Joe Lemonade Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 vazne hruza. v amerike je mi to obcas do oci bijuce, si pripadam jak magor ze nemam ziadne tetovanie /pri mojom xichte myslim/. v snahe o individualizmus to borci dotiahli do absolutnej iracionality, takze v snahe odlisit sa teraz vsetci vyzeraju rovnako - proste su pokerovani +1 .. Teď jsi to vystihl dokonale. Líp bych to neřekl. Taky jsem konzerva. (a to jsem jeden z mladších na fóru) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Christina Ricci - watchdress Skvělé, první člověk, které bych rád sáhnul na ptáčka (snad jsem to tetování rozkódoval správně ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Jo asi malo sledujem bravicko... Tipuju, že Christina Ricci asi nebude v bravíčku. P.S. já jí žeru i s tetováním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 (upraveno) v snahe odlisit sa teraz vsetci vyzeraju rovnako - proste su pokerovani Však tatéři říkají, že nejoriginálnější ozdobou je dnes holá kůže. Upraveno 6. června 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Asi bych měl dát do "hodinky a ženy" ale když už je tu ta Kikina... Tady je má favoritka Scarlett Johanson v šatičkách od Roberta Cavalli a s hodinkami Louis Vuitton. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Asi bych měl dát do "hodinky a ženy" ale když už je tu ta Kikina... Zalezi jak to citis...jestli je pro tebe vic zena nebo vic VIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Ma to nejaky odrostly holka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 I s odrostlejma a s tetováním je to prostě kost Ikdyž ta kérka vypadá jak ty otisky z dětskejch zvýkaček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Copa to má Jenda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Já myslím, že vím. Ale zkuste hádat. Tady je lepší foto: a výřez: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Mně to připomíná tenhle nesmysl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Copa to má Jenda? Zachvat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 je to možný: viz věta z článku na mojecelibrity.cz: Hodinky značky Prim dostali ministři od premiéra Fischera na památku již před několika týdny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Když teď her majesty slavila to jubileum, tak by stálo ji zde také zmínit. Tak tedy: Její veličenstvo královna Elisabeth Alexandra Mary a.k.a Alžběta II. nosí například na zakázku vyrobené Patek Philippe Golden Ellipse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipmar Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Zachvat? Tady brečím smíchy.... To se povedlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Když teď her majesty slavila to jubileum, tak by stálo ji zde také zmínit. Tak tedy: Její veličenstvo královna Elisabeth Alexandra Mary a.k.a Alžběta II. nosí například na zakázku vyrobené Patek Philippe Golden Ellipse styl této dámy je fascinující... ať už jde o hodinky, šaty, kloboučky a nebo kytky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 6. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2012 Jo jo, drzi sa tam zubami nechtami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2012 (upraveno) Z dnešního článku na Xman.cz, fotograf divokých zvířat Petr Slavík a Breitling Super Avenger Chrono. Upraveno 7. června 2012 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2012 To je skor Chronomat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se