boo-beek Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 PhoeniX napsal: Ne, ale je vidět, že má vkus... Rozhodne, k obleku G-shock a jeste k tomu na "damsky" zpusob na spodni strane ruky, to opravdu vyzaduje vytribeny vkus
Bobr Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 Pánové - vkus nevkus - začínám přicházet k názoru, že je to v Americe prostě móda!
Mike. Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 afrikab napsal: A tohoto pana s G-Shockama znate? A já to vím. Robert Mueller - ředitel FBI.
hopa26 Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 Nevíte prosím někdo,co to má Rambo 4 za hodinky? Dnes jsem se na to koukal a je úplně "démonickej" Jak za starejch časů!!!!
afrikab Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 Mike. napsal: A já to vím. Robert Mueller - ředitel FBI. Bingo.
farářskej Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 Prosím vás, co to na tu nešťastnou Smejkalovou pověsili...???
drobek Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 farářskej napsal: Prosím vás, co to na tu nešťastnou Smejkalovou pověsili...??? no co asi jedny z nejhezčích hodinek co znám,na první pohled jde poznat že to jsou..............(kdo to ví)
rorda Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 U mě nevkusná záležitost, absolutně se to nehodí ...
farářskej Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 (upraveno) Vypadá s tím jako ti šílení malincí Asiati, kteří si kupujou masivní AP ROO nebo Urwerky :-))) A přitom by tý holce tolik slušel Cartier... edit: nechtělo se mi psát další pitomosti. Upraveno 28. února 2008 uživatelem farářskej
Návštěvník Kamil Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 Kdo nebo co je Smejkalová? Nemá to tady být o VIP? Roxy znám, to nosí dcera.
farářskej Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 Kdo nebo co je Roxy, probůh??? Smejkalová je nějaká misska či co... a nemá vkus, ale to je očividný :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 farářskej napsal: Kdo nebo co je Roxy, probůh??? ... Jseš křupan! Jak jsi stár nebo jak máš staré děti? Jedna z nejmódnějších a nejžádanějších fashion značek pro mladé.
xlaque Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 To je sice pravda,ale ta značka je (aspoň pre mňa) hnus
Foundryman Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 Neznám ani Smejkalovou, ani Roxy, ani ty orloje. Nicméně, vypadá v tom jako kocour v botách.
Jakubisko Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 Foundryman napsal: Neznám ani Smejkalovou, ani Roxy, ani ty orloje. Nicméně, vypadá v tom jako kocour v botách. A jak se o nem porad mluvi, i ve Shrekovi si ted zahral Za me jednoznacne ano, holka se mi libi a tyhle orloje ji davaji smrnc. Je to urcity druh sperku - to je i duvod, proc nema zadny prstynek/nahrdelnik/vyrazne nausnice
farářskej Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 Kamil napsal: Jseš křupan! Jak jsi stár nebo jak máš staré děti? Jedna z nejmódnějších a nejžádanějších fashion značek pro mladé. Já jsem z obliga, mýmu mladýmu jsou teprve čtyři roky - nejžádanější značka je v tomhle věku sekáč a nejmódnější značka je Next A Roxy si pamatuju jako klub, kde to dobře dusalo... a neříkej mi křupan, ty PÁSKU jeden!!!
Pachollini Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 (upraveno) hopa26 napsal: Nevíte prosím někdo,co to má Rambo 4 za hodinky? Dnes jsem se na to koukal a je úplně "démonickej" Jak za starejch časů!!!! Zajímavý, tady to tak nevypadá, ale vsadil bych boty, že když na konci kosí Barmany kulometem, má Panerai. Viz též http://www.youtube.com/watch?v=zmyXRfAAMPU&NR=1 6:00 Upraveno 28. února 2008 uživatelem Pachollini
Cyber Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Odesláno 29. února 2008 drobek napsal: no co asi jedny z nejhezčích hodinek co znám,na první pohled jde poznat že to jsou..............(kdo to ví) Pro zde pobouřené milovníky hodin. Móda velkých pánských hodinek, už nějakou dobu letí ve světě, ale teprve teď to objevily i slečny v Čechách. Osobně se mi tyhle hezké hodinky na dotyčné dámě líbí mnohem více, než ukňourané, miniaturní quartzky ve zlatě, na titěrném řetízku, nebo prseudo šnůrce. Cartier je teď nejvíc in v Moskvě, nejlépe v kombinaci s norkovým kožichem a rudou rťenkou...
Pavlos Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Odesláno 4. března 2008 Steve Mattin: Šéf designu Volva. Ač v práci kope za chladný funkční design, na ruce má produkt italské florentinské hodinářské školy... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se