Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

Clarkson si koupil railmastery :)

Muhahahaha... Clarkson je Bůh!!! :D

I couldn?t have a Breitling because I don?t own an Audi. I couldn?t have a Calvin Klein because they are pants, I couldn?t have a Gucci because I?m not a footballist?s wife, I couldn?t have a TW Steel because my wrist isn?t big enough to sport something that can be seen from space, I couldn?t have a Tissot because I?m not eight and the only thing in the world worse than a fake Rolex is a real one.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Muhahahaha... Clarkson je Bůh!!! :D

Nevím co má podle něho společný Breitling s Audi, to jsem si zatím teda nefšiml.... a navíc má u mě dost podstatný mínus, protože furt se musí navážet do boha jménem 911. Myslím, že jsou z něho fšichni podělaní protože je to Mr. Clarkson to takový Harris je schopnej toho o autě a pocitech z něho říct výrazně víc než on :gun_bandana:

Odkaz ke komentáři

a navíc má u mě dost podstatný mínus, protože furt se musí navážet do boha jménem 911.

já mám pocit, že 911 má rád - na posledním dvd thrill z toho vyšel porš velmi dobře, akorát si nikdy neodpustí rýpnutí do Němců, ale když jsem viděl JC visiting neighbours, tak i to není samoúčelné

no a ty béčka s audi.. můj dojem je, že obé značky, jsou častou kupovány ne z důvodu lásky k hodinařině, či motorům, ale pouze jako ukazatel sociálního statutu, za což samozřejmě audi ani brajte nemůžou žejo..

Odkaz ke komentáři

já mám pocit, že 911 má rád - na posledním dvd thrill z toho vyšel porš velmi dobře, akorát si nikdy neodpustí rýpnutí do Němců, ale když jsem viděl JC visiting neighbours, tak i to není samoúčelné

no a ty béčka s audi.. můj dojem je, že obé značky, jsou častou kupovány ne z důvodu lásky k hodinařině, či motorům, ale pouze jako ukazatel sociálního statutu, za což samozřejmě audi ani brajte nemůžou žejo..

V tomto spojení nemůžou s tím souhlasím, ale ve spojení Bentley Brajtle to už jo ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...