Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Právě se prezident Zeman v olympijském studiu v Soči pochlubil, že dostal při otevírání Českého domu nové hodinky Prim. Měl je na ruce a ukázal je, bohužel jsem nezaregistroval, jaký je to přesně model. Zaregistroval jsem jen otočnou lunetu a bílý dial. Nemá někdo podrobnější informaci ?

Odesláno (upraveno)

Mirku, nechci to tu posouvat na politickou diskusi, pač bych musel být vůči němu hodně sprostej, každopádně mě zajímají jen ty hodinky ;-)

Upraveno uživatelem Chosef76
Odesláno (upraveno)

Jasně, to já taky ne, tentokrát mě ale mrzí, že mě jeho přítomnost odradila zůstat u televize, protože hodinky by mě samozejmě taky moc zajímaly...informace bohužel neúplné jen z bulváru, ale nejspíš dostal to, co sportovci...

Upraveno uživatelem Mirek
Odesláno

Škoda, že olympionikom nedali rovno Prim Diplomat. Tie sú dokonalé.

Jo, ale na té fotce mi přijdou nějaké nevycentrované. Jako by byl cifr otočený o pár mm doprava...Ale asi to bude jen úhlem při focení

PRIM%20Diplomat.jpg

Odesláno (upraveno)

Skoro začínám mít pocit, že chtějí z Miloše v Novém Městě udělat ambasadora...respektive, že se dotyčný se skromností mu vlastní nominoval už sám   :suicide_anim:

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno

bandi, díky za informaci, nějak mi nedošlo, že to bude prezentováno na stránce Eltonu. 

Je to tam odedneška, jakoby snad věděli, že se nemůžeme dopátrat  :D

Odesláno (upraveno)

, že se dotyčný se skromností mu vlastní nominoval už sám   :suicide_anim:

:D :D :D krásně řečeno. Jen nevím, jestli by to pro značku bylo požehnání nebo prokletí :D

Upraveno uživatelem solidus
Odesláno

Boze, jak jsem ty hodinky mohl mit  :eek:  A jeste jsem je mel i rad!

Vsechno spatne, proporce, tamponovej tisk cifru, datumove okenko skoro uprostred........brrrrrrr

Odesláno (upraveno)

Boze, jak jsem ty hodinky mohl mit  :eek:  A jeste jsem je mel i rad!

Vsechno spatne, proporce, tamponovej tisk cifru, datumove okenko skoro uprostred........brrrrrrr

Shit happens...

Upraveno uživatelem marosh

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...