Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Moje Eleanory jsou Rolex millgaus a Arnold a Son white ensign LE :) musel bych je mit soucasne. Az si to budu moct dovolit budu nejstastnejsi...

Upraveno uživatelem Messiah
  • po 2 týdnech...
Návštěvník Kamil
Odesláno
  Peta-Biker napsal:
... Když se teď tak koukám na vlákno, které jsem kdysi založil, musím říct, že bych byl rád, kdyby se mi podařila někdy docílit tahle sbírečka...

Mně by se víc líbilo něco takového:

post-147-1260143905.jpg

Odesláno

IWC Portuguese. Kdykoliv jdu kolem Oriosy tak se na ně kouknu. Ale asi bych je nechtěl doopravdy mít, bál bych se je nosit a taky co potom co si dál přát? Každý musí mít nějaký sen.

Odesláno
  mt01 napsal:
ačkoli jsem zde uvedl svoje dream watch JLC tak si myslím že vlastně už všechny vytoužené mám

druhý obrázek, hodinky uprostřed - co je to? Díky :-)

Odesláno
  Peta-Biker napsal:
... Když se teď tak koukám na vlákno, které jsem kdysi založil, musím říct, že bych byl rád, kdyby se mi podařila někdy docílit tahle sbírečka...

Tak kromě těch chrono jsem měl (teda Moony teprve budu mít - jsou na cestě) všechny - bohužel nikdy ne aspoň dvoje najednou, vždycky bylo "jen" na jedny...

Odesláno (upraveno)

Sen, který si brzy splním: Nomos Club černé (s datem nebo bez..to ještě váhám). pak si dám na pár let s nákupy hodinek pokoj.

za pár let, pak JLC Master Control. A pak si nainstaluju filtr obsahu a zadám si chronomag jako nevhodnou stránku....

post-236-1260225209.jpg

post-236-1260224873.jpg

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno

Můj sen je najít někde v zastavárně nějaký starý neobvyklý chronography a zastavárník nebude mít tušení o co se jedná. Zkrátka ten pocit z historie, kvality a dobrého obchodu.

Odesláno
  Gorg napsal:
Jo bezva, jsem rád, že nás to baví...jen tak dál...nelámej hned hůl.

Jen tohle vlákno je dream watch (snové hodinky)

Čili sem podle mě patří to, co je snem členů.... tzn. i sny nereálné jsou sny.

Co se průměru týče : Jeden snědl dvě kuřata a druhý žádné. V průměru nikdo nehladoví, oba jsou najezení a to stejně....asi víš, kam mířím...

..ono to průměrování je prostě o ničem. Průměrní investoři nevydělávají, nebo prodělávají...co zbývá? Nebýt průměrný, jinak to prostě nevidím.

Někdo by 300t nedal ani za auto, ale hodinky si třeba koupí...v padesáti "dosmrťáky" ...ale nedělám si iluze, že jich je "mnoho"...ja osobně NIKDY :-)

Ale je to o prioritách, jak tady někdo napsal...

Ať je to jak chce, snít musíme, jinak umřeme!

Tak do toho YPO, rozhodně pokračuj :thumbsup_anim:

Ten výraz "dosmrťáky" opravdu nemá chybu. Ještě jsem ho neslyšel a má něco do sebe.

Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Panerai Jules Verne - tyhle si na 100% nekoupím, zatím jsem značce nepřišel úplně na chuť, ale ta limitka je kouzelná. Krásný motiv z knihy 20.000 mil pod mořem. Bomba.

Ty Panerai jsou nadherny. Verneovky sbiram a mam je rad. Tohle mit na ruce je krasnej sen...

Odesláno
  xxx.rada napsal:
Muj nej sen jsou Rolex Daytona bile zlato/cerna. K tem se hodlam dopracovat. Nekdy.

To je hezkej sen, taky si ho doufam nekdy (v ne-uplne-vzdalene budoucnosti) splnim, ale jeste predtim asi od Rolexu bude muset probehnout bud Submariner nebo GMT Master II s keramickou lunetou, ty jsou dokonaly..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...