Kid_A Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2019 Chrona pekny, urcite jsem je uz videl, ale nevim...Parmigiani
Anela Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2019 jo ti dva jsou si čím dál podobnější nicméně - taky doma připravujete vánoční dobroty v obleku a s manžetovými knoflíčky? o královně s kabelkou ani nemluvim
petr_cha Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2019 Me spis zaujaly ty vanocni ozdoby v podobě zavesenych kralovskych korunek.. :-)
nickolas Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2019 Každej si věší na stromek co má...my co máme hovno, tam dáváme baňky...tolik nesmrděj.
parnistroj Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2019 Parmigiani No jo, je to tak:
Plina Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2019 No jo, je to tak:Krásné. Ale než bych našel datum, tak raději vytáhnu mobil. Už tak na hamilton khaki king mám problém, a tam je to potuplováno ještě dnem.
H-B Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 Ja nevim, co tu z pani kanclerovy ucuravate. Jako jo, je to fakt pekna zenska. Ale diky jejimu choti se mi zaradila do zcela obycejnyho stada krasnejch zenskejch s vycpelym morale a jakymsi predstiranym charakterem. Proste hezka pyca, co si vzala bohatyho a radoby mocnyho (spis ji v tomhle smeru bude bavit jeho okoli nez on sam). A takovejch sou tuny
AndyAaron Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 Je zvlastni jak tyhlety internety dodavaj koule vsem. Kdyz bych o nekom do verejneho prostoru napsal, ze je pyca, tak bych si o nem napred musel neco zjistit, a nejlepe toho cloveka znat osobne a udelat si nazor. Nerikam, ze to neni zlatokopka, ale takoveto verejne vykriky nam kulturu v narode taky nezlepsi...
H-B Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 (upraveno) Napsal jsi to krasne odusevnele, ale za to, co jsem o ni rekl v kontextu s tim, koho dokaze mit za partnera, se ani za mak nestydim. A mozna to tobe prijde malo, ale me tato informace na tvorbu nazoru staci. Je mi uplne jedno, jestli je chytra, mila nebo empaticka, pripadne cokoliv co si o ni muzu zjistit nebo naceprat z pripadnyho osobniho setkani. Upraveno 24. prosince 2019 uživatelem H-B
instant Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 (upraveno) Takže ten příspěvek je psán golfštinou, chápu to správně? Jinak mě teda překvapuje, že chorvatštinu absolutně nedávám... je to slovanskej (teda jihoslovanskej) jazyk. pritom chorvati su vraj zmigrovani zapadni slovania.. ako uz bolo vysvetlene, Luka Modrić, ma toho plnu kabelku a ziadne lacne kusky.. ku golfstine: http://youtu.be/fWESB56wcxY aby som bol k teme, Jeff Bridges a jeho otec lloyd. Aky otec, taky syn, hodinky predstavovat netreba Upraveno 24. prosince 2019 uživatelem instant
Kristian.nov Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 (upraveno) Sakra to sem lopata, já vůbec netušil, že tahle legenda těch nejlepších parodií, je jeho otec... Upraveno 24. prosince 2019 uživatelem Kristian.nov
instant Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 (upraveno) .. a Beau Bridges je Jeffov brat, tiez Lloydov syn. Majster vedlajsich uloh. Fotku s hodinkami ale ziadnu nemam. Upraveno 24. prosince 2019 uživatelem instant
Kristian.nov Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 Jo Hollywood je malej... :-) Alespoň s digi... Lloyda hodinky bavili asi dost. V Sea Hunt se to jima jen hemžilo...
AndyAaron Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 Napsal jsi to krasne odusevnele, ale za to, co jsem o ni rekl v kontextu s tim, koho dokaze mit za partnera, se ani za mak nestydim. A mozna to tobe prijde malo, ale me tato informace na tvorbu nazoru staci. Je mi uplne jedno, jestli je chytra, mila nebo empaticka, pripadne cokoliv co si o ni muzu zjistit nebo naceprat z pripadnyho osobniho setkani.Ale vsak jo, v pohode. Ostatne prezentujes tu sam sebe, takze uz ses taky nejak zaradil...
AndyAaron Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 Sakra to sem lopata, já vůbec netušil, že tahle legenda těch nejlepších parodií, je jeho otec...To jsem taky netusil a cumim na to jak puk. Povedena rodinka
petr_cha Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 Kdyz jsou vsude ty pohádky.. Jeffrey Katzenberg, ktereho kdyz vyhodili od Disneyho, tak si založil svoje studio DreamWorks.. na hodne fotkach nosi furt ta stejna stara svetla chrona na hodne volném jubilee..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se