Honza K. Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Já tuším, že mě poženete vidlema, takvýhle "top". Ale můj sen to je, tak se to snad v tomhle vlákně snese. Prostě jsem ten virus ještě pořád nechytil. Sen si hodlám splnit v průběhu jara nebo na začátku léta. (Obrázek "vypůjčen" odsud: http://www.jurawatches.co.uk/watch.asp?pro...geViewer782476) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 (upraveno) Minimalne z prvni strany #4 vim o Pafelikovi a pak taky Onionovi, takze nekteri asi ano.. A jeste brettik Tak jsem to tu s mirnym strachem, co jsem sem napsal za sve dream watch, procetl. No zjistil jsem, ze vlastne nikdy zadne nebyly. Vse byla jen souhra aktualnich moznosti a okolnosti. A ted, kdyz jsem dosahl na vrchol se mi ani nikam uz moc nechce. Tri mesice jsem nic nekoupil, tak jsem mozna vyleceny. Vrele doporucuju vsem maniakum. edit: Honza K.: zadne vidle. Tohle jsou zrovna dokonale hodinky. Tedy az na jednu vadu - 43mm. Ale kdyz Ti sednou, budes v raji Upraveno 8. března 2010 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMT Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 velmi dobrý sen 1) hodinky jsou super, jednoduchý, vyvážený, přehledný 2) firma Glycine je mi sympatická 3) sen je velmi reálný a není třeba dlouho čekat ! Já tuším, že mě poženete vidlema, takvýhle "top". Ale můj sen to je, tak se to snad v tomhle vlákně snese. Prostě jsem ten virus ještě pořád nechytil. Sen si hodlám splnit v průběhu jara nebo na začátku léta. (Obrázek "vypůjčen" odsud: http://www.jurawatches.co.uk/watch.asp?pro...geViewer782476) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 Muj sen je nemit zadne naramkove hodinky. Tak tomu bylo po celou dobu meho zivota, nez jsem pred 3 lety narazil na chronomag a zesilel. Od te doby jsem vlastnil nekolik desitek (!) hodinek. V praxi jsem zjistil, ze sve dream watch uz vlastne mam a z rozmaru si obcas jedny dvoje prikoupim a zase prodam. Ale jadro zustava stejne - Omega Seamaster 2254.50. Ani jsem o nich moc nesnil, ziskal je vymenou za jine hodinky... Me srdce si ziskaly az casem - naprostou spolehlivosti, presnosti a nadcasovosti. Jinak v ramci me chrononemoci se mi moc libi kousky od Vianney Halter. Jen nevim, kdy se propracuji do stadia, ze dam za hodky pul mega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 Já chtěl hrozně moc tyhle a tím bych své touhy horologické uspokojil zcela. Už jsem je měl i zarezervované, leč musel jsem se jich před měsícem vzdát, objevil se nutný výdej peněz Ale pevně věřím, že za tři-čtyři roky budou moje. Girard-Perregaux Richeville Day-Night: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 Já chtěl hrozně moc tyhle a tím bych své touhy horologické uspokojil zcela. Už jsem je měl i zarezervované, leč musel jsem se jich před měsícem vzdát, objevil se nutný výdej peněz Ale pevně věřím, že za tři-čtyři roky budou moje. Girard-Perregaux Richeville Day-Night: Neštvi mě, tyhle mám já v užším výběru! Ale cenu jsem ještě raději nazačal zjišťovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 Neštvi mě, tyhle mám já v užším výběru! Ale cenu jsem ještě raději nazačal zjišťovat... Fakt? Tak to je super Nenapadlo mě, že by se ještě někomu mohly líbit Teda pane Z., moje poklona! K té ceně - zlato jsem neřešil, to nemusím a je moc drahé. Za nové v oceli si klenotník řekl něco málo pod 4.000 EUR, což je cca. polovina list price. Lepší cenu jsem v Evropě nenašel. Akorát to dopadlo tak, že místo těchhle mazlíků jsem musel koupit zbytečnosti typu lednice, mikrovlnka, vysavač a podobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 (upraveno) Fakt? Tak to je super Nenapadlo mě, že by se ještě někomu mohly líbit Teda pane Z., moje poklona! ... Jo, taky mám trochu "ujetej" vkus. Jinak těch 4.000 je až překvapivě dobrá cena! To mi budeš muset dát na svýho klenotníka kontakt. Ikdyž ono to není zas tak horký, protože teď také musím řešit trochu jiné věci... Jinak od G-P se mi ještě líbily tyhle: (Ale to je taková klasika, kdežto ty Richeville jsou naprosto jedinečný.) Upraveno 9. března 2010 uživatelem Z. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 ...kdežto ty Richeville jsou naprosto jedinečný. Já jsem z těch Richeville Day-Night šel v reálu totálně do kolen. Ten čtyřiadvacetihodinovej věnec na té fotce moc nevynikne, ale ve skutečnosti není jen černo-bílej, ale jsou tam i odstíny šedé. Prostě to není jen bílá (den) a černá (noc). Ale je tam naznačeno i stmívání a rozbřesk, takže ta bílá tmavne a černá šedne. A ten strojek pod proskleným dýnkem, to je taky paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 kua kluci, na ty Girard-Perregaux Richeville Day-Night jsem ještě nenarazil...móóć pěkný, kurwa drát, zase jste mi rozšířili obzory, akorát nevím jestli to je dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 Já chtěl hrozně moc tyhle a tím bych své touhy horologické uspokojil zcela. Už jsem je měl i zarezervované, leč musel jsem se jich před měsícem vzdát, objevil se nutný výdej peněz Ale pevně věřím, že za tři-čtyři roky budou moje. tak tohle jsou po dlouhé době nekulaté hodinky co se mi moc líbí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 Ty Richeville jsou nádherné hodinky, zajímavý tvar pouzdra, velikost tak akorát a jsou překvapivě perfektně a rychle čitelné. Když jsem si je v butiku GP zkoušel, tak se mi moc líbily! 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2010 Po delší době trochu oživím toto téma, protože jsem si asi konečně vybral cílové hodinky a doufám, že nejpozději příští rok si tento sen i splním . Jedná se o Zenith Defy Classic Open Chronograph El Primero. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2010 Po delší době trochu oživím toto téma, protože jsem si asi konečně vybral cílové hodinky... tak přesně ty jsem měl ve středu v ruce - přestože jsou Defy, jsou decentní a kůže jim sedí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2010 sect: vecer ti to rozmluvim - vypadaji jako smajlik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2010 marne tu hledam, co se mel za sen, takze to vypada, ze mam asi smulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2010 Pre mna su to tietoJLC Memovox Tribute to Polaris 1968 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2010 (upraveno) Pre mna su to tieto JLC Memovox Tribute to Polaris 1968 ty jsou super! pro mne jsou to nejspíš tyto (foto jsem si půjčil bez dovolení od Karlosse, snad se nebude zlobit) Upraveno 23. července 2010 uživatelem adamjursa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2010 sect: vecer ti to rozmluvim - vypadaji jako smajlik... No právě , není to krása, když se na tebe hodinky smějí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2010 (upraveno) Když nad tím tak uvažuju Omegy PO, vlastně už od začátku, co sem tady.Bohužel, sen na dlouho.. ( foto oficiál web Omega) Upraveno 23. července 2010 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se