lomo135 Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2009 Ahoj, někde výše jsem narazil na značku Bremont a jejich hodinky mě naprosto nadchly. Díky chronomagu jsem našel hodinky svých snů (Bremont ALT1-P/BK/07) http://www.bremont.com/feature.php?n=ALT1-...amp;v=1&c=0 Díky A cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henker Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2009 Malý kvíz: dá se poznat, jakéto má DiCaprio hodinky v Krvavém diamantu? http://blooddiamondmovie.warnerbros.com/do...r1_1024x768.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEO Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2009 A cena? Cena to je v současnosti ten problém, proč jsou to zatím jen hodinky mých snů. Cena je tuším 3500 liber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2009 Malý kvíz: dá se poznat, jakéto má DiCaprio hodinky v Krvavém diamantu? http://blooddiamondmovie.warnerbros.com/do...r1_1024x768.jpg Poznat se to dá snadno, Breitling Avenger Chrono na kůži. V civilu dřív nosil di Caprio JLC, dokonce i na premiéru Blood Diamond. Teď se ale stal ambasadorem Tag Heuer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žabák Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2009 Samozřejmě jsem měl na mysli Sporty, co taky jinýho :-) ? Jinak u Dušáka nemají s Emergency žádný zkušenosti. Prostě je zabublinkujou, a pošlou do servisníhoo centra. Vsadil bych se o láhev whisky, že je neviděli v životě ani otevřený. Jinak Emergency mají dvojitý těsnění u korunky, u Sportů bylo jednoduché, a taky přežily. ..... Ono je asi něco jiného Venclovského pár hodin při plavání přes kanál, ovšem dlouhodobý pobyt ve slaném vlhkém prostředí Ignenům rozhodně nesvědčil. Píše o tom Richard Konkolski (pro mě bezesporu VIP) ve své knize Solo přes Atlantik. Pokud si dobře vzpomínám, píše že do nich opakovaně pronikala voda. Nicméně v jiné své knize uvádí, že po převrácení lodi u Durbanu a zničení navigačních přístrojů je využíval k astronavigaci, což svědčí minimálně o slušné přesnosti. V knize má dokonce fotku, jak drží vlajku a má je na ruce. Myslím, že používal modrou variantu.(bez záruky) Chce li někdo vědět víc: http://www.sevenoceans.com/vzpominky/Default.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2009 Pro velký úspěch jsem vybral ještě pár fotek Pavla s hodinkama, víc už s ním obtěžovat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2009 Pro velký úspěch jsem vybral ještě pár fotek Pavla s hodinkama, víc už s ním obtěžovat nebudu Díky, ale ty černobílé jsou stejně nejlepší. Ty jsou vážně super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2009 (upraveno) Dneska jsem náhodou mrknul do nějakého ženského lifestylového plátku, byla tam fotka Bruce Springsteena nataženého v džínách a tílku v nějakém kabriu (fotka IMHO staršího data) a na pravé ruce měl moonwatche na tahu. Byly vidět z profilu a to je prozradilo. Upraveno 17. března 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2009 Dnes v deníku E15 je na titulní stránce Topolánek a na ruce Breitling navitimer... Kdybyste chtěli, dám sem fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2009 (upraveno) Topolánek je chlap s gulama, nebo jak to říkal... Tak může mít navitajmry Upraveno 19. března 2009 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totem Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2009 Kdybyste chtěli, dám sem fotku. Dej dej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2009 Dej dej Copak to na nas v supliku chystas, ze tak pospichas s padesati takhle hodnotnymi prispevky...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totem Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2009 Copak to na nas v supliku chystas, ze tak pospichas s padesati takhle hodnotnymi prispevky...? Paneboze... No to vis jsem dealer a chci to rozjet v sekci prodej.... Tolik na vysvetlenou. Uz mlcim Big Carpaccio se diva. Zpet k tematu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2009 Jon Hamm aka Donald Draper z Mad Men - tipoval bych to na Big Pilot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2009 Dej dej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jorix Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2009 Radek Štěpánek a jeho Chopard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2009 Radek Štěpánek a jeho Chopard Pěkný zápěstí, takový bych chtěl taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2009 Radek Štěpánek a jeho Chopard Sakra, tak to mě překvapil... takovou kvalitu bych u tenisáku nečekal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2009 Clarkson si koupil railmastery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2009 (upraveno) Tak jsem se na timezone.com docetl, ze arnold daroval asi slajovi hodinky ;-)) http://www.zimbio.com/pictures/VQN0CBZM5CX...Out/RZ8xLKfmgyn edit: sledujte ruce. Sly: Pravacka udajne AP ROO all star a levacka Iwc BP. Arnold: nikde nic Upraveno 22. března 2009 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se