Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
obrázek je to dynamický, tak to sem nejde dát, ale na idnes má teď vicepremiér Dalík Monaca

Mluvil o nich už asi před třemi lety, že je má a něco v tom smyslu, že jsou to vlastně docela levné hodinky v poměru k ostatním hochům, kolem něj. To bych mu i možná podle dosavadního vývoje věřil. Jen jestli nekecá a ty jeho další hodinky nenosí jeho valach :-)

Odesláno

Jarek nosil tyhle hodinky uz nekdy v roce 2003, nebo 4. Pokud to nebyly ony, byly velmi podobne. Asi ma rad tehnle styl. Asi mu poradim, at koupi Senator Sixties Square Chronograph, ty by mu slysely, ne, ze ne.

Odesláno (upraveno)
Jarek nosil tyhle hodinky uz nekdy v roce 2003, nebo 4. Pokud to nebyly ony, byly velmi podobne. Asi ma rad tehnle styl. Asi mu poradim, at koupi Senator Sixties Square Chronograph, ty by mu slysely, ne, ze ne.

Kdyz jsem s nim sedel, tak jsem si toho moc nevsimal, ale EA to myslim nejsou. Zato si pamatuju, jak byl hotovy z meho pera a porad si ho pujcoval. Byl to obycejny Waterman, ale on z nej byl porad paf, ze uz by si mel taky takove "fajne" koupit. Myslim, ze i kdyz to neni vubec chudak, tak tyhle veci jdou uplne mimo nej...

Upraveno uživatelem frista
Odesláno
Tenhle pan (Umberto Eco), to je jinak kava. Ac neni instalaterem, ale filozofem vyzna se i v hodinkach:-D

Eco je machr. Akorát si říkám, jestli si takhle nasazenejma hodinkama moc nemlátí do klávesnice. I když u něj bych skoro věřil tomu, že píše růčo :)

Odesláno (upraveno)
Eco je machr. Akorát si říkám, jestli si takhle nasazenejma hodinkama moc nemlátí do klávesnice. I když u něj bych skoro věřil tomu, že píše růčo :)

Je ze starý školy, četl jsem, že řadu věcí "diktoval" své ženě. I když své sémiotické spisy asi ťukal na stroj sám. Je taky autorem poměrně známého fejetonu o Apple kontra Mrkvosoft, kde připodobnuje Macka ke katolické víře a Mrkváče ukazuje jako protestanta. Snažil jsem se sehnat informace, jestli nemá nějaké známé pero (je čestným předsedou PEN clubu:-), ale zatím jsem nic neobjevil, tak kdyby někdo věděl, měl bych o tuhle informaci zájem.

Upraveno uživatelem frista
Odesláno

frista: Ty jsi nejaky naruzivy "perista". Nakupy doma piseme Cartierem, v praci pisu upozorneni na obed Parkerem. :-) Zkusim je blejsknout a postnu to do peroveho vlakna. Hodinky a pera jdou mimo Jarka, ale kytary ma libovou Larrivee. A toho Jana Michalka, co mel pred tou kanadankou, jsem i zkousel a to byla taky lahudka. Kazdy mame jine hracky. A k to pekne pero by mu fakt sluselo. I kdyz vlastne preklady oper se delaji mekkou tuzkou. :-)

Odesláno
frista: Ty jsi nejaky naruzivy "perista". Nakupy doma piseme Cartierem, v praci pisu upozorneni na obed Parkerem. :-) Zkusim je blejsknout a postnu to do peroveho vlakna. Hodinky a pera jdou mimo Jarka, ale kytary ma libovou Larrivee. A toho Jana Michalka, co mel pred tou kanadankou, jsem i zkousel a to byla taky lahudka. Kazdy mame jine hracky. A k to pekne pero by mu fakt sluselo. I kdyz vlastne preklady oper se delaji mekkou tuzkou. :-)

Hasňa: Bingo! Pan je znalec, řešili jsme skutečně operu:-) Máš pravdu, překlady i texty se opravdu dělají měkkou tužkou. Já sám používám Faber Castells, což mně naučil jeden kamarád a jsou návykově kvalitní (s novým Koh - i - noorem se to bohužel nedá srovnat).

Ostatní můžeme probrat v příslušném "perovém" vlákně :-)

Odesláno

SNIPER 2009

tak tenhle film mel asi nejakou exluzivni smlouvu s OMEGAmi :) obcas krasnej detailni zaber na Omega Seamaster viz obrazek :) (a kdyz na ten film koukate ve FULL HD kvalite, tak srdce zaplesa :) )

a pak jeste tipuju, ze tam byla nejaka smlouva s vyrobcem slunecnich bryly firmou OAKLEY

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Putin 2007: Blancpain Chronograph Leman

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Putin 2009: Aqua Lung Big Date

2009: Testovani Aqua Lung v Sibirskem jezere

Upraveno uživatelem 911
Odesláno

Bulvár žádá vysvětlení :rolleyes:

Zdroj

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...