Kid_A Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2019 Nestacim se divit, kolik je tady trendsetteru:-))) Dobre panove! Ale bacha, jak rika kapitan Demo: prace s kycem je jako prace micek, je to jak s krumpacem a nebo rycem, jednou se netrefis a ses v pi.e!
MíraMíra Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Vyskočila na mě na fb a pak jsem zjistil, že je i na fb chronomagu. Někdo ju asi sdílel. Takže to úplně není můj nález.Každopádně měl Vašek celkem vkus.
Kristian.nov Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Vyskočila na mě na fb a pak jsem zjistil, že je i na fb chronomagu. Někdo ju asi sdílel. Takže to úplně není můj nález.Každopádně měl Vašek celkem vkus. Ani já sem tuhle fotku neznal, paradá! Jemu hodinky spíš nic neříkali, tyhle dostal od někoho v Americe, už si nepamatuju od koho. Povídal prý, že s těmahle lítali do vesmíru... Kousek vedle, ale alespoň něco... :-)
Kid_A Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Dagmar by je mohla pustit do aukce. Byly by za ranec. Ale prej je sama nekdy nosi. Vaclav mel taky plastovy swatch chrona. Ale tyhle BA jsou legendarni:)
petr_cha Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Jeho fotek je dost (uz se i to ze je dostal darem v tomto vlakne řešilo).. ale na ni jsem je nenašel..
Liqid Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 (upraveno) A tady Swatchky Upraveno 21. prosince 2019 uživatelem Liqid
MíraMíra Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Ani já sem tuhle fotku neznal, paradá! Jemu hodinky spíš nic neříkali, tyhle dostal od někoho v Americe, už si nepamatuju od koho. Povídal prý, že s těmahle lítali do vesmíru... Kousek vedle, ale alespoň něco... :-)Aha, dík za zajímavou informaci. Aspoň že nosil mechanický hodinky. Budoucnost bude čím dál tím víc "smart" a pak se všichni chronomagoři snadno poznáme i bez nálepky na autě. Jinak teda nic proti "smart" věcičkám nemám, spíš naopak, ale co jde o hodinky, je to prostě bez duše.
JanciBB Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Za vrijeme božićnog ručka Real Madrida nosio je naš Luka sat Patek Philippe Aquanaut Chronograph 5968A od nehrđajućeg čelika s crnim remenom, tamnim kućištem sa svijetlim brojkama te narančastim detaljima.Njegova točna cijena je 46.700 dolara, a najskuplji model tog sata na tržištu košta 85.000 dolara.
instant Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 (upraveno) ty asi nebudes golfista Upraveno 21. prosince 2019 uživatelem instant
tikzot Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 To rozhodne ne, vysvetlite mi to teda..?
martar Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Takže ten příspěvek je psán golfštinou, chápu to správně? Jinak mě teda překvapuje, že chorvatštinu absolutně nedávám... je to slovanskej (teda jihoslovanskej) jazyk.
Dokusan Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 (upraveno) Chorvatsky umím, kdyby jsi to chtěl přeložit Jinak foto z vánočního obědu Realu Madrid. Luku Modriće netřeba představovat Upraveno 21. prosince 2019 uživatelem Dokusan
petr_cha Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2019 Ja uz umim jen "koliko košta".. :-)
Kid_A Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2019 Za vrijeme božićnog ručka Real Madrida nosio je naš Luka sat Patek Philippe Aquanaut Chronograph 5968A od nehrđajućeg čelika s crnim remenom, tamnim kućištem sa svijetlim brojkama te narančastim detaljima.Njegova točna cijena je 46.700 dolara, a najskuplji model tog sata na tržištu košta 85.000 dolara. luka-modric-i-sat-990x556.jpgHvala lipa!
parnistroj Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2019 Chrona pekny, urcite jsem je uz videl, ale nevim...
honzyk Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2019 Já tam v první chvíli místo prince viděl kluka v akci, Ondřeje Slaninu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se