Gustaf Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Zčásti je to dědičné a zčásti si to přivodil nezdravým životním stylem. Nicméně už se pracuje na protézách a brzy by měl mít zase úsměv jako ozubená většina populace škoda, že to má vliv na jeho muziku...respektive rapování. Už to bylo hodně znát na albu Dezorient Expres... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej09 Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Eddie Vedder, hodinky by som tipol: Cartier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 neviete co ma Jaro Slavik v cesko slovensko ma talent?? tipujem na nejaky U boat lebo tie hodinky su obrovske..ale vobec sa mu nehodia.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 nieco taketo ale v inej farbe?stallone-wearing-u-boat-watch.bmp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Uz se to resilo TADY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej09 Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Joel McHale, a nezameniteľný kúsok od Bell & Ross Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Neil Patrick Harris alias Barney z How I Met Your Mother nosí Invicta zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckylui Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 (upraveno) Čas od času se tady řeší hodinky rapových umělců, nejčastěji pak samozřejmě Rytmus. Ale napadlo Vás někdy, co nosí na ruce sice skromní, ale o to kvalitnější, čeští rappeři? Shodou okolností jsem nedávno měl tu velikou čest udělat rozhovor s MC Kato z Prago Union a na ruce měl Suunto Core All Black. Kdo si chce přečíst ten rozhovor, tak jej najde ZDE. Rytmuse sice vubec nemusim, ale vazne si myslis, ze Deph z Chaozzu je lepsi raper? Mozna textar... Upraveno 19. září 2011 uživatelem luckylui Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 (upraveno) Neil Patrick Harris alias Barney z How I Met Your Mother nosí Invicta zdroj Ty vole to je dobrej turicefalus. Upraveno 19. září 2011 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 (upraveno) V sobotu jsem byl s bráchou na Rallyshow v Hradci Králové. Když Dan Landa podepisoval bráchovi fotku, koukám co to má na ruce. Cosi digitálního, velký to bylo jak popelník ze čtvrtý cenový. Tak se ptám co že to má za podivný hodinky. Daniel mi odpověděl že to jsou speciální, pro nádechové potápění. Jeden z těch potápěčských přístrojů s mnoha funkcema, značka Suunto. Tak jsem mu řek že bych čekal třeba něco jako Prim Orlík. Zasmál se a pak nasadil takový ten jeho tajemný úsměv. Kdo ví, třeba jsem ho načal... Upraveno 19. září 2011 uživatelem PepaSFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Ty vole..Pepo a vy ho s bráchou jako nějak obdivujete jo?já vidím jen to triko a du si radši hned dát cigáro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 (upraveno) V sobotu jsem byl s bráchou na Rallyshow v Hradci Králové. Když Dan Landa podepisoval bráchovi fotku, koukám co to má na ruce. Cosi digitálního, velký to bylo jak popelník ze čtvrtý cenový. Tak se ptám co že to má za podivný hodinky. Daniel mi odpověděl že to jsou speciální, pro nádechové potápění. Jeden z těch potápěčských přístrojů s mnoha funkcema, značka Suunto. Tak jsem mu řek že bych čekal třeba něco jako Prim Orlík. Zasmál se a pak nasadil takový ten jeho tajemný úsměv. Kdo ví, třeba jsem ho načal... Podle mne jsou to Suunto D4. V současnosti asi nejlepší kompík na freedive .... mám červenou verzi :-) Ale zajímalo by mne na co je má zrovna Landa .... asi se mu prostě líbí :-) Velký je to dost tuším 50mm průměr, ale zase když to dáš na neopren tak to tak velký není .... patří obecně spíš k menším kompíkům. Suunto D4 Upraveno 19. září 2011 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Ty vole..Pepo a vy ho s bráchou jako nějak obdivujete jo?já vidím jen to triko a du si radši hned dát cigáro Lidí které obdivuju je velice málo. Landu jsem párkrát potkal, dřív jsem se pohyboval kolem jedné rally coby jeden z mnoha pořadatelů a musím říct že to je fajn chlápek. A pak jsou i takoví o kterých se radši nebudu rozepisovat. A jeho názory a tvorba? To záleží na vkusu každého. Já taky neposlouchám Evu a Vaška. Celkem si dovedu představit že některým lidem může vadit třeba Vltava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Podle mne jsou to Suunto D4. V současnosti asi nejlepší kompík na freedive .... mám červenou verzi :-) Ale zajímalo by mne na co je má zrovna Landa .... A co treba proto, ze se tomuto stylu potapeni taky venuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 (upraveno) A co treba proto, ze se tomuto stylu potapeni taky venuje? Landa se věnuje Freedivingu Landa se věnuje freedivingu, tedy potápění na nádech, aby se naučil pracovat s dechem. Tuto disciplínu v českých končinách proslavil světový rekordman Martin Štěpánek, s nímž zpěvák spolupracuje. ?Každý člověk může bez problémů vydržet čtyři až pět minut bez nádechu pod vodou,? tvrdí Landa, jenž se letos potápěl bez kyslíkových přístrojů a ochranné klece mezi žraloky v Thajsku. Tak to čumím .... to mi nějak uteklo :-) Měl jsem se nejdřív poradit s googlem než jsem si rejpnul :-) Upraveno 19. září 2011 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 Co nosí nový šef ČEZu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 Co nosí nový šef ČEZu? No tak v tom odlesku není poznat vůbec nic. Leda že by nějaký profík tipnul podle tvaru pouzdra Asi ho bude muset někdo odtud potkat, nebo nějaký novinář lépe vyfotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 A to ja bych si tipnul Blancpain... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Victorie Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 (upraveno) Co nosí nový šef ČEZu? No taky me to vcera napadlo, tak jsem si rekla, ze se mrknu sem, jestli nejsem prvni Lepsi fotka Upraveno 20. září 2011 uživatelem Victorie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 ČEZ: Blancpain Villeret Ultra-Slim Big Date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se