Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Malý kvíz: dá se poznat, jakéto má DiCaprio hodinky v Krvavém diamantu?

http://blooddiamondmovie.warnerbros.com/do...r1_1024x768.jpg

Poznat se to dá snadno, Breitling Avenger Chrono na kůži. V civilu dřív nosil di Caprio JLC, dokonce i na premiéru Blood Diamond. Teď se ale stal ambasadorem Tag Heuer.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozřejmě jsem měl na mysli Sporty, co taky jinýho :-) ? Jinak u Dušáka nemají s Emergency žádný zkušenosti. Prostě je zabublinkujou, a pošlou do servisníhoo centra. Vsadil bych se o láhev whisky, že je neviděli v životě ani otevřený. Jinak Emergency mají dvojitý těsnění u korunky, u Sportů bylo jednoduché, a taky přežily. .....

Ono je asi něco jiného Venclovského pár hodin při plavání přes kanál, ovšem dlouhodobý pobyt ve slaném vlhkém prostředí Ignenům rozhodně nesvědčil. Píše o tom Richard Konkolski (pro mě bezesporu VIP) ve své knize Solo přes Atlantik. Pokud si dobře vzpomínám, píše že do nich opakovaně pronikala voda. Nicméně v jiné své knize uvádí, že po převrácení lodi u Durbanu a zničení navigačních přístrojů je využíval k astronavigaci, což svědčí minimálně o slušné přesnosti. V knize má dokonce fotku, jak drží vlajku a má je na ruce. Myslím, že používal modrou variantu.(bez záruky)

Chce li někdo vědět víc: http://www.sevenoceans.com/vzpominky/Default.htm

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem náhodou mrknul do nějakého ženského lifestylového plátku, byla tam fotka Bruce Springsteena nataženého v džínách a tílku v nějakém kabriu (fotka IMHO staršího data) a na pravé ruce měl moonwatche na tahu. Byly vidět z profilu a to je prozradilo.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...