na uhlí a to Webera Mastertouch GBS a výše...Děkuji za tipyTom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Weber jednoznačně nejlepší volba pro člověka co si s tím chce fakt hrát. Zapomeň že ho po každém grilování nebudeš čistit. Chce to údržbu a trochu se o to starat. Ale jednoznačně nejlepší volba na uhlí. Spousta super návodů na Youtube. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Sloučil jsem vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Za me taky doporucuji webera. Jak jsem tu zadal o radu, tak jsem nakonec skoncil u http://grily.heureka.cz/weber-one-touch-premium-47-cm/ Nyni po roce pouzivani uz bych koupil i vetsi, ale zatim staci. Jen to neco stoji. Prikoupil jsem komin na rozdelavani ohne a je to i pohodlne. Horkovzuska me prestala bavit. Jen jak to vyrabi amici tak zpracovani nekdy zaostava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Díky Kamile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melkal Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Mám taky Webera o trochu většího a naprostá spokojenost . Komín bezva ale podle mě nejdůležiťejší kvalitní dřevěné uhlí a ne to co prodávají v supermarketech. Já kupuju tady lamiaceae.cz Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Dnes jsem si pořídil mazlíčka od Napoleona, u nás není tak profláklý jako Weber, ale kvalitativně je to top co se grilování týče... Taky za "top" cenu", ale to se nedá nic dělat. Teď mají slevy na některé výběhové modely, tak třeba to tu ještě někoho potěší... http://www.napoleongrily.cz/akcni-grily.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se