Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tolik blbejch kecu kolem Biebera to je zas vec,ale vlastne sme v Cechach,tady se nikomu uspech neodpousti

tohle neni o CZ, ta sranda z nej je celosvetova.. stal se proste obeti sveho vlastniho produktu (zzenstily romantik)

A k tomu prani uspechu - ja mam dojem, ze je to uz docela na ustupu.. Ze lidi dokazi ocenit kvalitu a podpori ji.. mozna to jeste neni uplne ok, ale je to rozhodne lepsi. Druha vec zas je, ze CZ i SK jsou bananove republiky, takze to ma take svuj vliv..

Ve finale, kazdy ma priznivce a kazdy ma odpurce, tak to proste je.. tak nebud tak nastvanej :cheers:

EDIT: hrubka :)

Upraveno uživatelem Peter78
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Instante,precti se jeste jednou Lastamuv prispevek a rekni mi co to v tobe evokuje.A jinak jsem soudnej clovek,klidek.

tak je dobre, snad sa nebudeme rafat kvoli romantickemu mladikovi :)

Lastam ma ale v podstate pravdu. i ked beruc do uvahy mentalny vek toho chlapca a jeho okolie, to je na tom fakt este relativne dobre pokial ide o hodinky. i ked by som volil historicke puzdro na tych PAMoch. tolko odo mna k teme tancujuci bobor.

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

ale já tě mám i přesto rád :D

co ine som mohol od teba cakat.. :D

nech nie som off topic, Arnold a PAM341/moj odhad/, casio /vo filme/ a Seiko H558-xxxxx, ktorym dal aj nickname, pod ktorym sa dnes takmer vylucne posuvaju na forach. hrali s nim vo vacsine jeho starsich akcnych filmov /Raw Deal, Predator, Commando atd/

Hodinky mu dal James Cameron, znamy fanda dajvrov /aktualne Rolex hlbkovy potapac/. Pre porovnanie: Cameron nie je ziadny vreckovy reziserko, ani vzrastom ani tvorbou, ale tak na Arnoldovej ruke su to fakt detske plastaky :)

post-4112-074423700 1338929734.jpg

post-4112-080259600 1338929738.jpg

post-4112-019761500 1338929742.jpg

post-4112-059019800 1338929744.jpg

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Jo asi malo sledujem bravicko, ci co to momentalne frci.

vazne hruza. v amerike je mi to obcas do oci bijuce, si pripadam jak magor ze nemam ziadne tetovanie /pri mojom xichte myslim/. v snahe o individualizmus to borci dotiahli do absolutnej iracionality, takze v snahe odlisit sa teraz vsetci vyzeraju rovnako - proste su pokerovani :)

len cakam kedy dcera pride ze chce dajaku ptakovinu na krize.. je v tom one direction veku

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...