Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já si ho pamatuji :)! Závodů na kole se velmi často účastnilo hned několik Petrsonů :-). Akorát ho vidím poprvé a vlastně vůbec nevím na čem závodil, ale to mi bylo jedno.

Odesláno (upraveno)

Patriarcha Kirill se stydí za své Brequet, tak si je nechal raději vyretušovat, trochu ale zapoměl na odraz ve stole :D

zdroj

post-14724-041906400 1333699233.jpg

Upraveno uživatelem JR_2010
Odesláno

To u těch Nardinů moc dlouho nevydržel.. nebo mi něco uniklo?

EDIT: No ale každopádně si polepšil.

ake UN nosil predtym? Maxi Marine Diver? tak v tom pripade si polepsil, ale ak to bolo nieco ine od UM v vlastnym kalibrom, tak neviem.. Panerai mi po Ulysse Nardin pride ako downgrade..

Odesláno (upraveno)

Tak předtim mi nikdo neřekl, zda to jsou opravdu Heritage...tak pokus č.2 ...tenktorát teda snad určitě žluté Steelfish..

Steelfishe se ve žluté nedělaly, tohle budou Supreoceany. Právě proběhly prodejním vláknem

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/47370-breitling-superocean/page__p__732213__hl__breitling__fromsearch__1#entry732213

Upraveno uživatelem financ
Odesláno

Panerai se k Berdychovi absolutně nehodí, UN mu sednou teda víc. Panerai se nehodí ke každému, už vzhledem k tomu, jakého mají ambasadora.

Myslis tohodle?? Posted ImagePosted Image

post-643-041704900 1333792727.jpg

Odesláno

he he, toho jsem zrovna nemyslel. Toho by měli za ty Paneraje na ruce zavřít :D

myslel jsem tohodle. Panerai nejsou hodinky pro ženské a metrouše.

Já vím Posted Image ......nicmene si myslim, ze Rocco neni ani ženská ani metrouš Posted Image
Odesláno

Co má Jonathan Ive (představovat, doufám, není třeba) na ruce na tomhle obrázku? Je to PAM? Ví někdo?

Kdo to je, nevim :), ale nosi Omegy (Omegovskej naramek a spona, zda se mi, ze jsou videt i cudliky z jejiho boku).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...