biknik Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 (upraveno) Myslím, že součástí Tvé sady není hlava podporující TC. Ta musí mít spirálku z nerezové oceli (značena SS). Případně Niklovou (Ni) nebo Titanovou (Ti), kterým bych se ale osobně vyhl a už i naštěstí odcházejí do pekel. Myslím, že se vyrábí SS hlavy pro Nautilus, ale neviděl jsem je u nás. Ještě na to mrknu. Těch hlav je mraky typů a názvů a kompatibility, že si to taky ke všemu nepamatuju a musím dohledávat. A k eGo One V2 jsou hlavy pouze z Kanthalu. Tam je pro TC řešením CLR a motnout si jí sám nerezem. Něco k TC je tady ve vlákně a při troše času Ti hodím nějaké odkazy. TC chce už prostě nějaký trochu základ a přehled, trochu studia. Upraveno 1. května 2017 uživatelem biknik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Tak jsem ode dneška majitelem kitu Smoktech Alien + baby beast tfv8 tank. Je to nářez :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Koukám hlava 40-80W. To už je na mě moc hardcore To třikrát zabafeš a vyhlásej smogovej poplach, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 No skoro jo :-D si připadám jak parní lokomotiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Musíš mít dva stejné články typově, ve stejném stavu a úplně nejlépe ze stejné série. Jen mě to napadlo jak koukám na tu poslední fotku tak kdyby náhodou.. Fuchai je vymakanej krom jiného v tom, že umí měřit každý článek zvlášť a napětí zobrazuje na displeji. Aspoň teda určitě u verze "ne plus", jak je i vidět na předposlední fotce. Tak to člověk případně hned vidí, kdyby se jeden ze článků vybíjel výrazněji víc.Pak teda napiš prosím jak Ti sedí. Ahoj, tak ho mám druhý den a jsem celkem nešťastnej. Je to kvalitně zpracovaný, bytelný, pěkný. Ale nějak s tím buď neumím, nebo je to rozbitý. Režim teploty na SS316 nějak nefunguje. Když si nastavím třeba 225 a nějaký předžhavení, tak v tom jenom prskne - cca po dobu toho předžhavení a pak už se nic neděje, téměř to nedýmí. Když nastavím režim výkonu, tak po prvním stisku tlačítka taky téměř nic, až při druhým to začne dávat. Zkoušel jsem dva atíky - Avocado a ten Supreme na fotce a oba případy stejný. V avocadu jedna spirála cca 0,8 ohm, v aromamizéru dvě spirály 0,4 ohm. Oboje obyč 0,3 mm ss drát. Když to nasadím na Evica, tak v pohodě. Netušíš prosím, kde by mohla být zrada? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Spíš chyba kusu.. Máš SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 tak mi po období naprosté spokojenosti začalo nádobíčko trochu zlobit, shodou okolností stejný problém na cubisu i na cthulhu.problém s přenosem liquidu ke spirále. - u cubisu pomůže povolení hlavního závitu (jako když chci měnit hlavu), zespoda z hlavy - která se tím trochu zvedne ze dna - vylítnou bublinky, nasaje se liquid a ok. po několika potazích znovu. jako by se kvůli podtlaku (nebo malému prostoru mezi hlavou a dnem atíku) nemohl liquid dostat těmi malými otvůrky do hlavy. - cthulhu - tahám, tahám a najednou pálení a smrad - suchá spirálka. povolím čepici, vylítnou bubliny z otvorů pro přívod liquidu, vata se nasaje a ok. po chvíli opět musím zopakovat. taky jako by podtlak nechtěl umožnit distribuci liquidu vatou ke spirále. tady bych možná viděl problém ve vatě - načal jsem nové balení - jinou značku, ale stejně se mi to nějak nezdá. tak to sem píšu, kdyby někdo náhodou věděl, v čem je zakopanej pes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Tak tohle mi dělalo cthulhu když jsem tam měl moc vaty. Přesně...povolit, bubliny a na chvíli pokoj. Dal jsem míň vaty a klid.A u cubise to znám taky. Myslím si, že tak po týdnu se vymačká ta gumička co odděluje + / - , hlava si víc sedne a do těch malejch dírek se blbě dostává liquid. Zkus to o fous povolit a bude to fungovat. Hlavně ne moc...pak se uchlastává. Cubis je v tomhle trochu alchymie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 (upraveno) Lube, máš v podstatě pravdu. Technicky jde o to, že tím jak odpařuješ z nádržky liquid, musí se i vyrovnávat v té nádržce tlak (dělají se bublinky). Pokud je medium pro přívod liquidu ke spirále (dnes převážně vata) moc napěchováno u vstupů, "nedýchá", nemá kudy vcházet vzduch - vzniká podtlak a zhoršuje se zásobování. U každýho atomizeru je to řešený trochu jinak, ale v podstatě je to vždy stejné. Povětšinou a v případě vaty, musí být načechraná, dýchat, ale současně zabránit nechtěnému protékání. Vata se i před využitím a nasátím zpravidla načechrává. Upraveno 22. května 2017 uživatelem biknik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 A já už mám načechráno. P3&OMG + PJ Empire Custard Sigh / Fichema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 (upraveno) já vám nevím. za tu dobu, co ten atík mám, jsem dělal spirálu a vatu 20x? možná víckrát - pořád stejně - a nikdy problém. až teď. podezírám tu jinou vatu. teď jsem si umotal dvojitou spirálku, 0,87ohmu, dal si záležet na uložení vaty, a stejně to blbne. tak pět potahů ok, potom sucho. navíc ta chuť mi přijde nějak divná - slabá, zapařená.oblíbil jsem si heisenberg, který míchám pořád +- stejně (1-1,5 kapky na 1ml) a teď to chuťově není ono zítra koupím zase jinou vatu a uvidím... tady je vidět, že vaty jsem dal fakt minimum: Upraveno 22. května 2017 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Takhle mi ta vata přijde v pohodě. .. Odesláno z mého SM-T805 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 tak konkrétně jsem doposud používat tuhle vatu http://www.kurakuvsvet.cz/prislusenstvi/pro-opravy/knoty-oplety-vata-bavlna/puff-japanes-100-cotton-3ks.htmls ní to bylo ok. teď jsem začal dávat vatu, kterou jsem našel v balení ke kubisu (kde pro ní nebylo využití). struktura, resp. hustota vláken mi přijde stejná. jinak ohledně cubis atíku mám clapton hlavy 1,5ohm 8-20W, ale ten používám jen nouzově jako záložní, tam mě to tak netrápí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 (upraveno) Šoupni tu vatu kousek ke straně ať se udělají bočně trošku škvírky. Můžeš jí taky zastřihnout šikmo jakoby diagonálně. Edit: Upraveno 22. května 2017 uživatelem biknik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 A já už mám načechráno. P3&OMG + PJ Empire Custard Sigh / FichemaKrásný železo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 jsem v soku, nejak jsem se o vapovani v posledni dobe nezajimal, funcniho zeleza mam dostatek a zasoby liquidu dosli az dnes. I skocil jsem do nejblizsiho kramu (na Smichove do Vase...) ze zakoupim baze a namicham. A ono se uz prej vubec baze s nikotinem vetsi nez 10ml neprodavaj?! Netusite pls nekdo, jestli jeste jde nekde sehnat 100ml (s alespon 9mg nikotinu) a vetsi tady v Praze nebo klidne na netu? jsem v pasti, zadny hotovy liquid minechutna, zasoby aromat jeste zatim mam diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 http://www.kurakuvsvet.cz/baze-pro-vlastni-e-liquidy/german-flavours.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Uz asi rok jedu Joyetech evic vtwo mini 2 nebo tak neco, mam tam Cubis pro hlavu, a rikam si, jestli by nebylo jeste neco lepsiho, pri zachovani podobne kompaktnich rozmeru? Doporucili byste mi neco? Neco s lepsi chuti, jedu MTL, aby se snadno menili hlavy (asi by me nebavilo se v tom vrtat), aby se to dolevalo z vrchu. Poradite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Zkus mrknout na Nautilus Aspire X. Není špatnej jak na obsluhu tak na chuť. https://www.vasecigareta.cz/produkt-1728-aspire-nautilus-x.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 (upraveno) Aspire X mám už přes rok a nedám na něj dopustit. Dokoupil jsem tank expansion kit a jedu 1.8 hlavy. Spokojenost.A hlavně - neteče! Nikdy . Upraveno 24. května 2017 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se