Rodkopf Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Prý šuplík Schwarzenegera, pokud to tady ještě nebylo ( na foto jsem narazil na uhrforum.de )
Street Glide Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 ....můj oblíbený Arnošt Lustig a "LEGENDY"......:-)
Kid_A Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Na Stowy mi prijou moc velke - minimalne 44 a navic moc velke logo. spis nejakej vintage model (s cibuli:)Ty v levý ruce vypadaj jako Stowa Marine, ale nevim...
hulk Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Prý šuplík Schwarzenegera, pokud to tady ještě nebylo ( na foto jsem narazil na uhrforum.de )celkem pochybuju ze to je jeho suplik. spis najakeho arabaka nebo rusaka. arnold si musel vsechno odmakat a podle me bude mit k penezum a deahym vecem jiny vztah, nez aby to takhle o sebe mlatil v supliku. bud je to fejt nebo nekoho kdo si nevazit penez a ma jich jak sra....
Josef01 Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Prý šuplík Schwarzenegera, pokud to tady ještě nebylo ( na foto jsem narazil na uhrforum.de ) Takhle by mě hodinky ani nebavily...
bandicoot Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Prý šuplík Schwarzenegera, pokud to tady ještě nebylo ( na foto jsem narazil na uhrforum.de )Podle toho, na jaký díře si dotyčný hodinky zapíná, to Arnolda nebude.
CEGY Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Podle toho, na jaký díře si dotyčný hodinky zapíná, to Arnolda nebude.Jj, taky se mi to zdá divný..
Ondoni Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 No tak hlavně je to montáž jak cyp...prostě "jak by vypadal Arnieho šuplík"...ha?
spineshank Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 mám stejnej názor,takovej bordel v šuplíku by neměl Arnie
Chocholusik Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 fotky vysli v Watch Time magazine , december 2012audio zaznam:http://www.watchtime.com/wristwatch-industry-news/people/bonus-audio-arnold-schwarzenegger-talks-watches/
Kazaam Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Miroslav Donutil.. už zde byly jeho Breitlingeny, takže jen odkaz zde třeba : http://img.blesk.cz/img/1/full/1101052-img-miroslav-donutil-crop.jpg ale dále jsem našel Omega Constellation a tady nevím co:
Honza.manta Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Ma nejakej omrzlej nos Že by si dával moc ledu do kořaličky?
railmaster Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Malý velký Kim a jeho malé hodinky Skôr by som ho tipoval na PP, a on koťuha má na ruke relatívne lacné Museum.
shag Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Skôr by som ho tipoval na PP, a on koťuha má na ruke relatívne lacné Museum.no viac sa hodia k jeho DM stylu
railmaster Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 (upraveno) no viac sa hodia k jeho DM stylu to si trafil, celý svet naňho zazerá (okrem dennisa rodmana) a on je pritom len trochu viac uletený depešák Upraveno 7. února 2014 uživatelem railmaster
instant Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 (upraveno) kazdopadne vidim prvykrat niekoho kto ma hlavu tučnú na spankovej kosti Upraveno 7. února 2014 uživatelem instant
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se