Harwey Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 (upraveno) tieto mas? https://aukro.cz/luxusni-nenosene-hodinky-orient-automatic-kalendar-6915116099 Upraveno 17. října 2017 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Na toho prodejce pozor, prodává skládačky. Nejsem sice odborník, ale tyhle se mi taky nezdají, vypadane lumi z ruček, nesedí den věnec ...a kdo ví co je uvnitř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 ano ano, velke sorry, iru35, to som si neuvedomil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Zdravím kluci.... píšu za prve asi do blbého vlákna a budu se ptát asi na ještě blbější otázku... tak mě kdyžtak nekamenujte :0D Ale dnes sem si přinesl doma Orienty SK crystal 21j a všiml sem si nad korunku zapadlého tlačítka. A jako fakt nevím k čemu slouží ... Je tam jen na ? okrasu ? či ne ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Tenhle typ hodinek neznám. Ale Orient používá tlačítko pro nastavení dne v týdnu. Každým stiskem se věnec se dny pootočí a v okénku se tak objeví jiný název dne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Tenhle typ hodinek neznám. Ale Orient používá tlačítko pro nastavení dne v týdnu. Každým stiskem se věnec se dny pootočí a v okénku se tak objeví jiný název dne. Děkuji za odp Siwi, Mě to prostě nefunguje.... Buď je tam problém ( stejně musí do lázní, tak se to při té příležitosti opraví ) nebo je to tam fakt jen tak jinak tento typ ( viz. Fottoo- stažené z netu, zrovna je nemám při ruce ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Tak teď sem to našel . Máš pravdu Siwi ... tudíž já to mám nějaké nemocné viz video v čase 2:00 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LONGINES Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Že ty si , navzdory výslovnému zákazu v manuálu, přeštelovával právě oním, nyní už zapadlým tlačítkem, ukazatel dní v týdnu někdy mezi 22:00 - 03:00 hodinou a vylámal tak plastová ozubená soukolí kalendáře, použitého ve všech strojcích Orient řady FEM ? Přiznej se ! Opravit se to dá samozřejmě docela lehce, jen prý někdy bývá docela porod ty plasty sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Mno, vypadá to tak, v minulosti to musel již někdo udělat :0/.Ale já jest z obliga ( jsou z druhého zápěstí ) a manuál sem k nim neměl. Tudíž vyčinním a dam za ucho ex-majiteli :0D... Jak sem psal: zaslouží si lázně, na které je taky pošlu. Tak je vemu z gruntu komplet ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Líbí se mi. Mají hdoně zajímavé pouzdro. Za opravu určitě stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Jsou dvě možné příčiny závady.orvaný věnec nebo výstupek na silonovém kolečku které ten věnec posouvá.Zkus napsat p.Fridrichovi do Tulipánu(tophodinky.cz)ten je asi jediný kdo by zde v ČR mohl disponovat díly na Orienty.Možná bude lepší koupit na orientuhren celý FEM strojek za 50 éček a nechat přehodit. Jinak SK jsou klasika,mám zelenou verzi v MINT stavu,údajně poslední kus v republice(koupeno 2014) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štrůdl Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Dnes jsem si zkoušel v bazaru orientky s alarmem a stopkami. Příjemně mě překvapila vteřinovka u stopek, že neposkakuje po vteřinách ale "plynule" jako u mechanik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hicks Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Pánové, co říkáte na tohle: http://www.creationwatches.com/products/orient-automatic-288/orient-automatic-multi-year-calendar-world-time-eu0b003f-mens-watch-8691.html ? Chci si pořídit nějaké world time, byly by to moje první Orienty, tak se raději ptám zkušenějších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Co na ně říct? Jestli je chceš a líbí se ti, tak si je prostě koupíš. Se značkou Orient vedle nešlápneš, ta má se strojky tohoto typu bohaté zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Pánové, co říkáte na tohle: http://www.creationwatches.com/products/orient-automatic-288/orient-automatic-multi-year-calendar-world-time-eu0b003f-mens-watch-8691.html ? Chci si pořídit nějaké world time, byly by to moje první Orienty, tak se raději ptám zkušenějších.ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotengu Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Koukal jsem na RAY2, ale co se mi nelíbí je číselník. Pokud si je koupím, dá se u HAROLDA nebo DAGAZu sehnat jiný? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 Vážení, asi si koupím FAA02005D9. Viz obrázek. I když bojuju, záchvat chronobundu je docela masivní. Jen bych rád zjistil, pokud někdo máte hodinky z této řady,jak dlouho vydrží lumi v pásmu čitelnosti.jsem docela zhýčkaný od Seika (SNZG15), které v jedenáct večer nasvítím a ráno v pět ještě odečtu čas tak prosím, jestli máte nějak zkušenost?. díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 nosím s vyhrnutým rukávem, nenasvěcuju, ráno v pohodě přečtu, jen musím otevřít oko ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 (upraveno) zdar, díky, ale nevím, jestli je toto dobrá zpráva ;o)v koutku duše jsem doufal, že se najde racionální překážka, proč je nekupovat. sada hodinek holt asi získá dalšího kámošerozum řve "nesmíš"ale ta touha vlastnit je silnější pro zajímavost - který typ máš? Upraveno 14. srpna 2019 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 přesně ty na obrázku, modré RAY II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se