jdx Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Já si ho pamatuji ! Závodů na kole se velmi často účastnilo hned několik Petrsonů :-). Akorát ho vidím poprvé a vlastně vůbec nevím na čem závodil, ale to mi bylo jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 ronnie peterson byl pilotem formule 1, jezdil za staj lotus a v roce 1978 zahynul po havarii na okruhu v monze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 (upraveno) Patriarcha Kirill se stydí za své Brequet, tak si je nechal raději vyretušovat, trochu ale zapoměl na odraz ve stole zdroj Upraveno 6. dubna 2012 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Tak předtim mi nikdo neřekl, zda to jsou opravdu Heritage...tak pokus č.2 ...tenktorát teda snad určitě žluté Steelfish.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Tak Genzerovi Heritage jsou opravdu Heritage...Suchanka ale nevim :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Suchánek má bílé Fortis B-42 Marinemaster. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Suchánek má bílé Fortis B-42 Marinemaster. já si říkal, že to budou ony, díky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 To u těch Nardinů moc dlouho nevydržel.. nebo mi něco uniklo? EDIT: No ale každopádně si polepšil. ake UN nosil predtym? Maxi Marine Diver? tak v tom pripade si polepsil, ale ak to bolo nieco ine od UM v vlastnym kalibrom, tak neviem.. Panerai mi po Ulysse Nardin pride ako downgrade.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 Měl dvoje, Maxi Marine Chronometer a Maxi Marine Diver obojí v červeném zlatě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 (upraveno) Tak předtim mi nikdo neřekl, zda to jsou opravdu Heritage...tak pokus č.2 ...tenktorát teda snad určitě žluté Steelfish.. Steelfishe se ve žluté nedělaly, tohle budou Supreoceany. Právě proběhly prodejním vláknem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/47370-breitling-superocean/page__p__732213__hl__breitling__fromsearch__1#entry732213 Upraveno 7. dubna 2012 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 Panerai se k Berdychovi absolutně nehodí, UN mu sednou teda víc. Panerai se nehodí ke každému, už vzhledem k tomu, jakého mají ambasadora. Myslis tohodle?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 he he, toho jsem zrovna nemyslel. Toho by měli za ty Paneraje na ruce zavřít myslel jsem tohodle. Panerai nejsou hodinky pro ženské a metrouše. Já vím ......nicmene si myslim, ze Rocco neni ani ženská ani metrouš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 Já vím ......nicmene si myslim, ze Rocco neni ani ženská ani metrouš Mas pravdu Franto , je to slusnej pulmetrous.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 Mas pravdu Franto , je to slusnej pulmetrous.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnass Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 Já vím ......nicmene si myslim, ze Rocco neni ani ženská ani metrouš některejm ženskejm panerai celkem sluší... /heidi klum - radiomir/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 Co má Jonathan Ive (představovat, doufám, není třeba) na ruce na tomhle obrázku? Je to PAM? Ví někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 Wtf je jonathan ive? Nie ze by som si to nevygooglil, ale.... ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 Taky jsem musel zagůglit, holt ne každej vip je známej vip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 Co má Jonathan Ive (představovat, doufám, není třeba) na ruce na tomhle obrázku? Je to PAM? Ví někdo? Kdo to je, nevim , ale nosi Omegy (Omegovskej naramek a spona, zda se mi, ze jsou videt i cudliky z jejiho boku). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 Taky jsem musel zagůglit, holt ne každej vip je známej vip skor si myslim, ze je to tym ze neverim v iMosesa.. + skalis ma oko jastrabie, bude to Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se