Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevíte prosím někdo,co to má Rambo 4 za hodinky?

Dnes jsem se na to koukal a je úplně "démonickej" :thumbsup_anim:

Jak za starejch časů!!!! :gun_bandana: :axehead: :2guns:

post-1144-1203617361.jpg

Odesláno
  farářskej napsal:
Prosím vás, co to na tu nešťastnou Smejkalovou pověsili...???

post-572-1204225114.jpg

no co asi jedny z nejhezčích hodinek co znám,na první pohled jde poznat že to jsou..............(kdo to ví) :helpsmilie:

Odesláno (upraveno)

Vypadá s tím jako ti šílení malincí Asiati, kteří si kupujou masivní AP ROO nebo Urwerky :-))) A přitom by tý holce tolik slušel Cartier...

edit: nechtělo se mi psát další pitomosti.

Upraveno uživatelem farářskej
Návštěvník Kamil
Odesláno

Kdo nebo co je Smejkalová? Nemá to tady být o VIP? Roxy znám, to nosí dcera.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  farářskej napsal:
Kdo nebo co je Roxy, probůh??? ...

Jseš křupan! :lol: Jak jsi stár nebo jak máš staré děti? Jedna z nejmódnějších a nejžádanějších fashion značek pro mladé.:)

Odesláno
  Foundryman napsal:
Neznám ani Smejkalovou, ani Roxy, ani ty orloje. Nicméně, vypadá v tom jako kocour v botách.

A jak se o nem porad mluvi, i ve Shrekovi si ted zahral :D Za me jednoznacne ano, holka se mi libi a tyhle orloje ji davaji smrnc. Je to urcity druh sperku - to je i duvod, proc nema zadny prstynek/nahrdelnik/vyrazne nausnice B)

Odesláno
  Kamil napsal:
Jseš křupan! :lol: Jak jsi stár nebo jak máš staré děti? Jedna z nejmódnějších a nejžádanějších fashion značek pro mladé.:)

Já jsem z obliga, mýmu mladýmu jsou teprve čtyři roky - nejžádanější značka je v tomhle věku sekáč a nejmódnější značka je Next :) A Roxy si pamatuju jako klub, kde to dobře dusalo... a neříkej mi křupan, ty PÁSKU jeden!!! :D

Odesláno (upraveno)
  hopa26 napsal:
Nevíte prosím někdo,co to má Rambo 4 za hodinky?

Dnes jsem se na to koukal a je úplně "démonickej" :thumbsup_anim:

Jak za starejch časů!!!! :gun_bandana: :axehead: :2guns:

Zajímavý, tady to tak nevypadá, ale vsadil bych boty, že když na konci kosí Barmany kulometem, má Panerai.

Viz též http://www.youtube.com/watch?v=zmyXRfAAMPU&NR=1 6:00

Upraveno uživatelem Pachollini
Odesláno
  drobek napsal:
no co asi jedny z nejhezčích hodinek co znám,na první pohled jde poznat že to jsou..............(kdo to ví) :helpsmilie:

Pro zde pobouřené milovníky hodin. Móda velkých pánských hodinek, už nějakou dobu letí ve světě, ale teprve teď to objevily i slečny v Čechách. Osobně se mi tyhle hezké hodinky na dotyčné dámě líbí mnohem více, než ukňourané, miniaturní quartzky ve zlatě, na titěrném řetízku, nebo prseudo šnůrce. Cartier je teď nejvíc in v Moskvě, nejlépe v kombinaci s norkovým kožichem a rudou rťenkou...

Odesláno

Steve Mattin: Šéf designu Volva. Ač v práci kope za chladný funkční design, na ruce má produkt italské florentinské hodinářské školy...

Steve_Mattin_stor.jpg

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...