Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

Zčásti je to dědičné a zčásti si to přivodil nezdravým životním stylem. Nicméně už se pracuje na protézách a brzy by měl mít zase úsměv jako ozubená většina populace

škoda, že to má vliv na jeho muziku...respektive rapování. Už to bylo hodně znát na albu Dezorient Expres...Posted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Čas od času se tady řeší hodinky rapových umělců, nejčastěji pak samozřejmě Rytmus. Ale napadlo Vás někdy, co nosí na ruce sice skromní, ale o to kvalitnější, čeští rappeři?

Shodou okolností jsem nedávno měl tu velikou čest udělat rozhovor s MC Kato z Prago Union a na ruce měl Suunto Core All Black. Kdo si chce přečíst ten rozhovor, tak jej najde ZDE.

post-5465-031782000 1316112484.jpg

post-5465-065842600 1316112486.jpg

Rytmuse sice vubec nemusim, ale vazne si myslis, ze Deph z Chaozzu je lepsi raper? Mozna textar...

Upraveno uživatelem luckylui
Odkaz ke komentáři

V sobotu jsem byl s bráchou na Rallyshow v Hradci Králové. Když Dan Landa podepisoval bráchovi fotku, koukám co to má na ruce. Cosi digitálního, velký to bylo jak popelník ze čtvrtý cenový. Tak se ptám co že to má za podivný hodinky. Daniel mi odpověděl že to jsou speciální, pro nádechové potápění. Jeden z těch potápěčských přístrojů s mnoha funkcema, značka Suunto. Tak jsem mu řek že bych čekal třeba něco jako Prim Orlík. Zasmál se a pak nasadil takový ten jeho tajemný úsměv. Kdo ví, třeba jsem ho načal...

post-2302-032658700 1316448132.jpg

Upraveno uživatelem PepaSFI
Odkaz ke komentáři

V sobotu jsem byl s bráchou na Rallyshow v Hradci Králové. Když Dan Landa podepisoval bráchovi fotku, koukám co to má na ruce. Cosi digitálního, velký to bylo jak popelník ze čtvrtý cenový. Tak se ptám co že to má za podivný hodinky. Daniel mi odpověděl že to jsou speciální, pro nádechové potápění. Jeden z těch potápěčských přístrojů s mnoha funkcema, značka Suunto. Tak jsem mu řek že bych čekal třeba něco jako Prim Orlík. Zasmál se a pak nasadil takový ten jeho tajemný úsměv. Kdo ví, třeba jsem ho načal...

Podle mne jsou to Suunto D4. V současnosti asi nejlepší kompík na freedive .... mám červenou verzi :-) Ale zajímalo by mne na co je má zrovna Landa .... asi se mu prostě líbí :-)

Velký je to dost tuším 50mm průměr, ale zase když to dáš na neopren tak to tak velký není .... patří obecně spíš k menším kompíkům.

Suunto D4

Upraveno uživatelem VasekN
Odkaz ke komentáři

Ty vole..Pepo a vy ho s bráchou jako nějak obdivujete jo?já vidím jen to triko a du si radši hned dát cigáro :suicide_anim:

Lidí které obdivuju je velice málo. Landu jsem párkrát potkal, dřív jsem se pohyboval kolem jedné rally coby jeden z mnoha pořadatelů a musím říct že to je fajn chlápek. A pak jsou i takoví o kterých se radši nebudu rozepisovat. A jeho názory a tvorba? To záleží na vkusu každého. Já taky neposlouchám Evu a Vaška. Celkem si dovedu představit že některým lidem může vadit třeba Vltava
Odkaz ke komentáři

A co treba proto, ze se tomuto stylu potapeni taky venuje?

Landa se věnuje Freedivingu

Landa se věnuje freedivingu, tedy potápění na nádech, aby se naučil pracovat s dechem. Tuto disciplínu v českých končinách proslavil světový rekordman Martin Štěpánek, s nímž zpěvák spolupracuje. ?Každý člověk může bez problémů vydržet čtyři až pět minut bez nádechu pod vodou,? tvrdí Landa, jenž se letos potápěl bez kyslíkových přístrojů a ochranné klece mezi žraloky v Thajsku.

Tak to čumím .... to mi nějak uteklo :-) Měl jsem se nejdřív poradit s googlem než jsem si rejpnul :-)

Upraveno uživatelem VasekN
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...