kubson Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2008 Jeremy Clarkson on Watches Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2008 Vladimír Remek... už ne Sturmankie ;-) Hele, ten Remek vypadá přesně jak já! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2008 Maradona to tak nosí dávno. Když se totiž chce podívat na čas, tak se mu nechce řešit kde jsou hodinky a která ruka je správná (a to nemyslím jako joke, fakt je má kvůli tomu...). Nemusime chodit "az k Maradonovi", Tomas Krejcir ve snidani s novou (co jsem mel pustenou jako rani kulisu pri probirani) rovnez nosi obcas dvoje, dokonce jsem to stihl nahrat na rekorder, tak se pokusim to sem hodit k identifikaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2008 Hele, ten Remek vypadá přesně jak já! A já bych Tě byl býval spíš tipnul na starýho Brůnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2008 Hele, ten Remek vypadá přesně jak já! doufam, ze myslis tu nafukovaci verzi, pac jinak potes teda, ja si ho spletl s Vitou Jandakem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2008 Tak prikladam snap Krejcire, asi uz "zMaradonel" nebo zblbnul uplne, nebo ho na Nove tak dobrej platej, ze ma tolik hodinek, ze je po jednech neunosi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2008 Tak prikladam snap Krejcire, asi uz "zMaradonel" nebo zblbnul uplne, nebo ho na Nove tak dobrej platej, ze ma tolik hodinek, ze je po jednech neunosi... on zblbnul. "slava" mu hodne stoupla do hlavy a je z nej celkem arogantni hovado. tohle je jen poza. btw. co to je za hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 Ja som na tom už dosť zle- už všade vidim Panerai Teda na tej druhej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 Ja som na tom už dosť zle- už všade vidim Panerai Teda na tej druhej. Tak si kup brejle - tohle panerai nejsou ani jedny :-! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 "Brejle" mam, asi je to tou fotkou a konkretne mi ta druha pripomina PAM 25, aj ked uznavam, že tie su podstatne hrubšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omegaman Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 potomok slovenských vysťahovalcov Eugene E. Cernan nosí hodinky značky Omega Speedmaster Reduced a Omega Speedmaster Professional Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 Z takovehleho videa je to tezke identifikovat (az mi pobezi Nova v MPEG4 a FullHD, asi bych to zvladl lepe ), ale rovnez bych rekl, ze PAM to nebude ani na jedne ruce. Osobne bych odhadoval na prave neco jako Breitling Avenger ci Chronomat, a na leve to uz nemam predstavu vubec. Nicmene skutecne nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 Nechci vas zklamat, ale minimalne bych si tipnul, ze se bude jednat o normalni qvarcky. on to neni buhvijaky filuta.az ho potkam, tak ho oscanuju:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 Holt asi levnější varianta než jedny s GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2008 fotograf Yuri Dojc... /zdroj/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 Ministr financí a jeho zlatý Omega Connie E15 Dnes Dar od přítele Šťávy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 UE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 snad ne MM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 snad ne MM? Ne, je to original Panerai. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 Ne, je to original Panerai. to bylo myšleno jako vtip , příště to napíšu do závorky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se