Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nestacim se divit, kolik je tady trendsetteru:-))) Dobre panove!

Ale bacha, jak rika kapitan Demo: prace s kycem je jako prace micek, je to jak s krumpacem a nebo rycem, jednou se netrefis a ses v pi.e!

Odesláno

Vyskočila na mě na fb a pak jsem zjistil, že je i na fb chronomagu. Někdo ju asi sdílel. Takže to úplně není můj nález.

Každopádně měl Vašek celkem vkus. :)

Odesláno

Vyskočila na mě na fb a pak jsem zjistil, že je i na fb chronomagu. Někdo ju asi sdílel. Takže to úplně není můj nález.

Každopádně měl Vašek celkem vkus. :)

Ani já sem tuhle fotku neznal, paradá! Jemu hodinky spíš nic neříkali, tyhle dostal od někoho v Americe, už si nepamatuju od koho. Povídal prý, že s těmahle lítali do vesmíru... Kousek vedle, ale alespoň něco... :-)

Odesláno

Dagmar by je mohla pustit do aukce. Byly by za ranec. Ale prej je sama nekdy nosi. Vaclav mel taky plastovy swatch chrona. Ale tyhle BA jsou legendarni:)

Odesláno

Ani já sem tuhle fotku neznal, paradá! Jemu hodinky spíš nic neříkali, tyhle dostal od někoho v Americe, už si nepamatuju od koho. Povídal prý, že s těmahle lítali do vesmíru... Kousek vedle, ale alespoň něco... :-)

Aha, dík za zajímavou informaci. Aspoň že nosil mechanický hodinky. Budoucnost bude čím dál tím víc "smart" a pak se všichni chronomagoři snadno poznáme i bez nálepky na autě. :D

Jinak teda nic proti "smart" věcičkám nemám, spíš naopak, ale co jde o hodinky, je to prostě bez duše.

Odesláno

Za vrijeme božićnog ručka Real Madrida nosio je naš Luka sat Patek Philippe Aquanaut Chronograph 5968A od nehrđajućeg čelika s crnim remenom, tamnim kućištem sa svijetlim brojkama te narančastim detaljima.Njegova točna cijena je 46.700 dolara, a najskuplji model tog sata na tržištu košta 85.000 dolara.

post-66155-0-27164600-1576954026_thumb.jpg

Odesláno

Takže ten příspěvek je psán golfštinou, chápu to správně? :)

Jinak mě teda překvapuje, že chorvatštinu absolutně nedávám... je to slovanskej (teda jihoslovanskej) jazyk.

Odesláno (upraveno)

Chorvatsky umím, kdyby jsi to chtěl přeložit :)

Jinak foto z vánočního obědu Realu Madrid. Luku Modriće netřeba představovat

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Za vrijeme božićnog ručka Real Madrida nosio je naš Luka sat Patek Philippe Aquanaut Chronograph 5968A od nehrđajućeg čelika s crnim remenom, tamnim kućištem sa svijetlim brojkama te narančastim detaljima.Njegova točna cijena je 46.700 dolara, a najskuplji model tog sata na tržištu košta 85.000 dolara.

luka-modric-i-sat-990x556.jpg

Hvala lipa!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...