Kid_A Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2019 Joe obcas bere do klece i SeaDwellery.
ismit Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2019 Pozna někdo hodinky? Nemůžou to byt Zelos? Sent from my iPhone using Tapatalk
Jörg8X Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2019 https://www.prim.cz/cz/miroslav-barta-88156/To asi budou Orliky
Ohm-Aztec Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2019 Gordon Sondland Trumpovi pěkně zatopil...
Potkan Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2019 (upraveno) Breguet Marine GMTPan jede proti proudu Upraveno 24. listopadu 2019 uživatelem Potkan
Rodkopf Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2019 Nove GrandTour a Richard upgradoval na Richardy? - RM?
Hasňa Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2019 (upraveno) Škoda. Jeho expediční Tissoty byly cool. RM už je celebritní stádní nuda. Ale na filmek se těším. Upraveno 25. listopadu 2019 uživatelem Hasňa
Liqid Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 Hammond si hodinky ladí ke konkrétní situaci. Pokud je na člunu za x mega, tak nevezme Tissot.
artsvk Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 Vieme niekto co to ma na ruke?
enslow Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 Typek je veľký vyznávač Jacob & co
artsvk Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 Jaj pravda, myslel som ze to je cosi "zaujimavejsie". Tie hodinky Jacob & Co ma moc neberu
milomac Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 Objevil se ve vlákně o hudbě, tak tady je s hodinkama - Till Lindemann
Frantik Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 Todle je neskutecnej borecA za chvíli solove v Praglu, sem si dneska koupil lupen :-)
rustin Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 Vieme niekto co to ma na ruke?Toto tu odznelo asi milion krat, ale stale je to rovnake. Prosim, ked tu postnete nejakeho typka-cicu, tak aspon napiste o koho sa jedna. Sorry asi som menej bystry, ale pozeram na tie fotky ako tela na nove vrata. 90% postnutych VIP mi vobec nic nevravi. Takto to vlakno straca zmysel, nicim mi nerozsiri obzory.
TomNguyen Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2019 (upraveno) Tenhle týpek je Michael Blakey, nic moc zpěvák, ale miliardář hudební producent. Do vědomí širšího publika je více známý je ProducerMichael, Youtuber. Na rozdíl od jiných Youtuberu, ty jeho prachy za tím jsou real, ukazuje své nové akvizice typu Bentley, Ferrari,... chodí kupovat dárky pro své managery za 150k USD a hodí to na BlackAmex kartu,díky své kontakty se dostane, kam málokdo se dostane. Nejnověji zašel k Jabob&Son a koupil si tam asi 15 kousků (sice na můj vkus předražené sračky), opět jako dárek. Proslulý je též svým komickým vystoupením, křiklavý vzhled a není moc snobský, takže docela oblíbený na youtube P.S: Ještě se přidám,že samozřejmě, že je to vášnivý sběratel hodinek/diamantů. Takže spoustu RLX, AP/PP v diamantů, v poslední době hodně jede Jacob&Co a RM P.S.S: Na obrázku má Jacob&Co Epic X v Rose GoldToto tu odznelo asi milion krat, ale stale je to rovnake. Prosim, ked tu postnete nejakeho typka-cicu, tak aspon napiste o koho sa jedna. Sorry asi som menej bystry, ale pozeram na tie fotky ako tela na nove vrata. 90% postnutych VIP mi vobec nic nevravi. Takto to vlakno straca zmysel, nicim mi nerozsiri obzory. Upraveno 27. listopadu 2019 uživatelem TomNguyen
Duca Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2019 Tenhle týpek je Michael Blakey, nic moc zpěvák, ale miliardář hudební producent. Do vědomí širšího publika je více známý je ProducerMichael, Youtuber. Na rozdíl od jiných Youtuberu, ty jeho prachy za tím jsou real, ukazuje své nové akvizice typu Bentley, Ferrari,... chodí kupovat dárky pro své managery za 150k USD a hodí to na BlackAmex kartu,díky své kontakty se dostane, kam málokdo se dostane. Nejnověji zašel k Jabob&Son a koupil si tam asi 15 kousků (sice na můj vkus předražené sračky), opět jako dárek. Proslulý je též svým komickým vystoupením, křiklavý vzhled a není moc snobský, takže docela oblíbený na youtube P.S: Ještě se přidám,že samozřejmě, že je to vášnivý sběratel hodinek/diamantů. Takže spoustu RLX, AP/PP v diamantů, v poslední době hodně jede Jacob&Co a RM P.S.S: Na obrázku má Jacob&Co Epic X v Rose GoldČetl jsem, že Blakey dělá pouze reklamy a ty krámy možná ani nejsou jeho. Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se