African Odesláno 23. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Kolotočářskej šmuk má ovšem asi pěkný šišky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PhoeniX Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Kolotočářskej šmuk má škvarky na základě činnosti poplatné době a prezentuje se ubohostí a přízemností sobě vlastní. Je až podivuhodné, jak naprostý póvl nabyl jistých výhod naproti jedincům elity, kteří v mnoha případech žerou hlínu. A to jsem byl vždy pravicovým voličem. Aby si někdo nemyslel, že lidem upírám nebo závidím úspěch v dnešní bolševicko-kapitalistické společnosti.
shag Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Richard David James za mlada - G :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zid Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Kolotočářskej šmuk má ovšem asi pěkný šišky Asi tomu moc nerozumim, ale jaký "vip" to má?
SCIFI Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 (upraveno) edit: samocenzura. nechci se pouštět do flame Upraveno 23. listopadu 2012 uživatelem SCIFI
African Odesláno 23. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Asi tomu moc nerozumim, ale jaký "vip" to má? Navazoval jsem na pár postu zpět, tak když zvedneš trochu obočí, tak zpatříš šíleného Rytmuse
Moty Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 Jak šel čas s JR Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ilario De Meo Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 Tak digitální vlna neminula ani Džejára?Nechce nám na svou obhajobu Sibiř něco říct? :-) (Zdá se, že v té době byl z chlastu značně opuchlej, tak možná musely full-goldy do zastavárny.)
CEGY Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 Tak digitální vlna neminula ani Džejára?Nechce nám na svou obhajobu Sibiř něco říct? :-) (Zdá se, že v té době byl z chlastu značně opuchlej, tak možná musely full-goldy do zastavárny.)J.R. to má prý za sebou. Tedy Larry Hagman.
misoo Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 Bartacek v Co je doma to se pocita, pred tetickou z ameriky tiez odhalil svoj status zbohatlika digitalkami...
PhoeniX Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 Michael Schumacher + AP Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Schumi666 Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Knížepán má IWC?? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PhoeniX Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Zajímal by mě jeho obvod ruky, protože mu velice pěkně sednou.
lastam Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Zajímal by mě jeho obvod ruky, protože mu velice pěkně sednou. Podle mě z nich stejně nic moc nemá, když většinu času prospí a čas letí a letí...
Frantik Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Podle mě z nich stejně nic moc nemá, když většinu času prospí a čas letí a letí...Ale zase tam ma velkou rezervu chodu, kdyz se nehejbe
lastam Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 tak tak , šípkovej růženec věděl, proč kupuje sedmidenní kukačky...
Tomas Vagner Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Expremiersky synek a brajtle na gume?
Moty Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Vojta Dyk a kalkulačky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se