spiderer Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 ta jeho Tak to se budu radsi od slusne spolecnosti drzet co nejdal
filo-boxer Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 nebo spíš HUMOR...? Ja mel rustinu jenom dva roky........ale tohle na azbuku nevypada
Gorg Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 "Spolčenský standart" je taky perla Jojo, taky mi to dalo facku Takze pritely ze slusne spolecnosti...standarta je prapor
Gorg Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Ja mel rustinu jenom dva roky........ale tohle na azbuku nevypada Jojo, snad nemaluje čerta na zeď...tenhle mimomanželský synek z Gruzie... http://zpravy.idnes.cz/jsem-putinovou-skut..._zahranicni_stf
tc95 Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Rozhodne nejses, pokud nahodou nemas na ruce hodinky minimalne za pul mega, pak patris bud rovnou zastrelit ci minimalne na smetiste dejin... rak.pavel : vzhledem k tomu, ze se v jinem threadu ptas, co to jsou hodinky Oris, tak kdyz mne v te lepsi spolecnosti potkas a budu mit na ruce treba Carlos Costa od Oris, tak to rozhodne a VUBEC nepoznas, takze mne tim padem nedokazes zaradit, zda jsem z "dobre" spolecnosti, nebo naprosty Looser Soudit nekoho podle hodinek obecne - to je fakt na palici, respektive co o mne rika "B for B" na ruce? a) ze jsem si ho bud koupil u congu v trznici ze jsem snob, kterej sice nevi, co na ruce ma, ale cenovka byla vysoka, tak to mam na ruce urcite spravne, nebot musim nejak prezentovat svuj velkosklad zeleniny, ci lepe vlastnictvi bazaru a zastavarny na Zizkove nebo bordelu na Hatich... c) jsem podnikatel, co se mu proste libily pekny a velky cibule s vysokou cenovkou, tak jsem si je koupil d) jsem nekdo, kdo ma hodinky jako konicek a protoze o nich vim dost podstatnych detailu, "bere" mne duch reklamy a "chci patrit" k profesionalum, tak jsem si je koupil e) jsem pomerne chudy student, ktereho nebre nic jineho, nez hodinky, je to muj prakticky jediny zivotni konicek a vim o nich do puntiku skoro vse, vcetne historie firmy, modelu, denne se s nimi mazlim, opatrne je utiram a raduju se z nich po kazde, kdyz se na ne kouknu, tak jsem si na ne za 5 let utrhovani od huby naskudlil f) jsem nekdo uplne jinej, kterej je proste z nejakyho duvodu nosi a pouzivam je jako hodinky K vsem prikladnym kategoriim ( a to bych jich asi vymyslel i vice) se opet da priradit - jsem debil, levak, nema mne nikdo rad nebo jsem mily, prijemny, rad lidem pomaham atd atd. tak ted mi rekni, pavle raku - jak chces podle tveho kriteria posoudit, zda kdyz mam na ruce hodinky za 200 tycek, jsem pravy V.I.P z lepsi spolecnosti.... Bezne tohle nekomentuju, ale tohle je zase nazor jako prase a to i v ramci toho, ze jsem na chronomagu.... Chapu, ze CV na ruce znameho bankere pusobi asi dustojene a decentne, ze u lidi z nejvyssich pozic financniho sveta pak nejake Timexy pri setkani nekde na konferenci podobnych lidi pusobi dost smesne, nicmene je to kazdeho vec. Osobne hodinky povazuju spise za jakysi sperk, ktery ma dotvaret prilezitost, pro kterou je pouzit, ale soudit se povaha cloveka podle nich skutecne neda a rozhodne to pro mne nevypovida nic o moralnich vlastnostech jejich majitele a to v jakekoliv spolecnosti, nejen "dobre"... PS: jestli tady nahodou nechce nekdo nakupovat nebo prodavat, skvele "glosy" a "turbodotazy" by tomu asi nasvedcovaly... nosim vic jak rok denne 12000FEET,do dnes jsem nepotkal nikoho kdo by je poznal a ty co maj na ruce rakety za pul mega cumi nejvic a znalecky placaj ruzny znacky a nevi o tom nic, kupoval jsem je kvuli mech odolnosti a velikosti(49/53mm/360g/365atm/7750) plus neproflaklosti mezi fejkarema.P.S.:Tady za tim neni nic co bych pres chronomag chtel koupit a max dam ty samy jeste zluty,ale to umim poresit sam.
Titan Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 vcera sem se po dlouhe dobe dival na TV a na Nove byla Kobra 11 a jeden z hlavni dvojice mel na ruce neco vetsiho,ale nejak nemam screen, docela by me zajimalo co asi nosi
lolohh Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 vcera sem se po dlouhe dobe dival na TV a na Nove byla Kobra 11 a jeden z hlavni dvojice mel na ruce neco vetsiho,ale nejak nemam screen, docela by me zajimalo co asi nosi Dříve se tady myslím psalo, že to jsou Omegy Railmaster.
Titan Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 po tech jeho "kaskaderskych" kouscich se divim ze je ma ok
Muffik Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 vcera sem se po dlouhe dobe dival na TV a na Nove byla Kobra 11 a jeden z hlavni dvojice mel na ruce neco vetsiho,ale nejak nemam screen, docela by me zajimalo co asi nosi Taky mě to včera udeřilo do očí a chtěl jsem napsat stejný dotaz, pozdě. Ale na to, jak jsem tu krátce, mám pocit, že už začínám být taky lehce postižený
tc95 Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 Jo,presne. http://12000feet.com/de/uhr.php
farářskej Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 Jo,presne. hm, docela hnusný
sibirnaya Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 (upraveno) IWC BP? Upraveno 10. prosince 2008 uživatelem sibirnaya
David83 Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 Čo to tak môže mať na ruke venezuleský prezident Hugo Chávez ???
Olda Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 Čo to tak môže mať na ruke venezuleský prezident Hugo Chávez ??? Šturmanskije, dárek od Medveděva?
Gorg Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Nepozná někdo, co nosí (krom jiného) božský Karel? Zdroj: idnes.cz
tc95 Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 hm, docela hnusný Treba se nekdy potkame-jsem zvedav co reknes az je uvidis na zivo myslim,ze ti spadne brada.Za tu dobu co je mam tak jsem resil prodej trem libovcum co nosili B,IWC,Omega a ted je nesundaj z ruky to vis nejsou pro zadny vychcipany hlavonozce (zapesti 20cm a vic,nahore min 50mm)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se