Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A má to ETU .... quartzovou :(

A stojí to 25 bez a 100 s diamantovou lunetou :o

[/quotMobil má za 1,6 milionu a hodinky si pořádný nekoupí? Asi je má doma a tyhle jsou zdarma plus honorář k tomu!?

Odesláno

Řekl bych, dle dnešních zpráv, že Alain Delon ode dneška nosí Primky.

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
Já nosim primky !! jestli to teda patří do tohodle vlákna.....

Nepatří!!!

Dnes se za celebritu považuje skoro každý a stačí aby přejel hranice a je po parádě. :)

EDIT: Vím, že to cigi myslel jako srandu, ale mnohé naše hvězdy a hvězdičky ne. :(

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno
Řekl bych, dle dnešních zpráv, že Alain Delon ode dneška nosí Primky.

Taky jsem ve zprávách zahlédl, jak si je pomocí brýlí pozorně prohlížel.

Že by to byl nový ambasador Primu?

Odesláno

Zaujaly mě tam ty Rolexy. Viděl jste někdo něco podobného? Připadá mi to jako klasické Omegy Seamaster 300, jen s logem Rolex.

EDIT: Vlastně ne, indexy jsou rolexovské. Ale pouzdro, luneta, ručky...

to su vojenske rolexi

• po 3 týdnech...
Odesláno

Asi tak. Vzpomínám, jak dělal v TV tu maškarádu v mnišskejch hadrech, jak tam stál Komorous a spol. s těma svíčkama, ksichtili se a tenhle chlap prznil Kryla - to jsem teda nevěděl, která bije. Nakonec jsem se moc nasmál. Ale nikdo nikdy mě nevymluví, že je to fašoun jak vyšitej.

Odesláno
Asi tak. Vzpomínám, jak dělal v TV tu maškarádu v mnišskejch hadrech, jak tam stál Komorous a spol. s těma svíčkama, ksichtili se a tenhle chlap prznil Kryla - to jsem teda nevěděl, která bije. Nakonec jsem se moc nasmál. Ale nikdo nikdy mě nevymluví, že je to fašoun jak vyšitej.

Tuhle maškarádu s nábožensko-nacionálním podtextem blanických rytířů jsem viděl taky a tím se u mě totálně odepsal. Jinak uznávám, že některý písničky má i pěkný.

Odesláno
Nevšiml si někdo, jaké hodinky měl Václav Klaus na prezidentské volbě?

Jestli jsem dobře koukal (nějakej extra záběr tuším nebyl, sledoval jsem to celkem pozorně celé), tak mu tam vykukovalo něco zlatého, takže bych předpkládal, že to byly Prim.

Odesláno
Jestli jsem dobře koukal (nějakej extra záběr tuším nebyl, sledoval jsem to celkem pozorně celé), tak mu tam vykukovalo něco zlatého, takže bych předpkládal, že to byly Prim.

Ano, taky mi připadalo, že to bylo zlaté a kulaté.

Odesláno
Ano, taky mi připadalo, že to bylo zlaté a kulaté.

Jo jo kulaté to bylo a velikostně to také odpovídalo :) Já mu prostě věřím, že tam ty Prim měl :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...