Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Já nosim primky !! jestli to teda patří do tohodle vlákna.....

Nepatří!!!

Dnes se za celebritu považuje skoro každý a stačí aby přejel hranice a je po parádě. :)

EDIT: Vím, že to cigi myslel jako srandu, ale mnohé naše hvězdy a hvězdičky ne. :(

Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Asi tak. Vzpomínám, jak dělal v TV tu maškarádu v mnišskejch hadrech, jak tam stál Komorous a spol. s těma svíčkama, ksichtili se a tenhle chlap prznil Kryla - to jsem teda nevěděl, která bije. Nakonec jsem se moc nasmál. Ale nikdo nikdy mě nevymluví, že je to fašoun jak vyšitej.

Odkaz ke komentáři

Asi tak. Vzpomínám, jak dělal v TV tu maškarádu v mnišskejch hadrech, jak tam stál Komorous a spol. s těma svíčkama, ksichtili se a tenhle chlap prznil Kryla - to jsem teda nevěděl, která bije. Nakonec jsem se moc nasmál. Ale nikdo nikdy mě nevymluví, že je to fašoun jak vyšitej.

Tuhle maškarádu s nábožensko-nacionálním podtextem blanických rytířů jsem viděl taky a tím se u mě totálně odepsal. Jinak uznávám, že některý písničky má i pěkný.

Odkaz ke komentáři

Nevšiml si někdo, jaké hodinky měl Václav Klaus na prezidentské volbě?

Jestli jsem dobře koukal (nějakej extra záběr tuším nebyl, sledoval jsem to celkem pozorně celé), tak mu tam vykukovalo něco zlatého, takže bych předpkládal, že to byly Prim.

Odkaz ke komentáři

Jestli jsem dobře koukal (nějakej extra záběr tuším nebyl, sledoval jsem to celkem pozorně celé), tak mu tam vykukovalo něco zlatého, takže bych předpkládal, že to byly Prim.

Ano, taky mi připadalo, že to bylo zlaté a kulaté.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...