Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

marosh: v zadnem pripade.

Odesláno

marosh: v zadnem pripade.

A nevolno je ti z čeho? Většina lidí v jeho věku smrdí moči, chodí v pytlích a jsou schopní max čumět na bednu. O Karlově formě si mohou jen nechat zdát.

Odesláno

Kluci nebudu to ventilovat, ju? Diky

Odesláno (upraveno)

Bejvávalo tohle hezký fórum. I v těchto oddechových bulvárních sekcích, ale za posledních 5-6 let sem navandrovala taková cháska, že už sem skoro nechodím. A zase asi nebudu. Takové debaty, které se tu vedou nejsou nic než jalové honění... nevím čeho. Dejte mi klidně banán... ale diskuse o Schwarzenbergovi je jedna z nejdebilnějších, co tu byla. Nevím od čeho a kde si větráte mozky, ale stojí to za vyliž... Howgh!

Upraveno uživatelem frista
Odesláno (upraveno)

pebe a financ díky, ty iwc jsem v duchu tipoval. A teď několik jezdců z historie F1.....

post-5787-0-04379100-1512225041_thumb.jpg   post-5787-0-38543200-1512225059_thumb.jpg

post-5787-0-81440300-1512225097_thumb.jpg  G. Villeneuve

Upraveno uživatelem milomac
Odesláno

Railmastery pecka, ale ten bordel na ruce nechápu. Respektive když už, tak ješte třeba na druhý ruce, ale aby se mi to třelo s hodinkama?  Asi bych to neustále kontroloval zda se mi to neškrábe o korále.

Odesláno

Railmastery pecka, ale ten bordel na ruce nechápu. Respektive když už, tak ješte třeba na druhý ruce, ale aby se mi to třelo s hodinkama?  Asi bych to neustále kontroloval zda se mi to neškrábe o korále.

Kdyby jsi měl Casio za 100kč, tak taky neřešíš jak jsou dojebané :).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...