Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Asi je dostal za vino, kazdopadne, bych u nej fik nečekal, ta vteřinivka preci vždycky nahrazuje index 9, nebo ne?

Bite my shiny metal ass with Tapa

Odesláno

Asi je dostal za vino, kazdopadne, bych u nej fik nečekal, ta vteřinivka preci vždycky nahrazuje index 9, nebo ne?Bite my shiny metal *** with Tapa

Vždycky ne. Ale pozice téhle je všeříkající... Fail...

Odesláno

minulej vikend jsem nad tou fotkou dumal. chceto mit poradny koule jit na titulku celonarodaku s fejkama.

Vždycky ne. Ale pozice téhle je všeříkající... Fail...

Odesláno

minulej vikend jsem nad tou fotkou dumal. chceto mit poradny koule jit na titulku celonarodaku s fejkama.

Já si myslím, že všichni nositelé fejků si myslí, že to nikdo nepozná. Že o úspěchu svého triku ani minutu nepochybují.

Návštěvník Strocek
Odesláno

U těch Panerai jsem ani nenašel podobnost nějakého modelu a vypadá to takovej mix ze všeho. Mě se normálně nechce věřit, že by Vašut (takovej ikonickej elegán) vědomě nosil fíky, jestli je spíš někde nedostal a myslí si, že to jsou origa. Protože kdyby věděl, že to jsou levoty, tak je to větší lůzr jak Laffita...

Návštěvník Strocek
Odesláno

Že jsou to fíky to ví 100% ten kdo si je koupí. Když je někdo dostane a zrovna není chronomagor a hodinky neřeší, tak by to možný bylo, každopádně je to velkej trapas. Měl by to BLESK prověřit ;)  

Odesláno

znám dost lidí kteří dostali hodinky, ale ani jeden z nich nedostal fake. Když darující hodinkám nerozumí tak zajde do hodinářství a podle své peněženky vybere, těžko na aukru nebo v bazaru půjde vybírat fake. Navíc Panerai znají ti co chodí do Pařížské, známe je tady, znají je ti co se o hodinky zajímají a ti co by je chtěli mít a nechtějí obětovat peníze na jejich nákup. Ti co se o hodinky nezajímají koupí něco známějšího, od Casio, přes Tag Heuer, Omega po Rolex.. prostě nevěřím že ti co nosí nevědí.. na to je PAM moc specifická značka.

Odesláno

znám dost lidí kteří dostali hodinky, ale ani jeden z nich nedostal fake. Když darující hodinkám nerozumí tak zajde do hodinářství a podle své peněženky vybere, těžko na aukru nebo v bazaru půjde vybírat fake. Navíc Panerai znají ti co chodí do Pařížské, známe je tady, znají je ti co se o hodinky zajímají a ti co by je chtěli mít a nechtějí obětovat peníze na jejich nákup. Ti co se o hodinky nezajímají koupí něco známějšího, od Casio, přes Tag Heuer, Omega po Rolex.. prostě nevěřím že ti co nosí nevědí.. na to je PAM moc specifická značka.

+1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...