farářskej Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 Citace: "Začneme s neobdivovanější, královskou komplikací ? tourbillonem. Pokud ho hodinky mají, počítejte s cenou kolem jednoho miliónu a výše. Pro ilustraci, většina je konstruována ze zhruba stovky součástek, které dohromady váží méně než 0,3 gramu ? dokážete si to vůbec představit?! " zdroj:http://www.dreamlife.cz/magazin-luxusu/moda-doplnky/luxusni-hodinky-proc-stoji-miliony/article.html?id=630 Nějak si opravdu nedokážu představit 100 součástek s průměrnou hmotností 0,003 g (a nedej bože aby některá ze součástek vážila třeba 0,009 g). Je to blbost nebo mám malou představivost? Je to blbost. Tourbillon, kterej vyrábí Thomas Prescher (a to není žádný máslo!) jako součást svý Tourbillon Trilogy, váží - ať už ve dvou nebo ve třech osách - 4,472 gramů. Celej. Tak, jak leží a běží. Příště radši založ nový vlákno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GEORGE1 Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 Je to blbost. Tourbillon, kterej vyrábí Thomas Prescher (a to není žádný máslo!) jako součást svý Tourbillon Trilogy, váží - ať už ve dvou nebo ve třech osách - 4,472 gramů. Celej. Tak, jak leží a běží. Příště radši založ nový vlákno... Díky za info, myslel jsem si to, ale nemohl jsem to nikde najít. S tím novým vláknem mně to přišlo zbytečný, ta otázka nebyla "nosná" aby byla podkladem pro nové téma, ale možná jsem jen špatně hledal. Ještě jednou díky za vysvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 tu je ich lepsie vidiet rytmusove tic tacky dzizas, to je sedlaaak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 dzizas, to je sedlaaak Mlask, mlask, čiže ako sa to volá, mlask, to je jedno, mlask, mlask, mlask... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 Nemienim ho obhajovať, ale väčšina ľudi nevie toľko o hodinkach skoro nič, navyše rapperi su známi svojim nevkusom na hodinky-väčšinou obsypane Béčka alebo v minulosti hociake Rolexy (za všetkych napr Akon alebo 50 Cent). Na druhej strane som minule videl klip Kayneho Westa, kde sa mihli Offshorove Royal Oaky, alebo Usher je znamy milovnik hodiniek, hoci nejaky ten iced-out kusok ma A k samotnemu Riťhnusovi-vidim to podobne ako vy ostatni, typek si mysli, že ked predal 10k pred 3 rokmi, tak je hustej džíííí, ale aj arogancia je na vysokej urovni. Najhoršie na tom je, že všetky tie deti na Pokeci začnu hovoriť aky je to borec, ked ma diamanty na hodinach......čo bude z tejto generacie ? Ach, ale 10 tisic eur.....za to by už boli JLC EWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Dnes v HN: Jiří Janeček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Dnes v HN: Jiří Janeček Moc to k tomu obleku nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Dnes v HN: Jiří Janeček My (někteří) si děláme starosti, co k obleku jde a co nikoliv, ale JJ se s tím zrovna nese.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Na druhej strane som minule videl klip Kayneho Westa, kde sa mihli Offshorove Royal Oaky, alebo Usher je znamy milovnik hodiniek, hoci nejaky ten iced-out kusok ma Moc tuto scenu nesleduji (teda spis vubec), ale Kanye West je znamy, ze nosi g-shocky a dokonce je propagoval i na nejake akci Casia, video zde: http://realtalkny.uproxx.com/2008/05/topic...-g-shock-event/ (dobre modelky ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Dnes v HN: Jiří Janeček K obleku mi to u něj taky moc nesedí. Jinak toto je můj třístý příspěvek, a zrovna na takovou blbost ... To jsem celý já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Copak ma pan Hammond z Top Gearu? Spatny foto, ja vim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Copak ma pan Hammond z Top Gearu? Spatny foto, ja vim... Bremont? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Copak ma pan Hammond z Top Gearu? Spatny foto, ja vim... Grand carrery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Bremont? Tak to dopadá, když se za ironií nepoužije smajlík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Dnes v HN: Jiří Janeček Už chápu mnohé, co se odehrává v ČT. Díky za fotku, to mluví samo za sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Už chápu mnohé, co se odehrává v ČT. Díky za fotku, to mluví samo za sebe. A co to na ty ruce vlastne ma? Krome toho, ze u "urednika" to k obleku vypada fakt nevhodne, nejsem s to identifikovat vubec nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Copak to nosi "televizni kuchar" p. Pohlreich...? Pripada mi to jako nejaka variace na tema "Daytony otocene o 90 stupnu", ale treba nekdo bude vedet vic.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Krkoška Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 (upraveno) Zajimalo by mě, co nosí průkopník rychle jizdy na českých silnicích (Vlastimil Hájek). Jestli to tady už bylo tak sorry za OT, ale mě to prostě nedá a musím se zeptat. edit.: foto Upraveno 16. května 2009 uživatelem Martin Krkoška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aegwyn Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 A co to na ty ruce vlastne ma? Krome toho, ze u "urednika" to k obleku vypada fakt nevhodne, nejsem s to identifikovat vubec nic... Podle meho je to neco z kolekce Nautica. Radobyjachtarska imidzovka. http://www.nauticawatches.com/collection Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 Zajimalo by mě, co nosí průkopník rychle jizdy na českých silnicích (Vlastimil Hájek). Jestli to tady už bylo tak sorry za OT, ale mě to prostě nedá a musím se zeptat. edit.: foto Nevim, co ma za hodinky, kazdopadne jsem nedavno videl par jeho poradu Moto Svět na BoomTV (internet) a je to jednoznacne to nejhorsi, co jsem kdy videl, at uz na netu ci v TV. NAPROSTO STRASNY!! Nevim, v cem je ten pan dobrej, ale tohle to rozhodne neni! STRASNY!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se