lastam Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Ježiš co je zas todle za kreatůru??? tyjo to je síla, vypadá jako kdyby někde ztratil dudlík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Nejsledovanejsi video na utube ... je to fakt pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Sem si ho normálně musel vygůglit. Hezkej chlapec. Vypadá trošku jako Škromach za mlada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Jo a ještě u toho Bernieho Ecclestona jsem furt nějak nemoh přijít na to, koho mě teď tak hrozně připomíná. A pak mně to došlo! jasně, je smutný, že ho zmlátili, ale podle mě je to fakt už humus, nechat to takhle propálit v reklamě. Není to vtipný. Spíš by se možná moh přejmenovat na Bernieho Ecklhafta... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Ježiš co je zas todle za kreatůru??? Něco jako byl náš Pavel Horňák 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Diky za to video Biebera. Do ted jsem netusil o koho jde. Soda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Diky za to video Biebera. Do ted jsem netusil o koho jde. Soda. To je kulna, prvotridni frikulin, mam pocit, ze za par let budou delat zpevaky decka z prvni tridy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 akoby rytmus u nas povedal...si zabil sa tu smejem ako somar vyborne porovnanie. Jo a ještě u toho Bernieho Ecclestona jsem furt nějak nemoh přijít na to, koho mě teď tak hrozně připomíná. A pak mně to došlo! jasně, je smutný, že ho zmlátili, ale podle mě je to fakt už humus, nechat to takhle propálit v reklamě. Není to vtipný. Spíš by se možná moh přejmenovat na Bernieho Ecklhafta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Nejsledovanejsi video na utube ... je to fakt pecka To vypadá jako by měl na ruce Casio G-Shock DW-5600/GW-M5600 nebo něco podobného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Ale to není žádná novinka. Justík většnou nosí právě digitálky, černé, bílé, hranaté, kulaté... Ale mě právě zarazilo, že jsem u něj na ruce poprvé zahlédl hodinky s ručičkama. Proto jsem se taky původně ptal, co to má? A nikdo mi neodpověděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Ale mě právě zarazilo, že jsem u něj na ruce poprvé zahlédl hodinky s ručičkama. Proto jsem se taky původně ptal, co to má? A nikdo mi neodpověděl Asi dospívá ve zralého uvědomělého muže uctívajícího hodnoty. Potřebuje holt něco konzervativnějšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Jo, má krizi středního věku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Spíš se naučil odečítat čas z ručičkových hodinek 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edgar_23 Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Spíš se naučil odečítat čas z ručičkových hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludek Richter Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Spíš se naučil odečítat čas z ručičkových hodinek No nevím, na fotkách to vypadá, jako by ukazoval, do kolika se zrovna naučil počítat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Nakonec s těmadle androgynníma hnusákama si začal už David Bowie, a to to byl dospělej člověk.. Teď jen sklízíte, co ste zaseli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 smejte sa na tom chlapcovi, ale uz zarobil tolko ze moze byt vysmiaty tiez:) na verejnosti mozno nosi hnusne Gcka, ale doma ma mozno na ruke nieco zlate s turbillonom a vodotriskom ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 smejte sa na tom chlapcovi, ale uz zarobil tolko ze moze byt vysmiaty tiez:) na verejnosti mozno nosi hnusne Gcka, ale doma ma mozno na ruke nieco zlate s turbillonom a vodotriskom ) Proc bychom se mu nesmáli, to "že si zarobil" nijak nesnizuje to, že je to exot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 smejte sa na tom chlapcovi, ale uz zarobil tolko ze moze byt vysmiaty tiez:) na verejnosti mozno nosi hnusne Gcka, ale doma ma mozno na ruke nieco zlate s turbillonom a vodotriskom ) No to je mně panečku vyjádření kvalit. V tomhle světě, kde lidi vyznávaj absurdní "hodnoty", vydělávaj opravdu velký peníze v entertainmentu především blázni, pubescenti, hiphopeři s dvanácti čepicema na hlavě a křížem z vánočního stromku na krku a producentský projekty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 No to je mně panečku vyjádření kvalit. V tomhle světě, kde lidi vyznávaj absurdní "hodnoty", vydělávaj opravdu velký peníze v entertainmentu především blázni, pubescenti, hiphopeři s dvanácti čepicema na hlavě a křížem z vánočního stromku na krku a producentský projekty. Kalif, ale furt je to pro vás natolik závažný téma, že tomu věnujete už druhou obrazovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se