Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Po dlhsej dobe nejaky rozhovor s Erikom Princom, a na ruke ma tie paradne Braitle Blackwater. Nedavno boli na predaj na Chrono24, typek chcel za ne ale $17k, takze som mal smolu.

Kto by ste si chceli pustit, tak tu je to: https://www.youtube.com/watch?v=24uCxNLNEHc

F.

Screenshot 2023-12-25 at 19.24.44.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po dlhsej dobe nejaky rozhovor s Erikom Princom, a na ruke ma tie paradne Braitle Blackwater. Nedavno boli na predaj na Chrono24, typek chcel za ne ale $17k, takze som mal smolu.
Kto by ste si chceli pustit, tak tu je to: [/url]
F.
Screenshot2023-12-25at19_24_44.thumb.png.ae35828df17613aec923ccb6c6830113.png

Vážně je problém napsat, kdo to je? Jméno občas nestačí a já opět netuším, děkuji
Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, patprom napsal:

Vážně je problém napsat, kdo to je? Jméno občas nestačí a já opět netuším, děkuji

Edit: Erik Prince je byvaly marinak, zakladatel PMC Blackwater.

F.

Upraveno uživatelem F.B.
Odkaz ke komentáři

Edit: Erik Prince je byvaly marinak, zakladatel PMC Blackwater.
F.

Možná tě překvapím, ale o Eriku Princi slyším poprvé, o mariňácích nevím taky nic, což mě jako pacifistu možná omlouvá a nakonec o PMC Blackwater jsem taky nikdy neslyšel. Třeba je to opravdu VIP osoba, ale když už to sem dáváš, mohl bys klidně napsat o koho přesně jde a čím se proslavil.
Odkaz ke komentáři

Kdyz sem da prispevatel alespon jmeno, tak je otazkou vterin si dotycneho vygooglit nebo zeptat se AI. To uz mi tak zily netrha. Kdyz se sem ale blaheho casu davaly jen fotky bez jakekoliv dalsi informace, tak to jsem tekl…

Edit:
c5b26153961812bb5cf8076bab2bf8be.png

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...