PhoeniX Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Hodinky z filmu vkládejte do vlákna o hodinkách ve filmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Seal + Roger Dubuis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Les Grossman je velkej střelec a "bigdick playa" a taky alter ego Toma Cruise, patří sem jako nikdo http://www.youtube.com/watch?v=Y07Tkf5gds8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 David Jarolím a IWC BP, na druhé fotce nevím..že by nějaký AP?? Jinak se musí uznat, že celkem dobrej vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 AP Royal Oak Offshore, ale nevím který konkrétně, mají už příliš moc limitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Nadal prave hraje s tou svou limitkou RM 027 Tourbillon a tady se nekteri boji s hodinkama jenom zatleskat, aby se jim neco nestalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Jose Mourinho a nejake Rolexky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 A Charlize Theron také Rolex. Klasický dámský model Deep Sea . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Jose Mourinho a nejake Rolexky? Podle mě to není Rolex. Nebudou to Grand Seiko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 A Charlize Theron také Rolex. Klasický dámský model Deep Sea . tak tohle je pro mě nejhezčí žena, co znám. když si vzpomenu, jak vypadala ve filmu "zrůda"... neuvěřitelné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Podle mě to není Rolex. Nebudou to Grand Seiko? Nene, jsou to opravdu rolady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 co to měl dnes novak djokovic na ruce, nevíte někdo? řekl bych AP chrono? rozhodně měly větší charisma, než ty nadalovy (richard mille?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 co to měl dnes novak djokovic na ruce, nevíte někdo? řekl bych AP chrono? rozhodně měly větší charisma, než ty nadalovy (richard mille?) No nevim, tech vic nez 500k dolaru za ty Richard Millle ma charisma dost velky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Podle mě to není Rolex. Nebudou to Grand Seiko? nene, jsou to DeepSea.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Nene, jsou to opravdu rolady. A můžu vědět jaké? Já je nepozávám, hlavně ta červená je divná nene, jsou to DeepSea.. ftipálku, tohle je deepsea? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 A můžu vědět jaké? Já je nepozávám, hlavně ta červená je divná Jsou bez data a vypadaji jako Air-King ref. 14000. S cervenou si konkretne nevim rady, ale delalo se leccos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Legendární brankář František Plánička z r. 1966 (ten upostřed). To asi fakt nedáme, co to má na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Legendární brankář František Plánička z r. 1966 (ten upostřed). To asi fakt nedáme, co to má na ruce. JLC Reverso to asi nebude Já bych tipoval sovětskou produkci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 co to měl dnes novak djokovic na ruce, nevíte někdo? řekl bych AP chrono? rozhodně měly větší charisma, než ty nadalovy (richard mille?) mal AP RO na gume, je ambassador u pikétov.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Nadal prave hraje s tou svou limitkou RM 027 Tourbillon a tady se nekteri boji s hodinkama jenom zatleskat, aby se jim neco nestalo. oni totiz "nekteri" povacsinou za tie hodinky zaplatili, kdezto Nadalovi platia za to, aby ich mal na ruke pocas hry.. je to vazne az tak zlozite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se