Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

u3y2yvud.jpg

Jon Olson a Linde Werdelin, tuším Spidolite.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem IWClover
Odesláno

Koukal jsem dnes na Polreicha jak griluje na prime a po asi dveste zaberech na jeho ryby na ruce jsem si vsiml, ze ma vytazenou korunku. Videl to nekdo taky? Bud to bylo nevedomky nebo mu je pujcuji jen na akce. Na apettitu v Pce mel letos navitimery. Holt grilovani asi sype. :-D

Odesláno

Joachim Löw a IWC.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

u3y2yvud.jpg

Jon Olson a Linde Werdelin, tuším Spidolite.

to je brasin od dvojcat Olsenovic? cim se zivi?
Odesláno

to je brasin od dvojcat Olsenovic? cim se zivi?

Nene :D tohle je Freestyle lyžař a pravidelný účastník Gumballu. Jezdí za Redbull a betsafe.

Odesláno

Nene :D tohle je Freestyle lyžař a pravidelný účastník Gumballu. Jezdí za Redbull a betsafe.

tak to pak jo:)

Odesláno

Ten mechanik, co má na ruce Superocány Chrono a v ruce Contadorův polámanej bike, není bůhvíjakej víajpí, ale je celkem sranda, jakou tahle fotka vyvolala hysterii... jinak v pelotonu a hlavně kolem něho jsou k vidění mraky zajímavejch hodinek

Odesláno

Ten mechanik, co má na ruce Superocány Chrono a v ruce Contadorův polámanej bike, není bůhvíjakej víajpí, ale je celkem sranda, jakou tahle fotka vyvolala hysterii... jinak v pelotonu a hlavně kolem něho jsou k vidění mraky zajímavejch hodinek

jakou hysterii?

Odesláno

aha, dik, nezaznamenal jsem. A teda se přou, jestli ten rám teda praskl nebo ne? Divný místo na prasknutí....

Odesláno

tak on praskl, tedy ten na fotce :)

Jen se přou jak praskl. Prý to bylo při předjíždění v koloně, praskl na střeše při předjíždění Belkin auta

Odesláno (upraveno)

Jde o to, jestli praskl při Contadorově pádu, respektive jestli prasklej rám byl důvod jeho pádu...Vypadá to, že ne, teorií je několik, to prasklý kolo je prej ze střechy týmovýho auta, sundal jim to někdo z Belkinu... to mně teda ale přijde dost nereálný... 

edit: Pebe byl ryhlejší, žeby ale projíždějící auto sundalo kolo z druhýho auta je fakt divný... navíc na nahradních kolech nevozí čísla, tady číslo je...celý je to nějaký podezřelý...včera jsem to viděl live, mechanici odháněli od havárky kameramany, to se teda dělá běžně, a asi by si toho všimli hned, že je kolo prdlý a bylo by to už v televizi a né až následně na netu

Upraveno uživatelem Mirek
Odesláno (upraveno)

...leda že by měli brutálně přitáhlý držák kola...jenže stejně se mi zdá, že kola chytají jako náboj (kola) - rychloupínákem.

nechytaju ... maju svorku presne v mieste, kde to ruplo na spodnej ramovke

P.S. plati to teda pre bocne kola v plnej polnej ... v strede su chytene za upinak vzadu a vpredu za vidlu, koleso nahodia neskor ... a mam pocit, ze az Contiho treti bajk bol bez predneho zo stredu kary

Upraveno uživatelem Toams

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...