Kid_A Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 AP v cajku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Má i Casio Vidím tady Patek Philippe, Rolex, zmiňované Audemars Piguet, máš vedle všech těch zvučných švýcarských manufaktur třeba nějakou další zajímavou a třeba i „levnější“ značku, kterou máš prostě rád? Jo, Casio G‑shock! Mě naprosto fascinuje, že v tom striktním hodinkářském světě, kde je to hodně o tradici a mechanice, v podstatě každý fanoušek hodinek toleruje Casio G‑Shock. Podařilo se jim z těch hodinek udělat totální lovebrand a to se bavíme o hodinkách za tisíc, pět tisíc korun. Nebo počkej, ty kráso, ty ti musím ukázat! (Přináší další box s hodinkami.) Tyhle Philippe Patek 5712, to je mimochodem naprosto geniální model, dívej na ten tenký profil. No ale mám tu i Chronotechnu – tyhle jsem vydražil loni na charitativní aukci Nadace Via a tady jsou ty jejich úplně první, černočerné. A tady mám ty Casia – třeba limitka digitálek Super Mario Bros za dva tisíce korun nebo tahle krásná keramická luneta a tyhle digitálky jsou celé z titanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 ty jo, ted jsem to docetl a nemuzu rict, ze si zrovna hlida sve soukromi... hodne otevreny rozhovor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Maxim Habanec - pro skater. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Karel a hodinky tu myslím nikdy moc nebyly, ale tohle, jestli se nepletu, jsou zlatý Daitony... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 (upraveno) Vim ze mel tyhle Upraveno 15. srpna 2023 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 David Prachař má v oblibě hodinky na kůži s bílým ciferníkem, třeba tyhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 Táňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 (upraveno) Právě jsem náhodou v telce dokoukal po Xté Kamaráda do deště 2 a všiml jsem si že Sagvan tam nosil nějaký na tu dobu celkem velký potápky na černé gumě asi Seika?? Lepší foto jsem zatím nenašel.. Nejsou to náhodou Arniovky?? Upraveno 21. srpna 2023 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 Arniovky na gume s vlnkama? :-) akorat displej je asi dole... ana-digi byl svyho casu hit :-)Seiko H601 ?[ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 Sagiho maju rovne vlnky na gume, zda sa mi ze ine (hrubsie indexy) a su umiestnene blizsie k rehautu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 Toto a Pam. RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Dalo mi docela práci ztotožnit to napravo a je to údajně Iris Kyle... Na ruce DJ. To nalevo je Věra Mikulcová. Co má na pazouře nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Nandrolon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Na té druhé fotce je Věra napravo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 To je jasný, nalevo je Martina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 před 18 hodinami, dykmore napsal: Na té druhé fotce je Věra napravo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 Nevíte, co má na ruce trumpetista Vlado Kumpán? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Ego a Pluto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 Tom Holland a PP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se