Kid_A Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2017 (upraveno) Calatrava? Nebo Celini? Upraveno 29. listopadu 2017 uživatelem Kid_A
marosh Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2017 Souhlasim Tobě je tak dvacet, co?
Liqid Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2017 marosh: v zadnem pripade. A nevolno je ti z čeho? Většina lidí v jeho věku smrdí moči, chodí v pytlích a jsou schopní max čumět na bednu. O Karlově formě si mohou jen nechat zdát.
tano Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2017 Kluci nebudu to ventilovat, ju? Diky
marosh Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2017 Tak jsem si trochu zaspekuloval, no...Podle toho, že se Ti dělá blujno z klasického vlněného obleku s vestou.Takový bych nosil jedna radost...
frista Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2017 (upraveno) Bejvávalo tohle hezký fórum. I v těchto oddechových bulvárních sekcích, ale za posledních 5-6 let sem navandrovala taková cháska, že už sem skoro nechodím. A zase asi nebudu. Takové debaty, které se tu vedou nejsou nic než jalové honění... nevím čeho. Dejte mi klidně banán... ale diskuse o Schwarzenbergovi je jedna z nejdebilnějších, co tu byla. Nevím od čeho a kde si větráte mozky, ale stojí to za vyliž... Howgh! Upraveno 29. listopadu 2017 uživatelem frista
petr_cha Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2017 Probehl jsem si par tvych starsich prospevku... Na temata, jake hodinky nosil Michael Jackson a jak ti slapou Festiny... Tak nevim, jestli tu tvoji kritiku brat moc vazne.... ;-)
huhu4d Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2017 Marian Gaborik a nejake Nautily. ten vlavo ma krasny usmev ako spravny hokejista
milomac Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Pánové návrháři u Hyundai, hodinky nevím Luc Donckerwolke a Simon Loasby
pebe Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Loasby to vypadá Seiko bulheady
financ Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 a Luc Donckerwolke chrona od IWC
milomac Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2017 (upraveno) pebe a financ díky, ty iwc jsem v duchu tipoval. A teď několik jezdců z historie F1..... G. Villeneuve Upraveno 2. prosince 2017 uživatelem milomac
Povidláček Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Railmastery pecka, ale ten bordel na ruce nechápu. Respektive když už, tak ješte třeba na druhý ruce, ale aby se mi to třelo s hodinkama? Asi bych to neustále kontroloval zda se mi to neškrábe o korále.
petr_cha Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Ja myslim,ze on nic nekontroluje... :-))
rolas Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Railmastery pecka, ale ten bordel na ruce nechápu. Respektive když už, tak ješte třeba na druhý ruce, ale aby se mi to třelo s hodinkama? Asi bych to neustále kontroloval zda se mi to neškrábe o korále.Kdyby jsi měl Casio za 100kč, tak taky neřešíš jak jsou dojebané .
Povidláček Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Tak jasný že pro Clarksona jsou to beatery ale i tak mi to přijde u těch hodinek nepraktický a nepěkný. Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se