Messiah Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 (upraveno) Moje Eleanory jsou Rolex millgaus a Arnold a Son white ensign LE musel bych je mit soucasne. Az si to budu moct dovolit budu nejstastnejsi... Upraveno 24. listopadu 2009 uživatelem Messiah
Peta-Biker Odesláno 6. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 ... Když se teď tak koukám na vlákno, které jsem kdysi založil, musím říct, že bych byl rád, kdyby se mi podařila někdy docílit tahle sbírečka...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Peta-Biker napsal: ... Když se teď tak koukám na vlákno, které jsem kdysi založil, musím říct, že bych byl rád, kdyby se mi podařila někdy docílit tahle sbírečka... Mně by se víc líbilo něco takového:
DAveDOG Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 IWC Portuguese. Kdykoliv jdu kolem Oriosy tak se na ně kouknu. Ale asi bych je nechtěl doopravdy mít, bál bych se je nosit a taky co potom co si dál přát? Každý musí mít nějaký sen.
adamo Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 mt01 napsal: ačkoli jsem zde uvedl svoje dream watch JLC tak si myslím že vlastně už všechny vytoužené mám druhý obrázek, hodinky uprostřed - co je to? Díky :-)
Gilius Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 adamjursa napsal: druhý obrázek, hodinky uprostřed - co je to? Díky :-) Glashute,ne???
ricous Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 Peta-Biker napsal: ... Když se teď tak koukám na vlákno, které jsem kdysi založil, musím říct, že bych byl rád, kdyby se mi podařila někdy docílit tahle sbírečka... Tak kromě těch chrono jsem měl (teda Moony teprve budu mít - jsou na cestě) všechny - bohužel nikdy ne aspoň dvoje najednou, vždycky bylo "jen" na jedny...
adamo Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 Gilius napsal: Glashute,ne??? Nějak konkrétněji prosím, nemůžu je najít... ještě se moc nevyznám...
Gilius Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 adamjursa napsal: Nějak konkrétněji prosím, nemůžu je najít... ještě se moc nevyznám... to já nedám.......
safi Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 (upraveno) Sen, který si brzy splním: Nomos Club černé (s datem nebo bez..to ještě váhám). pak si dám na pár let s nákupy hodinek pokoj. za pár let, pak JLC Master Control. A pak si nainstaluju filtr obsahu a zadám si chronomag jako nevhodnou stránku.... Upraveno 7. prosince 2009 uživatelem ¨safi
mmuf Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Můj sen je najít někde v zastavárně nějaký starý neobvyklý chronography a zastavárník nebude mít tušení o co se jedná. Zkrátka ten pocit z historie, kvality a dobrého obchodu.
knihomol Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Podle mě nejkrásnější hodinky - H. Moser Cie Mayu H. Moser Cie Pokochejte se. Jinak z dostupných se mi líbí Orlíky popř. IWC Mark XV nebo Portofina
Honky Tonky Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Gorg napsal: Jo bezva, jsem rád, že nás to baví...jen tak dál...nelámej hned hůl. Jen tohle vlákno je dream watch (snové hodinky) Čili sem podle mě patří to, co je snem členů.... tzn. i sny nereálné jsou sny. Co se průměru týče : Jeden snědl dvě kuřata a druhý žádné. V průměru nikdo nehladoví, oba jsou najezení a to stejně....asi víš, kam mířím... ..ono to průměrování je prostě o ničem. Průměrní investoři nevydělávají, nebo prodělávají...co zbývá? Nebýt průměrný, jinak to prostě nevidím. Někdo by 300t nedal ani za auto, ale hodinky si třeba koupí...v padesáti "dosmrťáky" ...ale nedělám si iluze, že jich je "mnoho"...ja osobně NIKDY :-) Ale je to o prioritách, jak tady někdo napsal... Ať je to jak chce, snít musíme, jinak umřeme! Tak do toho YPO, rozhodně pokračuj Ten výraz "dosmrťáky" opravdu nemá chybu. Ještě jsem ho neslyšel a má něco do sebe.
xxx.rada Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 NIGHTinGALE napsal: Panerai Jules Verne - tyhle si na 100% nekoupím, zatím jsem značce nepřišel úplně na chuť, ale ta limitka je kouzelná. Krásný motiv z knihy 20.000 mil pod mořem. Bomba. Ty Panerai jsou nadherny. Verneovky sbiram a mam je rad. Tohle mit na ruce je krasnej sen...
xxx.rada Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Muj nej sen jsou Rolex Daytona bile zlato/cerna. K tem se hodlam dopracovat. Nekdy.
spiderer Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 xxx.rada napsal: Muj nej sen jsou Rolex Daytona bile zlato/cerna. K tem se hodlam dopracovat. Nekdy. To je hezkej sen, taky si ho doufam nekdy (v ne-uplne-vzdalene budoucnosti) splnim, ale jeste predtim asi od Rolexu bude muset probehnout bud Submariner nebo GMT Master II s keramickou lunetou, ty jsou dokonaly..
PhoeniX Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 HEUER Silverstone je šmrncovní retro. Co mi opticky nesedí, je vychýlení hodinových indexů - horní + dolní strana obdélníku.
Pafelik Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 Pokud bych si měl vybrat hodinky opravdu jen z říše snů, pak to budou tyto:
honza71 Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 Aktuálně HEUER Autavia rok výroby 1971. No a jinak stále čekám, až Rolex začne dělat Daytona s datumem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se