farářskej Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2009 Clarkson si koupil railmastery Muhahahaha... Clarkson je Bůh!!! I couldn?t have a Breitling because I don?t own an Audi. I couldn?t have a Calvin Klein because they are pants, I couldn?t have a Gucci because I?m not a footballist?s wife, I couldn?t have a TW Steel because my wrist isn?t big enough to sport something that can be seen from space, I couldn?t have a Tissot because I?m not eight and the only thing in the world worse than a fake Rolex is a real one. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2009 Muhahahaha... Clarkson je Bůh!!! Nevím co má podle něho společný Breitling s Audi, to jsem si zatím teda nefšiml.... a navíc má u mě dost podstatný mínus, protože furt se musí navážet do boha jménem 911. Myslím, že jsou z něho fšichni podělaní protože je to Mr. Clarkson to takový Harris je schopnej toho o autě a pocitech z něho říct výrazně víc než on Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2009 utrejch: ta obrovská hodinková krabice co Sly nese vypadá dost slibně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2009 Tak jsem se na timezone.com docetl, ze arnold daroval asi slajovi hodinky ;-)) http://www.zimbio.com/pictures/VQN0CBZM5CX...Out/RZ8xLKfmgyn edit: sledujte ruce. Sly: Pravacka udajne AP ROO all star a levacka Iwc BP. Arnold: nikde nic Myslíš, že to jsou BP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2009 a navíc má u mě dost podstatný mínus, protože furt se musí navážet do boha jménem 911. já mám pocit, že 911 má rád - na posledním dvd thrill z toho vyšel porš velmi dobře, akorát si nikdy neodpustí rýpnutí do Němců, ale když jsem viděl JC visiting neighbours, tak i to není samoúčelné no a ty béčka s audi.. můj dojem je, že obé značky, jsou častou kupovány ne z důvodu lásky k hodinařině, či motorům, ale pouze jako ukazatel sociálního statutu, za což samozřejmě audi ani brajte nemůžou žejo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2009 Myslíš, že to jsou BP? Na ty se mi zdaji moc velke. Ale jak jsem na timezone nakoupil tak prodavam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2009 Na ty se mi zdaji moc velke. Ale jak jsem na timezone nakoupil tak prodavam ... Aha, promiň. Já byl líný článek číst, jen jsem si prohlédl obrázky a tvůj komentář. Taky se mi právě zdají velké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henker Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2009 Nojo, řikal jsem si že to asi nebude těžký teda pro mě jo Poznat se to dá snadno, Breitling Avenger Chrono na kůži. V civilu dřív nosil di Caprio JLC, dokonce i na premiéru Blood Diamond. Teď se ale stal ambasadorem Tag Heuer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2009 já mám pocit, že 911 má rád - na posledním dvd thrill z toho vyšel porš velmi dobře, akorát si nikdy neodpustí rýpnutí do Němců, ale když jsem viděl JC visiting neighbours, tak i to není samoúčelné no a ty béčka s audi.. můj dojem je, že obé značky, jsou častou kupovány ne z důvodu lásky k hodinařině, či motorům, ale pouze jako ukazatel sociálního statutu, za což samozřejmě audi ani brajte nemůžou žejo.. V tomto spojení nemůžou s tím souhlasím, ale ve spojení Bentley Brajtle to už jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2009 Markéta Hrubešová v šasopise Maminka (máme mimčo a má drahá polovice to čte) - Omega Seamaster!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2009 Aha, promiň. Já byl líný článek číst, jen jsem si prohlédl obrázky a tvůj komentář. Taky se mi právě zdají velké. Tak ty druhe budiky jsou udajne u-boat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2009 Ta holcicka je cely tata. Testy nejsou potreba. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2009 Ta holcicka je cely tata. Testy nejsou potreba. :-) Neznám. Co je to za moulu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2009 Neznám. Co je to za moulu? ... já myslel, že tatínek je uprostřed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2009 Neznám. Co je to za moulu? ňákej fotograf David Kraus, myslím, že fotí hlavně pro reflex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2009 ňákej fotograf David Kraus, myslím, že fotí hlavně pro reflex Ještě aby tady byl členem.... Kdyby si to přečetl, mohl bych to schytat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2009 Ještě aby tady byl členem.... Kdyby si to přečetl, mohl bych to schytat. to by určitě pochopil, že je to je přátelské pošťuchování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2009 Kamil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2009 kamile: sežráno i s navijákem, rovnou 2:0 pro tebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babacho Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 Nevím zda to tady bylo, Karel Höger ve filmu Krakatit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se