Pekos Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 A má to ETU .... quartzovou A stojí to 25 bez a 100 s diamantovou lunetou [/quotMobil má za 1,6 milionu a hodinky si pořádný nekoupí? Asi je má doma a tyhle jsou zdarma plus honorář k tomu!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2008 Tak, ještě prodám hodinky a jsme z toho venku. Zítra je dám na Aukro.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Řekl bych, dle dnešních zpráv, že Alain Delon ode dneška nosí Primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Já nosim primky !! jestli to teda patří do tohodle vlákna..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2008 Já nosim primky !! jestli to teda patří do tohodle vlákna..... Samozřejmě že patří !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2008 (upraveno) Já nosim primky !! jestli to teda patří do tohodle vlákna..... Nepatří!!! Dnes se za celebritu považuje skoro každý a stačí aby přejel hranice a je po parádě. EDIT: Vím, že to cigi myslel jako srandu, ale mnohé naše hvězdy a hvězdičky ne. Upraveno 2. února 2008 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2008 Řekl bych, dle dnešních zpráv, že Alain Delon ode dneška nosí Primky. Taky jsem ve zprávách zahlédl, jak si je pomocí brýlí pozorně prohlížel. Že by to byl nový ambasador Primu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2008 (upraveno) Gordon Ramsay vaří s bondovkama na ruce Upraveno 4. února 2008 uživatelem Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2008 Zaujaly mě tam ty Rolexy. Viděl jste někdo něco podobného? Připadá mi to jako klasické Omegy Seamaster 300, jen s logem Rolex. EDIT: Vlastně ne, indexy jsou rolexovské. Ale pouzdro, luneta, ručky... to su vojenske rolexi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2008 Nácek a jeho breitlingy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2008 Ještě jednou Dave Grohl (a Taylor Hawkins). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2008 Nácek a jeho breitlingy. Hodinky pěkný, ale tohodle pašíka vůbec nemusím, rádoby spasitele země České... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2008 Asi tak. Vzpomínám, jak dělal v TV tu maškarádu v mnišskejch hadrech, jak tam stál Komorous a spol. s těma svíčkama, ksichtili se a tenhle chlap prznil Kryla - to jsem teda nevěděl, která bije. Nakonec jsem se moc nasmál. Ale nikdo nikdy mě nevymluví, že je to fašoun jak vyšitej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2008 Nevšiml si někdo, jaké hodinky měl Václav Klaus na prezidentské volbě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2008 Asi tak. Vzpomínám, jak dělal v TV tu maškarádu v mnišskejch hadrech, jak tam stál Komorous a spol. s těma svíčkama, ksichtili se a tenhle chlap prznil Kryla - to jsem teda nevěděl, která bije. Nakonec jsem se moc nasmál. Ale nikdo nikdy mě nevymluví, že je to fašoun jak vyšitej. Tuhle maškarádu s nábožensko-nacionálním podtextem blanických rytířů jsem viděl taky a tím se u mě totálně odepsal. Jinak uznávám, že některý písničky má i pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2008 Nevšiml si někdo, jaké hodinky měl Václav Klaus na prezidentské volbě? Jestli jsem dobře koukal (nějakej extra záběr tuším nebyl, sledoval jsem to celkem pozorně celé), tak mu tam vykukovalo něco zlatého, takže bych předpkládal, že to byly Prim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2008 Jestli jsem dobře koukal (nějakej extra záběr tuším nebyl, sledoval jsem to celkem pozorně celé), tak mu tam vykukovalo něco zlatého, takže bych předpkládal, že to byly Prim. Ano, taky mi připadalo, že to bylo zlaté a kulaté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2008 Ano, taky mi připadalo, že to bylo zlaté a kulaté. Jo jo kulaté to bylo a velikostně to také odpovídalo Já mu prostě věřím, že tam ty Prim měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2008 A tohoto pana s G-Shockama znate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2008 A tohoto pana s G-Shockama znate? Ne, ale je vidět, že má vkus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se