Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No jo, je to tak:

parmigiani-2-1-jpg.jpg

prince-charles.jpeg

Krásné. Ale než bych našel datum, tak raději vytáhnu mobil. Už tak na hamilton khaki king mám problém, a tam je to potuplováno ještě dnem.
Odesláno

Ja nevim, co tu z pani kanclerovy ucuravate. Jako jo, je to fakt pekna zenska. Ale diky jejimu choti se mi zaradila do zcela obycejnyho stada krasnejch zenskejch s vycpelym morale a jakymsi predstiranym charakterem. Proste hezka pyca, co si vzala bohatyho a radoby mocnyho (spis ji v tomhle smeru bude bavit jeho okoli nez on sam). A takovejch sou tuny

Odesláno

Je zvlastni jak tyhlety internety dodavaj koule vsem. Kdyz bych o nekom do verejneho prostoru napsal, ze je pyca, tak bych si o nem napred musel neco zjistit, a nejlepe toho cloveka znat osobne a udelat si nazor. Nerikam, ze to neni zlatokopka, ale takoveto verejne vykriky nam kulturu v narode taky nezlepsi...

Odesláno (upraveno)

Napsal jsi to krasne odusevnele, ale za to, co jsem o ni rekl v kontextu s tim, koho dokaze mit za partnera, se ani za mak nestydim. A mozna to tobe prijde malo, ale me tato informace na tvorbu nazoru staci. Je mi uplne jedno, jestli je chytra, mila nebo empaticka, pripadne cokoliv co si o ni muzu zjistit nebo naceprat z pripadnyho osobniho setkani.

Upraveno uživatelem H-B
Odesláno (upraveno)

Takže ten příspěvek je psán golfštinou, chápu to správně? :)

Jinak mě teda překvapuje, že chorvatštinu absolutně nedávám... je to slovanskej (teda jihoslovanskej) jazyk.

pritom chorvati su vraj zmigrovani zapadni slovania.. :) ako uz bolo vysvetlene, Luka Modrić, ma toho plnu kabelku a ziadne lacne kusky..

ku golfstine:

http://youtu.be/fWESB56wcxY 

aby som bol k teme, Jeff Bridges a jeho otec lloyd. Aky otec, taky syn, hodinky predstavovat netreba

post-4112-0-64632300-1577177377_thumb.jpg

post-4112-0-41122300-1577177382_thumb.jpg

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Napsal jsi to krasne odusevnele, ale za to, co jsem o ni rekl v kontextu s tim, koho dokaze mit za partnera, se ani za mak nestydim. A mozna to tobe prijde malo, ale me tato informace na tvorbu nazoru staci. Je mi uplne jedno, jestli je chytra, mila nebo empaticka, pripadne cokoliv co si o ni muzu zjistit nebo naceprat z pripadnyho osobniho setkani.

Ale vsak jo, v pohode. Ostatne prezentujes tu sam sebe, takze uz ses taky nejak zaradil...
Odesláno

Sakra to sem lopata, já vůbec netušil, že tahle legenda těch nejlepších parodií, je jeho otec...

To jsem taky netusil a cumim na to jak puk. Povedena rodinka :)
Odesláno

Kdyz jsou vsude ty pohádky.. Jeffrey Katzenberg, ktereho kdyz vyhodili od Disneyho, tak si založil svoje studio DreamWorks.. na hodne fotkach nosi furt ta stejna stara svetla chrona na hodne volném jubilee.. post-15480-1577203078,53.jpgpost-15480-1577203083,39.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...