sashator Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Hodinky i medaile dobrý, ale když už byl u prince, tak se mohl aspoň trochu učesat
honza71 Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Jdete k sipku s tema fotkama bez jmena.Furt dokola. Jak si vo ty tete mam neco dohledat ? Kdyz zadam do googlu voskliva zenska s hnusnejma hodinkama, tak ji to nenaslo
ensi Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 (upraveno) Tak zkus ministryne pro mistni rozvoj / do budoucna ministryne obrany a treba ji to najde Upraveno 9. prosince 2017 uživatelem ensi
honza71 Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Sem tak nejak podle tech hodinek tusil, ze nebude mit valnej smysl, ji zkouset dohledat. Presto diky alespon za napovedu ;-)
tommas4 Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 (upraveno) Jdete k sipku s tema fotkama bez jmena.Furt dokola. Jak si vo ty tete mam neco dohledat ? Kdyz zadam do googlu voskliva zenska s hnusnejma hodinkama, tak ji to nenaslo Tak tohle skutečně nebylo těžké . . . Upraveno 9. prosince 2017 uživatelem tommas4
JanNovakJan Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Jdete k sipku s tema fotkama bez jmena.Furt dokola. Jak si vo ty tete mam neco dohledat ? Kdyz zadam do googlu voskliva zenska s hnusnejma hodinkama, tak ji to nenaslo https://www.google.com/intl/cs_cz/insidesearch/features/images/searchbyimage.html
honza71 Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Tak tohle skutečně nebylo těžké . . . Pro me jo clovece, fakt. Politiku aktivne nesleduji. Na televizi se nekoukam. Staci mi bohate, co se na cloveka nalepi "samo" z radia a z netu v headlinech. No a tam jsme se s pani ministrini zatim uspesne mijeli
honza71 Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 https://www.google.com/intl/cs_cz/insidesearch/features/images/searchbyimage.htmlDiky za osvetu Jene. Jsem tak trochu pocitacovy negramot. Priste to nejdriv zkusim prokliknout z obrazku. Jmeno Slechtova jsem uz slysel, to jo, ale ksicht mi k tomu jmenu chybel ;-)
JanNovakJan Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Ta fotka byla na FB, takže jsem ji nechtěl dělat klikací a dal ji jen tak, protože ne každý FB má. Tolik na vysvětlenou
sodekcz Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Jdete k sipku s tema fotkama bez jmena.Furt dokola. Jak si vo ty tete mam neco dohledat ? Kdyz zadam do googlu voskliva zenska s hnusnejma hodinkama, tak ji to nenaslo Jo Karel, ministr války )
Nick06 Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Jo Karel, ministr války )JJ už jsem měl strach že jsem jediný kdo o .....pochybuje.
Kid_A Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Panove, imho to nekde jasne klarifikovala, tu svoju orientacu...a mate pravdu
decebal Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Mě spíše udivuje, že si ještě pořád někdo myslí, že lesba = chlap. Ach jo.
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 (upraveno) Mě spíše udivuje, že si ještě pořád někdo myslí, že lesba = chlap. Ach jo.No kdyby lesbu pichal bukanyr, tak by se jako chlap mohla v pohode cejtit. Ale nevim, jako co by se cejtil ten bukanyr. Asi jako lesba. Upraveno 10. prosince 2017 uživatelem Zmizík
brumko Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 (upraveno) Práve teraz Vlivní s Alex Mynářovou a športový manažér Miroslav Černošek na ruke Omega SM Ploprof 1200. Alex má asi nejaké Rolády v bikolore. Upraveno 12. prosince 2017 uživatelem brumko
brumko Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 A alex ma bily datejustyDíky. Skôr než som to editoval tak si to napísal presne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se