Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jo a ještě u toho Bernieho Ecclestona jsem furt nějak nemoh přijít na to, koho mě teď tak hrozně připomíná. A pak mně to došlo!

post-1975-075700100 1292191566.jpg

jasně, je smutný, že ho zmlátili, ale podle mě je to fakt už humus, nechat to takhle propálit v reklamě. Není to vtipný. Spíš by se možná moh přejmenovat na Bernieho Ecklhafta...

• Dát hlas 4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

akoby rytmus u nas povedal...si zabil :D

sa tu smejem ako somar :D vyborne porovnanie.

Jo a ještě u toho Bernieho Ecclestona jsem furt nějak nemoh přijít na to, koho mě teď tak hrozně připomíná. A pak mně to došlo!

jasně, je smutný, že ho zmlátili, ale podle mě je to fakt už humus, nechat to takhle propálit v reklamě. Není to vtipný. Spíš by se možná moh přejmenovat na Bernieho Ecklhafta...

Odkaz ke komentáři

Ale to není žádná novinka. Justík většnou nosí právě digitálky, černé, bílé, hranaté, kulaté...

Posted Image Posted Image Posted Image

Ale mě právě zarazilo, že jsem u něj na ruce poprvé zahlédl hodinky s ručičkama. Proto jsem se taky původně ptal, co to má? A nikdo mi neodpověděl :worried_anim:

Odkaz ke komentáři

:) smejte sa na tom chlapcovi, ale uz zarobil tolko ze moze byt vysmiaty tiez:) na verejnosti mozno nosi hnusne Gcka, ale doma ma mozno na ruke nieco zlate s turbillonom a vodotriskom :))

Proc bychom se mu nesmáli, to "že si zarobil" nijak nesnizuje to, že je to exot Posted Image
Odkaz ke komentáři

:) smejte sa na tom chlapcovi, ale uz zarobil tolko ze moze byt vysmiaty tiez:) na verejnosti mozno nosi hnusne Gcka, ale doma ma mozno na ruke nieco zlate s turbillonom a vodotriskom :))

No to je mně panečku vyjádření kvalit. :D V tomhle světě, kde lidi vyznávaj absurdní "hodnoty", vydělávaj opravdu velký peníze v entertainmentu především blázni, pubescenti, hiphopeři s dvanácti čepicema na hlavě a křížem z vánočního stromku na krku a producentský projekty.
Odkaz ke komentáři

No to je mně panečku vyjádření kvalit. :D V tomhle světě, kde lidi vyznávaj absurdní "hodnoty", vydělávaj opravdu velký peníze v entertainmentu především blázni, pubescenti, hiphopeři s dvanácti čepicema na hlavě a křížem z vánočního stromku na krku a producentský projekty.

Kalif, ale furt je to pro vás natolik závažný téma, že tomu věnujete už druhou obrazovku :D
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...