Návštěvník ?po Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Tak ja se do toho Datartu nekdy skocim. Prinejhorsim budou v tom supliku e-cigara dve. tři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 pohled z druhé strany. Pozorovatele. Hulit jsem přestal před 5 lety. Zrušil jsem své milované galoásky. Dvacku za den. Teď jdu do hospody s Godinem a Káemkáčkem a voni tam volizujou nějaký umělohmotný tyčky, kouří se jim vod huby, ale nic necítím, pak to rozšroubujou, něco si prohoděj, Milis na ně čumí a žadoní vo práska, v kouskách těch tyčinek pozoruju nějakej hnusnej bordel tekutej a je mi z toho tak nějak celkově na blití. Víc by se mi líbilo, kdybych vod nich sm.děl camelkama, hadry dal pak na balkon a spokojeně se díval, jak chlapci pálí jednu od druhé a nakonec v klidu umírají uhuleni v Pánu smířeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Na byvalyho kuraka to je dost vyzralej nazor. To se mi libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 pohled z druhé strany. Pozorovatele. Hulit jsem přestal před 5 lety. Zrušil jsem své milované galoásky. Dvacku za den. Teď jdu do hospody s Godinem a Káemkáčkem a voni tam volizujou nějaký umělohmotný tyčky, kouří se jim vod huby, ale nic necítím, pak to rozšroubujou, něco si prohoděj, Milis na ně čumí a žadoní vo práska, v kouskách těch tyčinek pozoruju nějakej hnusnej bordel tekutej a je mi z toho tak nějak celkově na blití. Víc by se mi líbilo, kdybych vod nich sm.děl camelkama, hadry dal pak na balkon a spokojeně se díval, jak chlapci pálí jednu od druhé a nakonec v klidu umírají uhuleni v Pánu smířeni. Na byvalyho kuraka to je dost vyzralej nazor. To se mi libi. v zásadě souhlas - je to Matrix v železnejch tyčkách - taková mastrubace bez piňďoura .... zkusím do toho vyrobit vodka extrakt a "travní extrakt" a pak dám fýdbek, ale až o víkendu - teď na to nemám čas .... nicméně si stále stojím za tím, že ač silný kuřák, tak mě to do trafiky či jiného tabaco šopu netáhne x jestli to dokážu skloubit s wodka extraktem tak jsem ouplně v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 čím dál víc to tu čtu tím dál víc mě to zajímá...hlavně díky tomu, že to nezatěžuje moje prohulený asthmatický plíce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 dnes šestej den bez papírovýho cigára = u mě úspěch = teď akorát musím vymyslet jak se zbavit olizování tý železný tyčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 vodka extrakt uz niekto vymyslel: http://www.webpronews.com/alcohol-spray-gets-you-instantly-wasted-2012-05 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 vodka extrakt uz niekto vymyslel: http://www.webpronew...-wasted-2012-05 no jo, to se ale nedá "hulit" - to je spiš pro astmatiky alkoholiky , ale to vlastně přijde - he he * tudle sem někde četl, že ve Švédsku nebo gde absorbují alkohol nezletilci přes tampóny --- a kam si to strkají nebudu radši psát neb bych zcela jistě dostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 to je dobrý, protože pak človek nenadýchá. "Cos dělal, že seš tak sjetej?" "Ále, celý večer absorboval z tamponu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 * tudle sem někde četl, že ve Švédsku nebo gde absorbují alkohol nezletilci přes tampóny --- a kam si to strkají nebudu radši psát neb bych zcela jistě dostal doufám že to otestuješ a napíšeš krátkou reportáž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 (upraveno) doufám že to otestuješ a napíšeš krátkou reportáž já do toho nejdu - vstřebávám to tradiční cestou ale věřím, že by se tu nějaký adept našel - pro případné testmany = strká se to jinam než si to strkají ženy - he he ?Alcohol in your system is alcohol in your system. El fin justifica los medios, which means, the aim justifies the means.? :D Upraveno 25. května 2012 uživatelem ?po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 najviac sa usetri pri vstrebavani alkoholu intravenozne len je tazke zohnat dostatocne cisty alkohol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Což o to, dosatečně čistý bych ti i sehnal . Ale najít magora, který si to píchne, s tím už nepomůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 pohled z druhé strany. Pozorovatele. Hulit jsem přestal před 5 lety. Zrušil jsem své milované galoásky. Dvacku za den. Teď jdu do hospody s Godinem a Káemkáčkem a voni tam volizujou nějaký umělohmotný tyčky, kouří se jim vod huby, ale nic necítím, pak to rozšroubujou, něco si prohoděj, Milis na ně čumí a žadoní vo práska, v kouskách těch tyčinek pozoruju nějakej hnusnej bordel tekutej a je mi z toho tak nějak celkově na blití. Víc by se mi líbilo, kdybych vod nich sm.děl camelkama, hadry dal pak na balkon a spokojeně se díval, jak chlapci pálí jednu od druhé a nakonec v klidu umírají uhuleni v Pánu smířeni. A co je s Milisákem,že se tu ani neukáže?Posílal jsem mu SZ,ale bez odezvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 ja som takych magorov videl hned niekolko.... v zasade sa da povedat ze to nic nie je, len sa to musi vediet spocitat inak to moze byt ako asi tusite dost velky pruser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 A co je s Milisákem,že se tu ani neukáže?Posílal jsem mu SZ,ale bez odezvy Milisák sám sobě dal ban, protože ztratil heslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 ugrade na rolex clearomizer verze T se mi neosvědčila páč mi to z toho čas od času teklo - prej to neumím tahat - tak dobře no = z tohohle prý nic neteče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Tyjo, dalsi picovina, nad kterou se zamyslim uz nejaky ten patek... A ejhle, je to i na Chronomagu.Presne o tom huleni u telky a v aute to je, tim smerem se ubiram.Jediny skutecny plus pro me - nesm.di to.Neverim moc zdravotni nezavadnosti, nic moc o tom nevim a to me brzdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 (upraveno) Neverim moc zdravotni nezavadnosti, nic moc o tom nevim a to me brzdi. Zdravotně nezávadné to není určitě, ale rozhodně to bude méně závadné než papír = prostě asi kupovat prověřené špiritusy (značkové) a né to kupovat po poutích asi takhle: Při přechodu na elektronickou cigaretu se vyhnete abstinenčním příznakům z nedostatku nikotinu. a pod se klidně podepíšu ?po Upraveno 28. května 2012 uživatelem ?po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 asi takhle: Při přechodu na elektronickou cigaretu se vyhnete abstinenčním příznakům z nedostatku nikotinu. a pod se klidně podepíšu ?po +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se