DarylVanHorne Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 V 23. 12. 2023 v 10:35, papen napsal: Filipa Panak a rolady ktere mu ladi s reklamnim napojen na stole Jak psal výše @patprom - a tohle je kdo (ten Panák) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Filip_Panák Taky jsem nevěděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Po dlhsej dobe nejaky rozhovor s Erikom Princom, a na ruke ma tie paradne Braitle Blackwater. Nedavno boli na predaj na Chrono24, typek chcel za ne ale $17k, takze som mal smolu. Kto by ste si chceli pustit, tak tu je to: https://www.youtube.com/watch?v=24uCxNLNEHc F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Po dlhsej dobe nejaky rozhovor s Erikom Princom, a na ruke ma tie paradne Braitle Blackwater. Nedavno boli na predaj na Chrono24, typek chcel za ne ale $17k, takze som mal smolu. Kto by ste si chceli pustit, tak tu je to: [/url] F.Vážně je problém napsat, kdo to je? Jméno občas nestačí a já opět netuším, děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Taky jsem neznal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 (upraveno) před 5 minutami, patprom napsal: Vážně je problém napsat, kdo to je? Jméno občas nestačí a já opět netuším, děkuji Edit: Erik Prince je byvaly marinak, zakladatel PMC Blackwater. F. Upraveno 25. prosince 2023 uživatelem F.B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Edit: Erik Prince je byvaly marinak, zakladatel PMC Blackwater. F.Možná tě překvapím, ale o Eriku Princi slyším poprvé, o mariňácích nevím taky nic, což mě jako pacifistu možná omlouvá a nakonec o PMC Blackwater jsem taky nikdy neslyšel. Třeba je to opravdu VIP osoba, ale když už to sem dáváš, mohl bys klidně napsat o koho přesně jde a čím se proslavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Taky jsem neznal...Když ani ty netušíš, Petře, tak to jsem klidný a už se nemusím považovat za nevzdělaného či přestárlého blbce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Kdyz sem da prispevatel alespon jmeno, tak je otazkou vterin si dotycneho vygooglit nebo zeptat se AI. To uz mi tak zily netrha. Kdyz se sem ale blaheho casu davaly jen fotky bez jakekoliv dalsi informace, tak to jsem tekl…Edit: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Tak dneska jdou vygooglit i fotky, ne? No, jo no, i pojem VIP je relativní, pro někoho jo, pro někoho ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Jasne, ze jdou vygooglit fotky, ale je to oser.Idealka hodit sem foto, jmeno a povolani.Priklad:Pepa Nos, cesky pisnickar, co ma za hodinky netusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Nosa ne...nosa sem nestrkej... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Půjdu příkladem Brad Pitt, americký herec, na ruce modré ocelové Patek Philippe Nautilus 5711/A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artsvk Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Co to ma strejda na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Tak snad máš napsat, kdo to je, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Casio quartz https://superwatchman.com/pope-francis-casio-classic-quartz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 před 11 minutami, Hasňa napsal: Tak snad máš napsat, kdo to je, ne? To je přece Bápeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Tak tady máš dalšího Bápeše .... a s Roládama (Datejust). Tahle fotka zde ještě IMHO nebyla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvikVanBetoven Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Lidi, co má na ruce Ivo ? @Kid_A zdar a silu netušiš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 (upraveno) @LudvikVanBetoven...Zkusil bych titanovy Offshore v chronu https://www.audemarspiguet.com/com/en/watch-collection/royal-oak-offshore/26238TI.OO.2000TI.01.html Upraveno 26. prosince 2023 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se