Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vojtek měl 100% Hubloty, David sice zlatý Ulysky má (dál tuším Yachtmastery ve fullgoldu...), ale na dnešním přenosu měl nějakou červenou hrůzu, co nosí už dýl a nedokázal jsem to tedy vůbec identifikovat.

Odesláno

To teda vojtek udelal velkej skok dopredu, predtim nosil Invicty :) tak snad nema fejky :D majk spirit vcera ukazal asi troje hodinky, menil je aby mu ladily s outfitem, ale vypadalo to povetsinou na modni sracky...

Odesláno

Já bych řek taky GMT, ale každopádně spíše nosil tohle...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

http://patekwatch.blogspot.cz/2011/12/pablo-picasso-patek-philippe.html

Odesláno

TopGear na cestě Barmou tentokrát jako řidiči kamionu...Clarkson PO, Hammond T-Touch ( nevěřím, že to není zaplacené ) a May zřejmě vintage Seiko chrono...dělá mi radost chlapec :)

Odesláno (upraveno)

Hamond ma hodinek, jak sracek, vsech svetovych znacek. Tyhle T-Touch nosi Hammond na vsechny "extremni", dzungloidni vylety. Proste pracovni stroje, aby si neobouchal svoje Reversa.<br />

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Hamond ma hodinek, jak sracek, vsech svetovych znacek. Tyhle T-Touch nosi Hammond na vsechny "extremni", dzungloidni vylety. Proste pracovni stroje, aby si neobouchal svoje Reversa.<br />

No vím, že má plnou kabelku, stejně jako garáž, :) ale jde mi o to, proč si nevybral něco sofistikovanějšího? Emergency, Kontiki, Gmt, Géčka, ProTreky nebo co už má mít správný zálesák...nevěřím, že aniž by něco měl, tak by si vybral Tissot. 

Odesláno

Treba se mu proste libi. Samozrejme nevylucuju, ze to Tissot zaplatil.

A já nevylučuji Tvou variantu, jen bych tomu rozhodnutí z mého pohledu nerozuměl. :) Ale každopádně si myslím, že pro Tissot je to hodně dobrá reklama, kor když řídí kamion a jsou záběry z kabiny. I když to moc poznat není. 

Odesláno

No neviem, ale keby to bolo zaplatené tak by sa to snažil samotný Tissot spropagovať a istotne by si z neho spravili ambasadora. Už ich mal aj v Afrike, asi sú to pre neho také "otĺkačky". Pravdu poviem, tiež som nevedel že to je Tissot, skôr sa mi to kedysi podobalo na Omegy, ale ja nie som extra znalec čo vie rozoznať hodinky na 10 metrov. Čo som si ale všimol tak Clarkson nosí Omega Seamaster, Hammond Rolex Submariner a May rozličné Seika, Hamiltony a IWC. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...