Návštěvník Kamil Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 co ze to ma ten...... Slota na ruke? Nejsou to tyhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 Nejsou to tyhle? Mas recht,nekde to dokonce psali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 Tak Jano aspoň nie je žiaden pozer a ma k IWCéčkam pekny letoun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2009 mik@ si ma so slotom predbehol prave som to tu tiez chcel dat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2009 A co ma za letadlo? G500? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2009 Co to má frajer? Mimochodem, ten čas je úžasnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2009 nejsou to nějaký ty běžecký potvory od Nike či Timexu???? Nike kolekce- http://www.nike.com/timing/ Timex- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2009 V Instinktu je rozhovor se Schwarzenberkem a na jedné fotce jsou tam perfektně vidět jeho pilotky od IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2009 Doufám, že to tady už někde není. Tak jsem nahodou narazil na odkaz co nosi v Rusku High class. http://www.vedomosti.ru/photogallery.shtml?3767_3781 Pod kazdym obrazkem je jmeno a model a staci mackat назад (nazad) nebo вперед (vpered) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2009 Doufám, že to tady už někde není. Tak jsem nahodou narazil na odkaz co nosi v Rusku High class. http://www.vedomosti.ru/photogallery.shtml?3767_3781 Pod kazdym obrazkem je jmeno a model a staci mackat назад (nazad) nebo вперед (vpered) No toto, ani jedny zlate Rolexy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2009 Doufám, že to tady už někde není. Tak jsem nahodou narazil na odkaz co nosi v Rusku High class. http://www.vedomosti.ru/photogallery.shtml?3767_3781 Pod kazdym obrazkem je jmeno a model a staci mackat назад (nazad) nebo вперед (vpered) Velmi poučné, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleep74 Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2009 (upraveno) http://www.vedomosti.ru/photogallery.shtml?3767_3771 krásna fotka - toto sa vám stane keď prehráte jachtu v kartách Ale možno by stálo za úvahu aj tu na fóre urobiť sekciu k CZ - SWK "osobnostiam" a ich hodinkám PS: Aj keď sa musím poopraviť všetci vyobrazený "podnikatelia" majú hodinky pri ktorých Giliusovi srdce zaplesá :_) Upraveno 11. května 2009 uživatelem sleep74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2009 V Instinktu je rozhovor se Schwarzenberkem a na jedné fotce jsou tam perfektně vidět jeho pilotky od IWC Byl by mozny scan? prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2009 Jakubisko: Bohužel ne... Jsem na kolejích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2009 Byl by mozny scan? prosim Chceš přímo tu jednu fotku nebo vidět ty hodinky na jeho ruce? Pokud netoužíš po té jedné konkrétní fotce, tak jsou vidět tady a tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2009 Doufám, že to tady už někde není. Tak jsem nahodou narazil na odkaz co nosi v Rusku High class. http://www.vedomosti.ru/photogallery.shtml?3767_3781 Pod kazdym obrazkem je jmeno a model a staci mackat назад (nazad) nebo вперед (vpered) Kdo je Vladimir Resin? Ten má asi nejlepší a nejdražší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2009 Kdo je Vladimir Resin? Ten má asi nejlepší a nejdražší. takovej malej regionální developer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2009 VIP to sice nie je, ale da sa považovať za znamejšiu tvar- . O značke nie su pochyby, ohaňa sa nimi stale, len model ...... Super Avenger ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 VIP to sice nie je, ale da sa považovať za znamejšiu tvar- . O značke nie su pochyby, ohaňa sa nimi stale, len model ...... Super Avenger ? tu je ich lepsie vidiet rytmusove tic tacky ako je vidno ze isch kupil len preto ze su drahe, a ze sa mu "pacia" a ze sa do hodiniek ABSOLUTNE nerozumie ale tak chlapec ma drahe hodinky... z coho tak sudim? no pri ich opise zacal kaucukovym remienkom a skoncil sklickami na "ciferniku" vlastne lunete, ale to je jedno... a taku drobnost ako nazov modelu, vyrobcu a povodne ucenie hodiniek : potapky, letecke, strojcek a popripade vodotesnost a ine.. vobec nespomenul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GEORGE1 Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 Určitě hodně VIP nosí hodinky s nejrůznějšími komplikacemi, třeba tourbillonem (nenašel jsem vlákno, kam by se hodil následující dotaz, tak mně promiňte tento "oslí můstek"). V jednom článku jsem si přečetl následující a nevím, jestli mohu uvedené celkové hmotnosti tourbillonu věřit. Citace: "Začneme s neobdivovanější, královskou komplikací ? tourbillonem. Pokud ho hodinky mají, počítejte s cenou kolem jednoho miliónu a výše. Pro ilustraci, většina je konstruována ze zhruba stovky součástek, které dohromady váží méně než 0,3 gramu ? dokážete si to vůbec představit?! " zdroj:http://www.dreamlife.cz/magazin-luxusu/moda-doplnky/luxusni-hodinky-proc-stoji-miliony/article.html?id=630 Nějak si opravdu nedokážu představit 100 součástek s průměrnou hmotností 0,003 g (a nedej bože aby některá ze součástek vážila třeba 0,009 g). Je to blbost nebo mám malou představivost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se