Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Překvapující.

Ad Tyson a Fury, styl v ringu vychází z tělesné konstituce. To okolo je potom mentalita a životní postoj. Furyho mám ve škatulce tuponě, pařmena pouličního burana a nevím co ještě, který se namlsá momentální slávou a za pár let vyjde titulek, jak nasněženej někam zapíchl káru. Hodnotím z těch jeho výstupů. Klička mám ve škatulce celoživotního střídmého a inteligentního dříče, který pro box hodně udělal a asi ještě udělá. Jo, jeho mám zase idealizovaného.

Odesláno
  V 1. 5. 2016 v 13:35, instant napsal:

Klicka ako sportovca obdivujem (i ked na jeho box sa skutocne pozerat neda), ale nic netrva vecne. Keby to bolo o jeho iq, neprehra ani na prvy krat.. iq ti je na xuja, ked musis 12x3minuty tancovat so zdvihnutymi rukami, este ta pritom bije dvojmetrovy chlap a ty uz moc nevladzes.. lebo si uz na to stary. Nakoniec, liezt do ringu proti cigáňovi sa nevypláca, to je známa vec :)

a ked uz sme pri teme vlakna :) Brad Pitt ma na hodinky obvykle vyberany vkus a nosil by som z toho cokolvek, ale tu by som asi dal vynimku..

Vcelku máš pravdu,jeho box je celkem nudný,není to Evander nebo Lennox,jenom si myslím,že ten první fight nezvládl v hlavě.

Odesláno

Spíše to vypadá na limitku Hublot Gold King 18kt.,keramika a titan,průměr 48mm.Každé hodinky nesou podpis šampiona,kterému jsou poukázány.Pásek aligátor a  kaučuk má zelenou barvu.Má to připomínat ikonický pás šampionů.

post-34827-0-67256300-1462201118_thumb.jpg

Odesláno

podľa mňa sa pletieš, sú to Hublot Spirit of Big Bang :) 

V 4. 5. 2016 v 6:49, VintageLover napsal:

McQueen výbornej... ;)

Přidávám Donnieho Yena a RM, nepletu-li se.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...