Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Má i Casio 😉

Vidím tady Patek Philippe, Rolex, zmiňované Audemars Piguet, máš vedle všech těch zvučných švýcarských manufaktur třeba nějakou další zajímavou a třeba i „levnější“ značku, kterou máš prostě rád?

Jo, Casio G‑shock! Mě naprosto fascinuje, že v tom striktním hodinkářském světě, kde je to hodně o tradici a mechanice, v podstatě každý fanoušek hodinek toleruje Casio G‑Shock. Podařilo se jim z těch hodinek udělat totální lovebrand a to se bavíme o hodinkách za tisíc, pět tisíc korun. Nebo počkej, ty kráso, ty ti musím ukázat! (Přináší další box s hodinkami.) Tyhle Philippe Patek 5712, to je mimochodem naprosto geniální model, dívej na ten tenký profil. No ale mám tu i Chronotechnu – tyhle jsem vydražil loni na charitativní aukci Nadace Via a tady jsou ty jejich úplně první, černočerné. A tady mám ty Casia – třeba limitka digitálek Super Mario Bros za dva tisíce korun nebo tahle krásná keramická luneta a tyhle digitálky jsou celé z titanu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě jsem náhodou v telce dokoukal po Xté Kamaráda do deště 2 a všiml jsem si že Sagvan tam nosil nějaký na tu dobu celkem velký potápky na černé gumě :D asi Seika??

Lepší foto jsem zatím nenašel..

2302066.jpg

Nejsou to náhodou Arniovky?? :D :D

Upraveno uživatelem Spongebob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...